Revitalizace veřejné zeleně u hřbitova ve Veltrusech
Předmětem veřejné zakázky je výsadba veřejné zeleně celkem ve třech lokalitách: - Lokalita stávajícího stávajícího hřbitova, kde se počítá se vznikem parku a sportovně rekreační zóny pro oddech a volný čas; - Lokalita podél Riegrovy ulice – výsadba aleje stromů; - Lokalita podél protihlukové stěny – účelem je odclonění protihlukové stěny. Celkem ...
Poptávám ND ke strunové vyžínačce
Prosím o zaslání cívky na strunu a zajištovací destičky pro tuto cívku do strunové vyžínačky EUROTECH 256-1100w.Pokud bude nutné zašleme foto.
Regenerace parku u Havířského kostelíku
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou služby a stavební práce spojené s regenerací parku v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Regenerace parku u Havířského kostelíku
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou služby a stavební práce spojené s regenerací parku v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Údržba veřejné zeleně v Kralupech nad Vltavou
Předmětem této nadlimitní veřejné zakázky na služby je údržba zeleně na vybraných veřejných prostranstvích města Kralupy nad Vltavou. Zejména se bude jednat o údržbu travnatých ploch, údržbu živých plotů a keřových porostů, údržbu záhonů a květinových mís, údržba zeleně podél komunikací a nakládání s odpadem (resp. jeho likvidace) souvisejícím s ...
zajištění služeb v oblasti odpadového hospodářství, údržby komunikací a zeleně
Předmět veřejné zakázky spočívá v zajištění služeb v oblasti odpadového hospodářství, letní a zimní údržby komunikací, čistoty města a údržby zeleně. Služby budou zajišťovány na k. ú. Mníšek pod Brdy, Rymaně a Stříbrná Lhota v rozsahu specifikovaném v zadávací dokumentaci.
Adaptace areálu Jezuitské koleje v Kutné Hoře - objekty C4, C5 a E
Předmětem zakázky je vybudování nového městského parku s vybaveností vhodnou pro trávení volného času. Na ploše parku zůstává pouze jediná historická budova, tzv. "stará kolej", která bude v rámci zakázky rekonstruována a zapojena do celkové kompozice parku. Dále se počítá s vybudováním automatické závlahy trávníků pomocí výsuvných ...
Výstavba polních cest 4A a 5A Mratín včetně větrolamu a liniové zeleně
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace polních cest 4A a 5A v k.ú. Mratín včetně výsadby větrolamu a liniové zeleně.
Údržba zelených ploch a dalších rostlin v objektu IATCC Praha, VÚ Jeneč a TEB
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování údržby zelených ploch a dalších rostlin v objektu IATCC Praha, VÚ jeneč a TEB.
Kompostárna Velké Popovice
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka štěpkovače, drtiče, míchacího vozu s lisem, traktoru a prosévacího bubnu.
Údržba dětských hřišť
Předmětem plnění rámcové smlouvy je běžná údržba, včetně kontrolní činnosti dětských hřišť, sportovišť a městského mobiliáře v majetku a správě města Kladna (s výjimkou sportovišť ve správě SAMK s.r.o.).
Regenerace parku u Havířského kostelíku
Přdmětem plnění veřejné zakázky jsou služby a stavební práce spojené s regenerací parku v rozsahu a souladu se zadávacími podmínkami.
Obnova veřejné zeleně v Týnci nad Sázavou
Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení zahradnických služeb a dodávek spojených s provedením zakázky. Jedná se o celkovou obnovu veřejné zeleně v Týnci nad Sázavou s důrazem na regeneraci lokálního biokoridoru řeky Sázavy. Kromě stávajících ploch, kde proběhnou výsadby, ošetření stávajících dřevin a obnova trávníků, budou vytvořeny i nové ...
Pěstební, těžební a ostatní činnosti pro Lesy Města Český Brod
Předmětem plnění veřejné zakázky je kompletní zajištění všech činností spojených s běžným lesním provozem v městských lesích města Český Brod.
Lokální biokoridor LBK 46, část LBK 48 k.ú. Střednice
Předmětem plnění podlimitní veřejné zakázky na služby je výsadba lokálního biokoridoru LBK 46 a části LBK 48 jako společného zařízení po provedené komplexní pozemkové úpravě.
Revitalizace Vítkova náměstí Sedlec-Prčice - západní část
Kompletní revitalizace území západní části Vítkova náměstí v Sedlci-Prčici - odstranění stávající zeleně, skrývka původních povrchů, revize vodovodu, kanalizace, položení nových povrchů, výsadba nové zeleně, instalace mobiliáře. Revitalizací území budou vyčleněny pochozí, pojezdné a parkovací plochy.
Cyklistická stezka Pátek - Poděbrady - krajinářské úpravy
Předmetem zakázky jsou pěstební opatření stávajících dřevin, kácení některých stávajících dřevin, výsadba keřů a ovocné aleje stromů typů vysokokmeny se zapěstovanou korunou 150 cm nad zemí v souběhu se stavbou cykistické stezky.
Obnova a rozšíření ploch veřejné zeleně v obci Jirny
Předmětem plnění veřejné zakázky je obnova stávající zeleně a rozšíření ploch zeleně v obci Jirny. Extravilán: celkový počet vysazených dřevin 2248 ks,celková plocha plošné zeleně 0,55 ha, celková délka liniových krajinných prvků 857 m. Intravilán: celkový počet vysazených dřevin 610 ks, celkový rozsah regenerované zeleně 0,1 ha, celková délka ...
Revitalizace Komenského náměstí ve Voticích
Předmětem projektu je revitalizace Komenského náměstí a přilehlého Malého náměstí, která spočívá v komplexní rekonstrukci veřejného prostranství, jeho adaptaci moderním potřebám obyvatel na základě jeho přirozené historické funkce a podoby. Revitalizace obnáší zejména výměnu povrchů prostranství, doplnění náměstí o mobiliář a zeleň. Za účelem ...
Rekonstrukce plaveckého bazénu v Kralupech nad Vltavou
Předmětem veřejné zakázky je zhotovení díla dle předané projektové dokumentace: "Rekonstrukce plaveckého bazénu v Kralupech nad Vltavou" - I. etapa, kterou vypracovala společnost BPO spol. s r.o., Lidická 1239, 363 17 Ostrov, vedoucí zakázky: Ing. Kořán, zodpovědný projektant: Ing. Kubaštová, tel.: 353 675 111.
Poptávám motor na elektrickou sekačku
Poptávám komplet motor na elektrickou sekačku zn. Bosch-Rotak 40 (celý systém drží na 4 vrutech.)
Údržba dětských hřišť
Předmětem plnění rámcové smlouvy je běžná údržba, včetně kontrolní činnosti dětských hřišť, sportovišť a městského mobiliáře v majetku a správě města Kladna (s výjimkou sportovišť ve správě SAMK s.r.o.).
Poptávám okrasný strom
Koupím okrasný strom Araucaria araucana robusta gheri ve velikosti cca 100 - 150 cm.
Poptávám ND na zahradní frézu
Poptávám ND na zahradní frézu Fortschritt E 930/931:Věnec s jehlami K 12x16x13 TNG TGL 11553 Kuličkové ložisko s drážkou 607 TGL 2981