Hlinecko předcházení vzniku odpadu
Předmětem plnění zadávané VZ je dodávka kompostérů a kontejnerů na textil v počtech, objemech a technickém provedení dle „Specifikace technických parametrů“ a „Výkazu výměr dodávek“. Podrobnosti obsahuje návrh Kupní smlouvy.
Poptávám Kainit
Poptávám Kainit, jsem z Malých Výklek 500 kg.
Poptávám rostlinku nebo semínka Murraya koenigii - kari stromeček
Sháním rostlinku nebo semínka Murray koenigii - kari stromeček. Předem děkuji Tereza Havlíčková
Regenerace sídliště Dubina, Pardubice - Etapa U - lokalita 6B
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy zahrnující rekonstrukci části místní komunikace ul. Erno Košťála v Pardubicích-Dubině včetně přilehlého volného prostranství mezi bytovými domy č.p. 1008 - 1011, čp. 1006 - 1007 a prostoru u zadních vchodů bytových domů č.p. 1000 -1004. Jedná se o plochu o výměře cca 9000 m2. Stavební úpravy v ...
Rekonstrukce MŠ Dolní Ředice
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spojené se zbudováním bezbariérového WC v objektu A mateřské školy, odvětrání tříd MŠ a instalaci venkovních žaluzií do tříd (objekty A a B), rekonstrukci kuchyně (objekt C), vybudování odstavné plochy pro parkování automobilů zaměstnanců školky, úpravu zahrady, zbudování betonového oplocení a ...
Sil. I. tříd Pardubického kraje, kácení a řez dřevin, okres CR
Kácení havarijních stromů a řezy dřevin okolo silnic I. tříd Pardubického kraje a na území okresu Chrudim, dle zadání objednatele na základě uzavřené rámcové dohody pro období 2021 - 2024.
Sil. I. tříd Pardubického kraje, kácení a řez dřevin, okres PCE
Kácení havarijních stromů a řezy dřevin okolo silnic I. tříd Pardubického kraje a na území okresu Pardubice, dle zadání objednatele na základě uzavřené rámcové dohody pro období 2021 - 2024.
Sil. I. tříd Pardubického kraje, kácení a řez dřevin, okres SY
Kácení havarijních stromů a řezy dřevin okolo silnic I. tříd Pardubického kraje a na území okresu Svitavy, dle zadání objednatele na základě uzavřené rámcové dohody pro období 2021 - 2024.
Sil. I. tříd Pardubického kraje, kácení a řez dřevin, okres ÚO
Kácení havarijních stromů a řezy dřevin okolo silnic I. tříd Pardubického kraje a na území okresu Ústí nad Orlicí, dle zadání objednatele na základě uzavřené rámcové dohody pro období 2021 - 2024.
Zámecká zahrada v Hrochově Týnci
Předmětem veřejné zakázky je realizace projektu „Zámecká zahrada v Hrochově Týnci“ zahrnující revitalizaci zámeckého parku v Hrochově Týnci. Návrh sadových úprav plně respektuje prostorové a funkční možnosti řešeného areálu a stávající inženýrské sítě. Projekt sadových úprav zahrnuje inventarizaci dřevin, návrh pěstebních opatření na stávajících ...
Zámecká zahrada v Hrochově Týnci
Předmětem veřejné zakázky je realizace projektu „Zámecká zahrada v Hrochově Týnci“ zahrnující revitalizaci zámeckého parku v Hrochově Týnci. Návrh sadových úprav plně respektuje prostorové a funkční možnosti řešeného areálu a stávající inženýrské sítě. Projekt sadových úprav zahrnuje inventarizaci dřevin, návrh pěstebních opatření na stávajících ...
Revitalizace krajinářského parku Mošnice - podpora biodiverzity
Předmětem veřejné zakázky je revitalizace krajinářského parku Mošnice spočívající v odstranění nežádoucích dřevin, ošetření cenných stromů a výsadby další generace stromů k zajištění kontinuity a vícegeneračního složení stromů v parku.
RPS nábřeží Závodu míru - III. etapa
Jedná se o revitalizaci části sídliště Závodu míru v Pardubicích, která je vymezena na severu páteřní komunikací ul. nábřeží Závodu míru, na západě areálem ZŠ Závodu míru, z jihu areálem objektu jeslí a MŠ včetně a od východu plochou mezi sousedícími objekty č.p. 1856 a 1955. Jedná se o provedení stavebních úprav komunikací, parkovacích stání, ...
Revitalizace mrtvého ramene Labe v k.ú. Trnávka
Projekt řeší záchranu zanikajících vodních a mokřadních biotopů mrtvého ramene o celkové délce 950 m. V lokalitě se nachází zbytky původního koryta toku Labe z velké části již bez vodní hladiny. Technická část opatření řeší odbahnění ramene. Zemina bude odtěžena, profil rozrůzněn, břehová čára rozčleněna a sklony svahů zmírněny. Po ukončení ...
CRH – Materiál na pěstování rostlin
Předmětem veřejné zakázky je dodávka materiálu určeného pro pěstování rostlin, spolu se zahradnickým náčiním. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také zajištění záručního servisu. Podrobná technická specifikace je uvedena viz odst. 2.2 Zadávací dokumentace. Zboží musí splňovat veškeré nároky vycházející z technických a ...
Poptávám zapůjčení bubnové sekačky
Potřebuji si zapůjčit bubnovou sekačku na posekání vysoké trávy na zahradě. Půjčovna může být z oblasti Pardubic, Holic nebo Hradce Králové.
Sil. I. tříd Pardubického kraje, sekání trávy, okres PCE
Sekání travních porostů kolem silnic I. tříd na okrese Pardubice dle zadání RD a přiloženého rozpočtu v období let 2019 – 2022 .
Sil. I. tříd Pardubického kraje, sekání trávy, okres ÚO
Sekání travních porostů kolem silnic I. tříd na okrese Ústí nad Orlicí dle zadání RD a přiloženého rozpočtu v období let 2019 – 2022 .
Sil. I. tříd Pardubického kraje, sekání trávy, okres SY
Sekání travních porostů kolem silnic I. tříd na okrese Svitavy dle zadání RD a přiloženého rozpočtu v období let 2019 – 2022.
Sil. I. tříd Pardubického kraje, sekání trávy, okres CR
Sekání travních porostů kolem silnic I. tříd na okrese Chrudim dle zadání RD a přiloženého rozpočtu v období let 2019 – 2022 .
D35 Opatovice - Časy, kácení dřevin
Jedná se o realizaci zakázky D35 Opatovice Časy, samostatné kácení. Tato zakázka bude realizována na základě projektové dokumentace zpracované firmou PRAGOPROJEKT z 10.2018. Cílem této zakázky je příprava staveniště pro budoucí výstavbu dálnice D35.
Poptávám výstavbu betonového bazénu
Poptávka výstavby betonového bazénu u RD v lokalitě Seč u Chrudimi. Jednalo by se o bazén vystavěný ze ztratného bednění. Rozměry a tvar v příloze. Bazén bude následně potažen těžkou bazenovou folií. Co se týče úpravy vody chtěl bych salinátor, dále pak led osvětlení. Technologie budou umístěny v šachtě vedle bazénu. Okolo bazénu bych následně ...
Sil. I. tříd Pardubického kraje, kosení trávy, okres PCE
Kosení travních porostů podél silnic I. tříd Pardubického kraje a v okrese Pardubice (PCE) na základě rámcové dohody uzavřené na dobu 1 roku podle platných technických podmínek a projektové dokumentace vypracované firmou MDS projekt Vysoké Mýto.
Sil. I. tříd Pardubického kraje, kosení trávy, okres CR
Kosení travních porostů podél silnic I. tříd na okrese Chrudim na základě rámcové dohody, uzavřené na 1 rok podle TP a projektové dokumentace vypracované firmou MDS projekt Vysoké Mýto.
Sil. I. tříd Pardubického kraje, kosení trávy, okres ÚO
Kosení travních porostů podél silnic I. tříd na okrese Ústí nad Orlicí na základě rámcové dohody, uzavřené na 1 rok podle TP a projektové dokumentace vypracované firmou MDS projekt Vysoké Mýto.