Obnova krajinářských úprav Státního hradu Šternberk
Předmětem podlimitní veřejné zakázky je obnova historické kompozice a druhové skladby zámeckého parku v k.ú. Šternberk.
Výsadba lokálního biocentra LBC 1 a lokálního biokoridoru LBK 10 v k.ú. Dolní Dlouhá Loučka
Předmětem veřejné zakázky je výsadba lokálního biocentra LBC1a lokálního biokoridoru LBK10 v k.ú. Dolní Dlouhá Loučka, které jsou součástí plánu společných zařízení schváleného návrhu komplexní pozemkové úpravy , v rozsahu projektové dokumnetace zpracované ing. Petrem Götthansem.
Obnova krajinářských úprav Státního hradu  Šternberk
Obnova historické kompozice a druhové skladby zámeckého parku v k.ú. Šternberk, která je konkrétně specifikována v technické zprávě k projektové dokumentaci „Obnova krajinářských úprav státního hradu Šternberk“.
Obnova krajinářských úprav Státního hradu  Bouzov
Předmětem podlimitní veřejné zakázky je obnova historické kompozice a druhové skladby zámeckého parku v k.ú. Bouzov.
Provádění údržby veřejné zeleně v Olomouci
Provádění údržby veřejné zeleně v Olomouci, v části Olomouc - východ a Olomouc - západ. Jedná se kosení travnatých ploch, vyhrabání listí, ořez a tvarování živých plotů, pletí.
Regenerace veřejné zeleně města Velká Bystřice -1.etapa
Provedení regenerace nelesní zeleně na území města Velká Bystřice na 3 samostatných lokalitách o celkové ploše 4.33 ha, tj.poskytnutí zahradnických služeb - kácení zdravotně nevyhovujících dřevin včetně odvětvení, odstranění pařezů, arboristické ošetření určených dřevin a výsadbu stromů a keřů vč.dodávky rostlinného materiálu, dále provedení ...
Provádění údržby veřejné zeleně v Olomouci
Provádění údržby veřejné zeleně v Olomouci, v části Olomouc - východ a Olomouc - západ. Jedná se kosení travnatých ploch, vyhrabání listí, ořez a tvarování živých plotů, pletí
Poptávám zahradnické práce
Hledám firmu zajišťující přesazování i další údržbu hrknových květin v bytě i konifer na terase. Nabídku aranže uvítám. Místo plnění Olomouc. Předem děkuji na nabídku.