Provádění údržby veřejné zeleně v Olomouci
Provádění údržby veřejné zeleně v Olomouci, v části Olomouc - východ a Olomouc - západ. Jedná se o kosení travnatých ploch, vyhrabání listí, ořez a tvarování živých plotů, pletí.
Regenerace zeleně vybraných lokalit města Jeseník
Předmětem plnění je služba na regeneraci zeleně,spočívající v kácení, ošetření a výsadbě různých druhů dřevin s cílem maximálně zachovat stromovou kulturu a odstranit problémy zjištěné dendrologickým průzkumem. Práce budou probíhat postupně v následujících třech letech v lokalitách: Smetanovy sady, Hřbitov-Husova, Hřbitov-Bukovice, Náměstí ...
Rekonstrukce parku Sady Československých legií v Hranicích
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce parku Sady Československých legií v Hranicích a provedení souvisejících stavebních prací. Bližší specifikace v ZD.
Vidnava.revitalizace městské zeleně
Městský park: v rámci sadových úprav budou vykáceny nálety akátů a zbytky hlohové aleje,provedeno ošetření stromů na ploše parku.Na ploše 0,5 ha se provedou výsevy plevelných dřevin s odstraněním.Záhon bude osazen trvalkami a povrch pokryt oblázky.Městský hřbitov:v rámci sadových úprav bude hřbitov rozdělen na dve části-hlavní část s ...
Regenerace sídliště Mohelnická-Plzeňská, III.etapa
Jedná se o SO 103-cyklostezka a SO 106-parkoviště a chodník Plzeňská, veřejné osvětlení a sadové úpravy.
Regenerace lipových alejí, k.ú. Hustopeče nad Bečvou
Předmětem veřejné zakázky je provedení vegetačních úprav souvisejících s celkovou regenerací dvou lipových alejí v k.ú. Hustopeče ned Bečvou.
Výsadba lokálního biocentra LBC 1 a lokálního biokoridoru LBK 10 v k.ú. Dolní Dlouhá Loučka
Předmětem zakázky je výsadba lokálního biocentra LBC 1 a lokálního biokoridoru LBK 10 v k.ú. Dolní Dlouhá Loučka, které jsou součástí plánu společných zařízení schváleného návrhu komplexní pozemkové úpravy.
Realizace prvků ÚSES LBK 17/46b a RBK 1539 b,c,d,e v k.ú. Tučín
Hlavní činností dodavatele při realizaci předmětu plnění této veřejné zakázky bude poskytnutí zahradnických služeb v 1 lokálním a 4 regionálních biokoridorech. Zahradnickými službami je pro účel této VZ míněno zejména založení trávníků, výsadba stromů a keřů včetně dodávky rostlinného materiálu, údržba a ošetření vysazené zeleně v průběhu dvou ...
Revitalizace areálu staré nemocnice v Prostějově – II. etapa, sadovnické úpravy
Předmětem zakázky je II.etapa regenerace zeleně areálu Centra sociálních služeb (CSS). Regenerace zeleně je rozdělena do následujících objektů: SO 01 Sadovnické úpravy SO 02 Zpevněné plochy SO 03 Rekonstrukce vodní nádrže .
Regenerace lipových alejí, k.ú. Hustopeče nad Bečvou
Předmětem veřejné zakázky je provedení vegetačních úprav souvisejících s celkovou regenerací dvou lipových alejí v k.ú. Hustopeče nad Bečvou.
Regenerace panelového sídliště Hromůvka - II. etapa
Předmětem veřejné zakázky je Regenerace panelového sídliště Hromůvka II. etapa. Jedná se především o nové chodníkové úseky, parkoviště, nově řešená přístupová komunikace k navrženým parkovištím, jejich odvodnění, oprava chodníků, parkoviště, zeleň v rozsahu projektové dokumentace zhotovené firmou Projektil spol. s r. o. č. zak. 12/1314
Obnova vegetačních prvků v parku státního zámku Jánský Vrch
Předmětem nadlimitní veřejné zakázky jsou vegetační úpravy v rámci obnovy zámeckého parku v k.ú. Jánský Vrch v Javorníku.
Veřejná zeleň v obci Rapotín - vegetační úpravy
Veřejná zeleň v obci Rapotín - vegetační úpravy na sídlišti, na hřišti u ZŠ, na hřišti Tj Jiskra a u kulturního domu. Regenerace zeleně zahrnuje souhrn pěstebních opatření a kácení dřevin, výsadbu stromů a keřů na vybraných místech v obci Rapotín.
Obnova krajinných struktur v k.ú. Dub nad Moravou
Předmětem plnění této veřejné zakázky je realizace liniových výsadeb dřevin v krajině na osmi samostatných lokalitách v katastru městyse. Jedná o zcela nové prvky nelesní zeleně, jejichž celková délka činní cca 6 km. Hlavní činností dodavatele při realizaci předmětu plnění této veřejné zakázky bude poskytnutí zahradnických služeb - kácení ...
Rekonstrukce zámeckého parku a jeho zpřístupnění veřejnosti - Domov Na zámečku Rokytnice
Předmětem zakázky je rekonstrukce zámeckého parku spočívající v odstranění nebo ošetření stávajících dřevin, provedení nové výsadby, provedení nových cest a chodníků a instalaci mobiliáře v areálu zámku Domova Na zámečku Rokytnice, nacházejícího se na adrese U Rybníčka 1 v Rokytnici. Zámecký areál včetně zámeckého parku je chráněnou nemovitou ...
Rekonstrukce parku Sady Československých legií v Hranicích
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce parku Sady Československých legií v Hranicích a provedení souvisejících stavebních prací. Bližší specifikace v ZD.
Realizace lokálního biokoridoru LBK 2 v k.ú. Třeština
Realizace společných zařízení navržených v plánu společných zařízení schváleného návrhu komplexní pozemkové úpravy, a to lokálního biokoridoru LBK 2 v k.ú. Třeština. Celková výměra navrženého biokoridoru je 43903 m2 a je rozdělen do 3 objektů.
Centrem Velké Bystřice čistou nohou - I. etapa
Rekonstrukce místních komunikací, chodníků, stavební úprava opěrné zídky, výstavba lávky a obnova zeleně v centru města Velká Bystřice.
Rekonstrukce parku Sady Československých legií v Hranicích
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce parku Sady Československých legií v Hranicích a provedení souvisejících stavebních prací. Bližší specifikace v ZD.
Obnova krajinářských úprav Státního hradu Bouzov
Předmětem podlimitní veřejné zakázky je obnova historické kompozice a druhové skladby zámeckého parku v k.ú. Bouzov.
Obnova krajinářských úprav Státního hradu Šternberk
Předmětem podlimitní veřejné zakázky je obnova historické kompozice a druhové skladby zámeckého parku v k.ú. Šternberk.
Realizace prvků ÚSES LBK 17/46b a RBK 1539 b,c,d,e v k.ú. Tučín
Hlavní činností dodavatele při realizaci předmětu plnění této veřejné zakázky bude poskytnutí zahradnických služeb v 1 lokálním a 4 regionálních biokoridorech. Zahradnickými službami je pro účel této VZ míněno zejména založení trávníků, výsadba stromů a keřů včetně dodávky rostlinného materiálu, údržba a ošetření vysazené zeleně v průběhu dvou let ...
Výsadba lokálního biocentra LBC 1 a lokálního biokoridoru LBK 10 v k.ú. Dolní Dlouhá Loučka
Předmětem veřejné zakázky je výsadba lokálního biocentra LBC1a lokálního biokoridoru LBK10 v k.ú. Dolní Dlouhá Loučka, které jsou součástí plánu společných zařízení schváleného návrhu komplexní pozemkové úpravy , v rozsahu projektové dokumnetace zpracované ing. Petrem Götthansem.
Poptáváme drcení větví na štěpku
Poptáváme občasné podrcení haldy větví na štěpku pro kompostování V Zábřehu u Šumperka. Nabídněte cenu včetně dopravy k nám, kapacitu stroje.