Estetizace přednádražního prostoru v Ostravě - Přívoze
Předmětem veřejné zakázky je vybudování a rekonstrukce ploch před budovou Hlavního nádraží Ostrava s osazením mobiliářem, výstavbou rampy pro ZTP, včetně sadových úprav, výstavby nového polyfunkčního objektu pro cestující, rekonstrukce veřejného osvětlení, úpravy a výstavby komunikací spojené s výstavbou smyčky autobusů a propojením na ulici ...
Výsadba a regenerace izolační zeleně v Bohumíně
Výsadba a refenerace izolační zeleně v Bohumíně ve třech lokalitách - 1.) Tovární - výsadba stromů, v malé míře probírka stávajícího porostu, 2.) Dolní pole - rozsáhlé výsadby stromů a keřů, v malé míře kácení, 3.) Gliňoč - probírky provozně nebezpečných i neperspektivních dřevin většího rozsahu, výsadby stromů, vše dle projektu.
Revitalizace Komenského sadů
Předmětem této veřejné zakázky je realizace rozsáhlé stavby „Revitalizace Komenského sadů“ – jedná se o rozsáhlou stavbu na velkém území, jejíž realizace je etapizována na několik dílčích, v zadávací dokumentaci uvedených, částí. Součástí předmětu této veřejné zakázky je také zpracování realizační dokumentace (popř. výrobní dokumentace) před ...
Regenerace panelového sídliště Karviná Hranice, okolí ZŠ Mendelova
Předmětem veřejné zakázky je regenerace panelového sídliště Karviná Hranice, okolí ZŠ Mendelova. Sadové a krajinářské úpravy (nová výsadba stromů a keřů), asanační zásahy, terénní úpravy.
Regenerace univerzitního parku v Karviné - Fryštátě
Předmětem veřejné zakázky je regenerace Univerzitního parku v Karviné – Fryštátě. Sadové a krajinářské úpravy (výsadba dřevin a ostatních rostlin v parku), asanační zásahy a úpravy.
Regenerace sídliště Karviná - Ráj, 8,.etapa a Regenerace sídliště Karviná - Ráj, 13. etapa
Předmětem veřejné zakázky je odstranění nevhodných dřevin, ošetření stávajících perspektivních jedinců a vysazení nových hlavních a vedlejších stabilnějších druhů dřevin dle přiložené projektové dokumentace. Součástí veřejné zakázky není následná údržba zeleně – povýsadbová péče.
Regenerace zeleně na hřbitově v Karviné-Mizerově
Odstranění nevhodných dřevin, ošetření stávajících perspektivních jedinců a vysazení nových hlavních a vedlejších alejí a dominantních stromů, rozšíření travnatého pásu, úprava chodníků.
Regenerace brownfield Janovice
Jedná se o demolici stávajících budov, vybudování víceúčelového sportovního hřiště, parkovacích stání pro osobní automobily, chodníky a parkové úpravy.
Regenerace zeleně - zámecký park v Neplachovicích
Předmětem plnění veřejné zakázky je celková regenerace vegetačních prvků a s tím spojené dodávky zeleně v zámeckém prvku v obci Neplachovice. Konkrétně je předmětem veřejné zakázky kácení a ošetření dřevin, náhradní výsadba dřevin, založení travnatých ploch a pěstební opatření dle a provedení povinné publicity.
Revitalizace zahrady MŠ Máj, K. Čapka 372/6 a Vančurova 1177/36, Nový Jičín
Revitalizace stávající zahrady mateřských škol – odstranění nevyhovujícího mobiliáře a ploch zahrady (předláždění stávajících zpevněných ploch a vybourání zídek vedle objektu par.č. 963 – K. Čapka č.pop. 372/6 a odstranění stávajícího asfaltového povrchu a nové vydláždění před objektem par.č. 430 – Vančurova č.pop. 1177/36), vybudování nových ...
Stavba doprovodné infrastruktury Národní kulturní památky
Navrhované úpravy území jsou spojeny převážně s opravou a úpravou stávající dopravní a technické infrastruktury. Jedná se o prvky dopravní, technické a turistické infrastruktury, tj. vybudování komunikací a zpevněných ploch, sadových úprav, drobné architektury (naučná stezka) a inženýrských sítí pod povrchem komunikací. Budou sloužit jako ...
Revitalizace veřejných prostranství v lokalitě ul. Kpt. Nálepky, Spojenců a Dělící v Orlové-Porubě
Předmětem plnění je revitalizace veřejného prostranství - obnova stávající zeleně, ořezy stromů a keřů, kácení stromů a výsadba nových. Vybudování pěších komunikací, nových parkovacích ploch a kontejnerových stání. Osázení nových laviček, repase stávajících. Součástí stavby je i systém dopravního značení.
Vnitroblok ul. Černá - Hálková - Ratibořská
Předmětem plnění je rekonstrukce vnitrobloku na ul. Čerá - Hálková - Ratibořská v Opavě Kateřinky, jehož součástí jsou stavební objekty: komunikace a zpevněné plochy, hřiště, mobiliář,veřejné osvětlení, sadové úpravy, kanalizace.
Vnitroblok ul. Vrchni - Rolnická
Předmětem plnění je rekonstrukce vnitrobloku na ul. Vrchní, ul. Rolnické a ul. A.Sovy v Opavě Kateřinky - západ, jehož součástí jsou stavební objekty: komunikace a zpevněné plochy, hřiště, mobiliář,veřejné osvětlení, sadové úpravy, kanalizace.
Revitalizace parků na sídlišti Slezská
Revitalizace dvou ploch veřejné zeleně. I.V tzv. parčíku na Slezské budou vybudovány nové dlážděné komunikace, veřejné osvětlení a osazen nový mobiliář. II.V Sadech Svobody bude provedena rozsáhlá rekonstrukce chodníků(dlažba), VO, dětských hřišť, mobiliáře. Stávající altán bude zbourán, bude nově postaveno multifunkční zastřešené jeviště ...
Revitalizace zeleně VKP Fakultní nemocnice Ostrava
Předmětem plnění VZ je revitalizace zeleně VKP v areálu FN Ostrava. V rámci realizace akce bude provedeno odstranění nevhodných dřevin, ořez stromů, dodání a výsadba stromů a keřů, založení trávníku a následná péče. Předmět plnění je spojen rovněž se zhotovením a dodáním trvalé pamětní desky. Bližší specifikace je dána zadávací dokumentací.
Obnova kulturní památky Zámecký park Brantice – FÁZE I.
Předmětem veřejné zakázky je regenerace zeleně v zámeckém parku v Branticích. Regenerace parku je zaměřena zejména na ozdravění zachovaných porostů formou ošetření stromů a v některých případech i na nutnou asanaci dřevin. Asanace dřevin se dále týká i náletových ploch vtroušených v hlavní lipové aleji a v boční 2-řadé aleji na severozápadní ...
Údržba veřejné zeleně na území Městského obvodu Poruba
Zajištění celoroční údržby travnatých veřejných ploch v městském obvodě Poruba, včetně sběru a svozu spadlých větví po ořezech prováděných občany. Kosení, vyhrabání.
Údržba a revitalizace veřejné zeleně ve městě Třinci
Zajištění péče o zeleň ve svěřeném sektoru resp. dle odbornosti a technické vybavenosti vymezené pěstební a revitalizační činnostii (např. odborný pěstební zásah na svěřeném stromořadí) včetně činností s tím souvisejících (např. doprava a zpracování větví na dřevní štěpku).
Regenerace urbanizované krajiny – výsadba nové zeleně v Bolaticích II
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy o dílo na výsadbu nové stromové, keřové a travní zeleně ve vybraných lokalitách obce. Podrobně je rozsah zakázky dán projektovou dokumentací, která je součástí zadávací dokumentace.
Revitalizace městské zeleně - Park u centrálního hřbitova
Předmětem veřejné zakázky je projekt na revitalizaci městské zeleně – Park u centrálního hřbitova. Jedná se především o úpravu vodního toku a rybníka (jedná se zejména o zpevnění svahů a dosypání zeminou). Dále je předmětem zakázky modelace terénu a rovněž sadové úpravy parku. Součástí předmětu zakázky budou rovněž dodávky rostlin.
Stavební práce ve městě Rýmařov
zakázka zahrnuje dva projekty z nichž jeden, Sportovně - kulturní arál "Zahrada Hedvy" řeší stavební úpravy včetně stavebních úprav místních komunikací, chodníků, dětského hřiště s herními prvky a sadové úpravy a druhý, Revitalizace ulice Horní, regeneraci zelených ploch včetně stavbních úprav místních komunikací.
Průmyslová zóna Mošnov - sadové úpravy
Předmětem veřejné zakázky je: a) provedení výsadby zeleně v rámci stavebního objektu SO 10 Sadové úpravy, který je součástí stavby „Průmyslová zóna Ostrava-Mošnov, vnitřní sítě průmyslové zóny“, b) údržba zeleně - výše uvedených sadových úprav po dobu 3 let, vše v areálu Průmyslové zóny Mošnov. Podkladem pro realizaci této veřejné zakázky je ...
Údržba a revitalizace veřejné zeleně ve městě Třinci
Zajištění péče o zeleň ve svěřeném sektoru resp. dle odbornosti a technické vybavenosti vymezené pěstební a revitalizační činnostii (např. odborný pěstební zásah na svěřeném stromořadí) včetně činností s tím souvisejících (např. doprava a zpracování větví na dřevní štěpku).