Rekonstrukce nám. 28. října a ulic S. K. Neumanna a Dukelská
Předmětem této veřejné zakázky je celková rekonstrukce náměstí 28. října a ulic S. K. Neumanna a Dukelské v Hradci Králové, včetně inž. sítí, chodníků, odvodnění, veřejného osvětlení a zeleně, úpravy trolejového vedení, osazení podzemních kontejnerů na odpad, výstavba nové tržnice se zázemím.
Rekonstrukce Šimkových sadů
Celková obnova stávajícího parku – Šimkovy sady v Hradci Králové, a to demolice, stavební úpravy, novostavby a sadové úpravy.
VD Lovosice, oprava a rekonstrukce technologických částí jezu
Oprava a rekonstrukce vodního díla Lovosice. Bližší informace v zadávací dokumentaci.
Lávka pro pěší a cyklisty přes Orlici u zimního stadiónu
Výstavba nové sdružené obousměrné stezky pro pěší a cyklisty š. 4m od zimního stadionu přes řeku Orlici (ocelová mostní konstrukce), dále v prostoru za objekty HZS, mezi aeálem UHK a SVK HK s napojením na ul. Hradeckou vč. souvisejících objektů (úprava účelové komunikace ke sportovnímu areálu, lávka přes tuto komunikaci, veřejné osvětlení stezek, ...
Regenerace lesoparku Pernink II.
Předmětem plnění této veřejné zakázky je obnova lesoparku zahrnující realizaci následujících stavebních objektů: altán, lesní studánka, nová odpočinková místa, úrava mýtiny, mobiliář, přívodní potrubí od prameniště a sběrné jímky (doplnění o šachty a kulový kohout), odkanalizování lesní studánky (odvodňovací odpadní potrubí), portály na vstupních ...
Poptávám zahradnické služby
Žádám o zastřižení živého plotu (túje) cca 3Om.Trnava u Hradce Králové.Momentálně asi 2m výška. Poslední střih před 18 měsíci.
Poptáváme osázení svahu terasy
Poptávám návrh na osázení svahu terasy - dost prudký o šíři 2 m. Svah je částečně zastíněn stříbrným smrkem a borovicí. Položení svahu východ 4m, jih 5 m (ten je zastíněn) západ cca 4 m. Terasa se nachází u rekreační chaty na Vysočině. Představu osazení máme takovou,aby působilo nejen esteticky, ale i účelně - udržovat svah proti sesuvu půdy.