UTB – Vzdělávací komplex - dodávka interiérů
Předmětem plnění veřejné zakázky je výroba, dodávka, doprava a montáž interiérového vybavení (nábytku) a dalšího vybavení podle projektové dokumentace.
Poptávám dřevoplastové plotovky
Poptávám plotovky dřevoplast zakulacené v rozměru 15x70x145 50ks, 15x70x180 12 ks, 15x70x120 125 ks. Prosím o sdělení, je-li k disposici vzorník barevných odstínů a cenu za uvedené množství.
UTB – Klimatizační komora
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka klimatizační komory určené pro Fakultu technologickou Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Doplnění nábytku pro FT
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž nábytku pro potřeby studijního oddělení Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Jednotlivé položky nábytku jsou vymezeny ve výkazu výměr, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
Poptávám realizaci opolocení
Poptávám vypracování cenové nabídky na provedení oplocení u RD ve Zlíně. Jedná se o provedení dvou rovných plotů podél RD. První plot délka cca 21m výška plotu 1,6m Zde se jedná o provedení kompletního plotu - poplastované pletivo, sloupky (v.č. betonové patky), vzpěry, napínací drát, napínáky, atd Před provedením je nutno provést ...
Laboratorní nábytek a regály, laboratorní stůl, digestoře (3ks)
Předmětem této zakázky je dodávka laboratorního nábytku a regálů, laboratorního stolu a digestoří (3 ks) na místo určení – budovy 27 v areálu zadavatele v Chropyni, v níž bude umístěno nové laboratorní centrum. Předmět zakázky je podrobně specifikován v těchto dokumentech: a) v příloze č. 3 zadávací dokumentace, kterou tvoří projektová ...
Regenerace panelového sídliště Zlín - Malenovice - 5.etapa
Stavba řeší zejména rekonstrukce pozemních komunikací, parkovišť, chodníků, rekonstrukci veřejného osvětlení a sadových úprav v prostoru sídliště.
Regenerace panelového sídliště Zlín - Malenovice - 5.etapa
Stavba řeší zejména rekonstrukce pozemních komunikací, parkovišť, chodníků, rekonstrukci veřejného osvětlení a sadových úprav v prostoru sídliště.
Poptávám garážová vrata
Poptávám garážová dvoukřídlá vrata v barvě mahagon. Rozměry výška 200cm, šířka 250cm. Děkuji
Rekonstrukce osvětlení v budově 22
Předmětem této zakázky je rekonstrukce osvětlení v budově 22, blíže specifikovaná zadávací dokumentací a jejími přílohami: a) přílohou č.3 Podrobná specifikace předmětu zakázky, která obsahuje technickou popisnou a výkresovou část projektu, b) přílohou č. 4 Výkaz výměr, c) přílohou č. 5 Závazný vzor smlouvy o plnění předmětu zakázky Zakázka ...
UTB - Rozšíření systému chlazení v objektu U51 a U52
Předmětem plnění veřejné zakázky je rozšíření systému chlazení v objektu U51 a U52 Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně vč. provedení stavebních úprav a provádění komplexního záručního servisu po dobu trvání záruční doby 60 měsíců.
Poptávám výměnu oken
Poptávám výměnu oken, rozměry:158 cm x 58 cm 1x,158 cm x 208 cm 4x, 235 cm x 72 cm 1x-balkonové dveře, parapety vnitřní 25 cm, žaluzie, zednické práce, likvidace starých oken. Děkuji.
Poptávám opravu sedací soupravy
Poptávám opravu sedací soupravy. Rozkládací souprava do L . Pohovka je prosezená. U křesla je asi prasklá pružina. Nutno vidět. Na opravu přivezeme.
Výměna osvětlení a doplnění/úpravy elektroinstalace
Předmětem plnění výběrového řízení je dodávka výměny osvětlení a doplnění/úpravy elektroinstalace Kovárny VIVA a.s. v 83. budově.3. Podrobné podklady a informace nezbytné pro zpracování a podávání nabídek, kvalifikační předpoklady uchazečů a požadavky na jejich prokázání i způsob a kritéria hodnocení nabídek včetně váhy jednotlivých kritérií jsou ...
Poptávám molitanovou matraci do dětské postýlky
Poptávám molitanovou matraci do dětské postýlky, rozměr 89x38x4,5cm. Děkuji.
CEBIA-Tech – Přístroje II. – Klimatizační skříň
Předmětem plnění veřejné zakázky je doplnění přístrojového vybavení a SW specializované laboratoře vybudované v rámci projektu CEBIA-Tech.
Poptávám rolovací hliníkové mříže, vč. montáže
Poptávám cenovou nabídku na zhotovení a montáž rolovací bezpečnostní mříže na vchodové dveře rodinného domu, z perforovaných hliníkových lamel o rozměrech - výška / včetně tubusu / - 250 cm, šířka - 130 cm, na elektropohon, s dálkovým ovládáním, v hnědé barvě. Děkuji.
Poptávám venkovní žaluzie
Dobrý den, poptávám venkovní žaluzie typu zet. Výška150cm, šířka 120cm s ručním ovládáním a na okno v. 150cm, š. 300cm s ovladačem. Prosím o cenu i s monáží. Děkuji Vykoukal, Zlín.
Poptávám plastová okna
Poptávám plastová okna bíla, rozměr 1100x1600 - 5kusů + žaluzie + venkovní a vnitřní parapet. Jedná se o okna Geala S 8000 IQ74 - dvojsklo.
Poptávám plotové pletivo
Poptávám plotové pletivo, výška 150 cm, oka 5x5 cm, délka cca 120 m. Prosím o oplastovanou i pozinkovanou variantu, včetně všech komponentů - šponovací drát., háčky na uchycení a šponováky. Děkuji.
Poptávám příslušenství k sušáku na prádlo IDEÁL
Prosím o zaslání ceny na stropní tyč sušáku IDEÁL, došlo k prověšení tyčí. Děkuji.
Poptávám služby koupelnového studia
Dobrý den, potřebovala bych pomoci s novou koupelnou na novostavbě. Má obdélníkový tvar: šířka 1650cm, délka 3350cm, vpravém rohu je odpad na vanu. Požadujeme vanu, umyvadlo, skříňku, koš na prádlo a topný žebřík. Stavba je v Žeranovicích. Děkuji za nabídky
UTB – Dodávka filtračního zařízení 2
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka filtračního zařízení pro potřeby Fakulty aplikované informatiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
UTB – Nákup sedacích dílů pro FMK 2
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka sedacích dílů pro potřeby Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. Požadavky a rozsah předmětu veřejné zakázky jsou vymezeny v technické specifikaci, jež tvoří přílohu zadávací dokumentace.
Poptávám realizaci digestoře pro bistro
Návrh a montáž digestoře na benzinovou pumpu do bistra. Jedná se o smažení hranolek a sýru ve dvojvaničce. Děkuji Vaštíková.