V 00114D – dodávka a montáž soustava osvětlení LED do výrobní haly
Předmětem zakázky je dodávka a výměna svítidel v prostorách zadavatele. Technické parametry jsou následující s tím, že zadavatel umožňuje jejich modifikaci při zachování principu, kdy uvedené hodnoty představují minimální standard a účastníci mohou nabídnout lepší řešení, které bude technicky proveditelné bez dodatečných víceprací.
Rozvaděče Vsetín s.r.o. - snížení energetické náročnosti
Snížení energetické náročnosti výrobní a administrativní budovy společnosti. Stavební práce zahrnují zateplení obálky budovy, výměnu osvětlení za LED svítidla a instalaci fotovoltaické elektrárny. Podrobný popis popsaných aktivit je obsažen v přiložené projektové dokumentaci a vymezen výkazem výměr.
Poptávám sekční vrata
Poptávám sekční vrata v.2550 x š.2700, 2 sekce prosklené stříbrné. Prosím o cenovou nabídku. Děkuji.
V 00135 – zateplení objektu a instalace LED osvětlení společnosti bp služby, a. s.
Předmětem této zakázky je kompletní obstarání všech prací, služeb a dodávek spojených se stavebními pracemi souvisejícími se zateplením objektu a instalací LED osvětlení v objektu společnosti bp služby, a. s. Všechny vlastnosti, postupy, požadavky a specifikace jsou uvedeny v návrhu smlouvy o dílo, která je přílohou č. 3 této zadávací dokumentace ...
ALUCAST, s.r.o. - Řešení výroby rozměrných odlitků
Předmětem zakázky je dodávka nových technologických zařízení specifikovaných zadávací dokumentací a jejími přílohami. Předmět zakázky je rozdělen na 7 dílčích částí: Část 1 – Robotizované pracoviště pro výrobu keramických forem Část 2 – Vyvíječ páry - středotlaký parní zdroj Část 3 – Vybavení slévárny pecemi na tavení slitin Al a ...
UTB – Doplnění nábytku pro UTB
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž nábytku pro potřeby součástí Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Jednotlivé položky nábytku jsou vymezeny ve výkazu výměr, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
Poptávám boční krytí pergoly průhlednou fólií
Poptávám boční zakrytí pergoly průhlednou fólií se zesílenými okraji v hnědé barvě. Samostatné pole srolované pod stropem a při srolování uchycené na bočních trámcích. Děkuji.
Poptávám planžetu na pánský holící stojek
Poptávám náhradní planžetu na pánský holicí strojek Braun series 3 34Os-4.Děkuji.
PODHORAN LUKOV a.s. – Dodávka technologie pro snížení emisí TZL z dřevovýroby v Držkové
Zajištění dodávky technologického zařízení odsávání a filtrace z dřevoobráběcích strojů a zařízení ve stávajících objektech stolárny a bednárny v provozu Držková ke snížení emisí tuhých znečišťujících látek dále jen (TZL).
Poptávám sekční vrata
Poptávám sekční vrata s el. pohonem šířka 2700mm výška 2600mm a dveře ve vratech uprostřed. Barva imitace dřeva.
UTB – Vzdělávací komplex - dodávka interiérů
Předmětem plnění veřejné zakázky je výroba, dodávka, doprava a montáž interiérového vybavení (nábytku) a dalšího vybavení podle projektové dokumentace.
Poptávám opravu kombinovaného sporáku
Poptávám opravu kombinovaného sporáku. Kombinovaný sporák AMICA,Typ 52GE2.33ZPTa(XxL)Eco (opsáno ze štítku) porucha: - otočným knoflíkem nejde nastavit ani jeden program, při zapnutí termostatu se nerozsvítí kontrolka, nejde rovněž osvětlení trouby. - displej svítí, programy na displeji jdou nastavit (vizuálně), elekrtrické zapalování hořáků ...
Poptávám dřevoplastové plotovky
Poptávám plotovky dřevoplast zakulacené v rozměru 15x70x145 50ks, 15x70x180 12 ks, 15x70x120 125 ks. Prosím o sdělení, je-li k disposici vzorník barevných odstínů a cenu za uvedené množství.
UTB – Klimatizační komora
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka klimatizační komory určené pro Fakultu technologickou Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Poptávám sklo k remosce
Poptávám sklo remosky typ:R01, průměr asi 130mm. Děkuji za odpověď.Kašuba Josef
UTB – Doplnění nábytku pro FT
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž nábytku pro potřeby studijního oddělení Fakulty technologické Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Jednotlivé položky nábytku jsou vymezeny ve výkazu výměr, jež tvoří přílohu k zadávací dokumentaci.
Poptávám sekční garážová vrata
Poptávám sekční garážová vrata šířka 4000mm x 2200mm. Barva imitace dřeva (OŘECH).
Poptávám výrobu kuchyňského nábytku
Dobrý den, posílám vám nákres kuchyně s rozpisem skříněk. Barevné provedení jako na nákresu, materiál lamino, k tomu kování, rohový dřez a vhodná vodovodní baterie. Veškerá zařízení máme, umístění viz popis. Prosím o vypracování cenové nabídky včetně nejnutnější montáže na místě (rohový dřez atd). Šířka zdí: čelní zeď = 352 cm, pravá zeď asi ...
ZTV v ulici Nad Kaštancem – I. A II. etapa
Veřejná zakázka řeší výstavbu ZTV v ulici Nad Kaštancem ve městě Hluk. Obsahuje výstavbu komunikace, vodovodu, kanalizace a veřejného osvětlení. Zakázka je rozdělena na dvě etapy.
Poptávám realizaci opolocení
Poptávám vypracování cenové nabídky na provedení oplocení u RD ve Zlíně. Jedná se o provedení dvou rovných plotů podél RD. První plot délka cca 21m výška plotu 1,6m Zde se jedná o provedení kompletního plotu - poplastované pletivo, sloupky (v.č. betonové patky), vzpěry, napínací drát, napínáky, atd Před provedením je nutno provést ...
ZTV v ulici Nad Kaštancem – I. A II. etapa
Veřejná zakázka řeší výstavbu ZTV v ulici Nad Kaštancem ve městě Hluk. Obsahuje výstavbu komunikace, vodovodu, kanalizace a veřejného osvětlení. Zakázka je rozdělena na dvě etapy.
Lokalita pro zástavbu rodinných domů Kelč - Bystřická
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v odkanalizování dané lokality, provedení zásobování plynem, výstavba veřejného osvětlení, místní komunikace a chodníků pro účely výstavby nových rodinných domů.
Modernizace FH UMT
Předmětem zakázky je modernizace stávajícího škvárového fotbalového hřiště ve fotbalovém areálu Vigantice na hřiště s umělým travním povrchem III. generace o výměře 5600 m2 a umělým osvětlením na hodnotu 300 lx. Na delší straně hřiště je umístěna atletická rovinka o délce 100,0 m z umělého travního povrchu se vsypem z křemičitého písku.
Lokalita pro zástavbu rodinných domů Kelč - Bystřická
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v odkanalizování dané lokality, provedení zásobování plynem, výstavba veřejného osvětlení, místní komunikace a chodníků pro účely výstavby nových rodinných domů.
Laboratorní nábytek a regály, laboratorní stůl, digestoře (3ks)
Předmětem této zakázky je dodávka laboratorního nábytku a regálů, laboratorního stolu a digestoří (3 ks) na místo určení – budovy 27 v areálu zadavatele v Chropyni, v níž bude umístěno nové laboratorní centrum. Předmět zakázky je podrobně specifikován v těchto dokumentech: a) v příloze č. 3 zadávací dokumentace, kterou tvoří projektová ...