Modernizace a vybudování odborných učeben pro ZŠ Přerov, ZŠ J. A. Komenského
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení odborných učeben žákovským nábytkem a ostatními školními pomůckami, které souvisí s výukou odborných předmětů v dotčených učebnách. Předmětem veřejné zakázky je rovněž montáž nábytku, instalace a uvedení školních pomůcek do provozu.
Modernizace a vybudování odborných učeben pro ZŠ Přerov, Svisle – Vybavení odborných učeben
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení odborných učeben žákovským nábytkem a ostatními školními pomůckami, které souvisí s výukou odborných předmětů v dotčených učebnách. Předmětem veřejné zakázky je rovněž montáž nábytku, instalace a uvedení školních pomůcek do provozu.
Modernizace a vybudování odborných učeben pro ZŠ Přerov, Velká Dlážka - Vybavení odborných učeben
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení odborných učeben žákovským nábytkem a ostatními školními pomůckami, které souvisí s výukou odborných předmětů v dotčených učebnách. Předmětem veřejné zakázky je rovněž montáž nábytku, instalace a uvedení školních pomůcek do provozu.
PdF – dodávka nábytku a interiérového vybavení
Dodávka nábytku a interiérového vybavení pro potřeby Pedagogické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci, včetně dodání do místa plnění, zajištění záručního servisu a podpory.
Teoretické ústavy LF UP v Olomouci – interiérové vybavení
Předmětem plnění veřejné zakázky je výroba, dodávka a montáž interiérového vybavení do dvou upravených sekcí A1-4NP a A1-5NP Ústavu imunologie, budova Teoretických ústavů Lékařské fakulty Univerzity Palackého v Olomouci. Jedná se o vybavení laboratorním a kancelářským nábytkem.
Poptávám náhradní díl k vysavači
Poptávám rychlospojku k hadičce na šamponování, která je na vysavači AQUAFILTER 2000, typ 1400.
CMTF – Nábytek a vybavení pro laboratoř ELISA
Předmětem plnění veřejné zakázky je: Dodávka a montáž laboratorního nábytku a vybavení do laboratoře ELISA Cyrilometodějské teologické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci.
Modernizace učeben a laboratoří Kouřílkova 8 a Bratří Hovůrkových 17 - Střední škola technická
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka vybavení do učeben mechatroniky, elekrického měření a strojírenské metrologie, včetně přístrojového vybavení.
CMTF – dodávka nábytku
Předmětem plnění veřejné zakázky je výroba, dodávka a montáž vybraného interiérového vybavení do objektů Cyrilometodějské teologické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci.
Modernizace budov FTK UP v Olomouci - Neředín – interiérové vybavení
Předmětem plnění veřejné zakázky je výroba, dodávka a montáž kompletního interiérového vybavení 5.NP budovy Fakulty tělesné kultury Univerzity Palackého v Olomouci, tř. Míru 676/111, 771 11 Olomouc, parc. č. st. 764 v kat. území Neředín.
PřF UP v Olomouci – modernizace studijních prostor v atriích
Předmětem plnění veřejné zakázky je výroba, doprava, dodávka a montáž interiérového vybavení atrií v 2. – 5. NP budovy tzv. nové Envelopy Přírodovědecké fakulty Univerzity Palackého v Olomouci, 17. listopadu 12, 771 46 Olomouc a budovy Pevnost poznání Olomouc, 17. listopadu 7, 779 00 Olomouc.
PřF UP v Olomouci – modernizace vybavení studovny
Předmětem plnění veřejné zakázky je výroba, doprava, dodávka a montáž kompletního interiérového vybavení studovny v 6.NP budovy Přírodovědecké fakulty Univerzity Palackého v Olomouci, 17. listopadu 1192/12, 771 46 Olomouc.
PF – dodávka nábytku
Předmětem plnění veřejné zakázky je výroba, dodávka a montáž vybraného interiérového vybavení objektu Právnické fakulty Univerzity Palackého v Olomouci. Předmět plnění veřejné zakázky je v souladu s § 35 Zákona rozdělen na tři části, přičemž Dodavatel může podat svou nabídku na kteroukoliv z částí veřejné zakázky, může podat svou nabídku i na ...
Snížení energetické náročnosti - Pořízení LED osvětlení
Předmětem zakázky je dodání LED osvětlení za podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Výroba a motáž nábytku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku vyrobeného na míru z laminované dřevotřísky dle specifikace pro Oddělení klinické biochemie, Oddělení rehabilitace, Oddělení urgentního příjmu, Kliniku plicních nemocí, Oční kliniku, Kliniku ortopedie a personální oddělení Fakultní nemocnice Olomouc.
Poptávám odsavač olejové mlhoviny
Poptávám odsavač olejové mlhoviny LOSMA D 2000.
Snížení energetické náročnosti - Pořízení LED osvětlení pro společnost WISCONSIN ENGINEERING CZ s.r.
Předmětem zakázky je dodání LED osvětlení za podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Knihovna - interiér
výroba, dodávka a montáž nábytku do budoucí knihovny – dle technické specifikace
Nábytek do učeben a poslucháren FZV UP v Olomouci
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku do učeben a poslucháren Fakulty zdravotnických věd Univerzity Palackého v Olomouci, jejichž podrobná specifikace včetně požadovaného množství je uvedena v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
Revize, kontroly, servis a opravy zařízení klimatizace, vzduchotechniky
Předmětem veřejné zakázky jsou revize, kontroly, servis a opravy zařízení klimatizace, vzduchotechniky a požárních bezpečnostních zařízení v prostorech Přírodovědecké fakulty Univerzity Palackého v Olomouci v souladu s obecně platnými normami za účelem udržení dobrého technického stavu všech zařízení, a to na dobu určitou do 31. 12. ...
Poptávám náhradní díl na pračku značky Whirlpool
Na pračku Whirlpool AWE 6316 poptávám řídící jednotku INVENSYS QINGDAO (5534BD) L1768-1-18 typ:C1-/-08/10/08 , 4619714 1481 3/04 ...12NC 461975306603 - údaje na papírových štítcích plast krytu.. Údaje na desce pl.sp. Whirlpool L1373 ...INVENSYS 475560....TC-2B94V-0 E131175. Popotávám 1ks.
Rekonstrukce objektu menzy SKM UP, včetně technologického zařízení
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v rekonstrukci objektu Menzy Správy kolejí a menz Univerzity Palackého v Olomouc z důvodu instalace nového strojního vybavení varny a navazujících přípraven, provedení stavebních úprav a s tím související úpravy vnitřních rozvodů instalací včetně topení, výměny zařizovacích předmětů, VZT, ...
UPOL – Centrum kinantropologického výzkumu – interiérové vybavení
Předmětem plnění veřejné zakázky je výroba, dodávka a montáž kompletního interiérového vybavení pro stavbu Centrum kinantropologického výzkumu Fakulty tělesné kultury Univerzity Palackého v Olomouci – SO.01 Rekonstrukce - budova a.
Rekonstrukce objektu Na Hradě 5, UP Olomouc - Vybavení interiéru
Předmětem plnění veřejné zakázky je výroba, dodávka a montáž kompletního interiérového vybavení objektu Filozofické fakulty a Cyrilometodějské teologické fakulty UP v Olomouci na ulici Na Hradě 5 v Olomouci. Předmět plnění veřejné zakázky je v souladu s § 18 Zákona rozdělen na dvě části, přičemž Dodavatel může podat svou nabídku na kteroukoliv z ...
Hledáme dodavatele hotelového a bytového textilu
Pro arabský trh hledáme dodavatele hotelového a bytového textilu: ubrusy povlečení, záclony, koberce a další. Bankovní garance BD, SBLC, jednání formou B2B. Kontrakt: 3-5 let Lokalita: Bahrajn, Katar Nabídka: cca 80 mil./EUR.