VRV chlazení - budova D1 - 6. -8. NP II
Předmětem zakázky je dodání a instalace chladících jednotek v budově D1 v 6.-8.NP, včetně elektrického napájení, kovové konstrukce na střeše budovy pro umístění venkovních jednotek a instalaci venkovních jednotek.
Modernizace budov FTK UP v Olomouci - Neředín – aula s respiriem – interiérové vybavení
Předmětem plnění veřejné zakázky je výroba, dodávka a montáž volného interiérového vybavení Auly s respiriem v budově Fakulty tělesné kultury Univerzity Palackého v Olomouci, tř. Míru 117, 771 11 Olomouc, parc. č. st. 767 v kat. území Neředín. Podrobné vymezení předmětu veřejné zakázky, technické podmínky a specifikace jsou obsaženy v Projektu ...
Dodávka pěstebních svítidel – PřF Holice
Předmětem veřejné zakázky je dodávka pěstebních svítidel k doplňkovému osvětlení pěstebních stolů pro modernizované a přistavované prostory – skleník budovy č. 53 v areálu Holice Přírodovědecké fakulty Univerzity Palackého v Olomouci, na adrese Šlechtitelů 241/27, 783 71 Olomouc – Holice
III/36635, III/44927 Stařechovice - Služín
Jedná se o stavební úpravy silnic III/36635 a III/44927 v zastavěném území obce Stařechovice. Celková délka dosahuje 1181m. Součástí je řešení autobusových zastávek ve Stařechovicích. Dále pak zřízení parkovacích zálivů, veřejného osvětlení a dešťové kanalizace. Zakázka je zadávaná ve společném postupu zadavatelů spolu s obcí Stařechovice.
Modernizace budov FTK UP v Olomouci - Neředín – aula s respiriem
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spočívající v interiérových úpravách zhodnocujících stávající objekt Fakulty tělesné kultury Univerzity Palackého v Olomouci, tř. Míru 671/117, Olomouc - Neředín. Jedná se o úpravy vnitřních prostor – rekonstrukce části 4 NP objektu, která spočívá v provedení drobných úprav svislých konstrukcí, nových ...
ZŠ Vrchlického - nucené větrání tříd
Předmětem plnění je dodávka a montáž rekuperačních jednotek do tříd ZŠ Vrchlického vč. souvisejících stavebních prací a nutné elektroinstalace.
Poptávám sítě proti hmyzu na střešní okna
Poptávám sítě proti hmyzu na střešní okna.
Technická infrastruktura pro výstavbu RD - Veleboř
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce spojené s vybudováním technické infrastruktury v obci Klopina – část Veleboř pro výstavbu rodinných domů.
Vzduchotechnika Domova seniorů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kompletních rozvodů elektroinstalace a zdravotně technických instalací pro technologii vzduchotechniky v prostoru varny kuchyně a pomocných provozů (příprava masa) v objektu domova seniorů Hranice. Součástí akce jsou i stavební úpravy kuchyně, kompletní rozvody elektroinstalace a zdravotně technických instalací ...
Inženýrské sítě a komunikace - Hrabišín
Předmětem veřejné zakázky je výstavba inženýrských sítí, veřejného osvětlení a komunikace.
Poptáváme realizaci osvětlení společných chodeb pro SVJ
Poptáváme zpracování cenové nabídky na nové osvětlení se senzory do společných chodeb pro SVJ Trávník 10,12,14,16. Jedná se o 4-patrové panelové domy s nástavbou. Realizace rok 2019.
Zvýšení kvality a dostupnosti infrastruktury pro vzdělávání v ZŠ Šternberk
Předmětem plnění 1. části veřejné zakázky je dodávka školních pomůcek v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a vzorem kupní smlouvy, která je přílohou č. 1 zadávací dokumentace. Předmětem plnění 2. části veřejné zakázky je dodávka ICT vybavení včetně zajištění vnitřní konektivity škol v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami a vzorem ...
Poptávám dodávku sanitárních příček
Poptávám firmu k zpracování cenové nabídky na dělící stěny WC a zároveň dodávku, vč. montáže. Jedná se o dvě sestavy dělících příček WC dámy, WC páni. Realizace montáže od 15.01.2019. Děkuji.
PřF UP - Dodávka interiérového vybavení pro budovu č. 53 a energocentrum
Předmětem plnění veřejné zakázky je: a) výroba, dodávka (resp. pořízení typových výrobků), doprava a montáž kompletního interiérového vybavení, vč. vnitřního informačního systému, pro modernizované a přistavované přízemní prostory Stavby 1, b) výroba, dodávka (resp. pořízení typových výrobků), doprava a montáž kompletního interiérového ...
Komplexní servis prádla pro FN Olomouc
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění komplexního servisu prádla tj. poskytnutí komplexních služeb spojených s pronájmem uceleného sortimentu prádla, které bude spolu s vlastním prádlem zadavatele začleněno do systémového prádla (dále jen „systémové prádlo“), pro zadavatele jedním poskytovatelem.
Modernizace laboratoří fyziky ve 4.NP budovy PřF UP v Olomouci
Předmětem plnění veřejné zakázky je výroba, dodávka a montáž laboratorního nábytku v rámci stavby „Modernizaci laboratoří fyziky ve 4.NP budovy PřF UP v Olomouci – Envelopě“ na adrese 17. listopadu 12, 771 46 Olomouc, parc. č. 1849, katastrální území Olomouc - město, Katastrální úřad pro Olomoucký kraj, Katastrální pracoviště Olomouc (konkrétně ...
ZŠ Vrchlického - nucené větrání tříd
Předmětem plnění je dodávka a montáž rekuperačních jednotek do tříd ZŠ Vrchlického vč. souvisejících stavebních prací a nutné elektroinstalace.
Gymnázium Olomouc, Hejčín – Modernizace učeben – dodavatel vybavení II.
Dodávka a montáž vybavení pomůckami a nábytkem související s modernizací učebny cizích jazyků budovy A, fyziky budovy A, fyziky budovy B, chemie budovy B, biologie budovy B, matematiky budovy B, učebny cizích jazyků a zeměpisu budovy B a učebny cizích jazyků budovy C, včetně přilehlých kabinetů.
Pořízení vybavení pro odborné učebny – modernizace CNC zařízení, 3D zařízení včetně SW, rekonstrukce
Předmětem zakázky je pořízení vybavení pro odborné učebny SPŠE v Mohelnici, tj. dodání nábytku (skříní, nízkých skříněk, pracovních a dílenských stolů), ICT/AV (notebooků, IP kamer vnitřních a vnějších, dataprojektorů a projekčních pláten, ozvučení, tiskáren), obráběcích a tvářecích strojů (sloupová vrtačka a CNC frézka) a dále zajištění ...
Modernizace učeben a laboratoří Kouřílkova 8 a Bratří Hovůrkových 17 – Střední škola technická
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nábytku do učeben mechatroniky, elekrického měření a strojírenské metrologie Střední školy technické, Přerov, Kouřílkova 8, se sídlem Kouřilkova 8, 750 02 Přerov.
TU LF UPOL - Výměna vzduchotechniky v prostorách Centra pro práci s laboratorními zvířaty
Předmětem plnění veřejné zakázky je: a) Výměna vzduchotechnického zařízení a měření a regulace pro vzduchotechnické zařízení, vč. dodávky a instalace nového vzduchotechnického zařízení; b) Vyzkoušení a zaregulování vzduchotechnického zařízení, včetně vystavení příslušných protokolů, tj. bude provedena kontrola úplnosti, kontrola funkčnosti, ...
Pořízení vybavení pro odborné učebny – modernizace CNC zařízení a 3D zařízení včetně SW
Předmětem zakázky je pořízení vybavení pro odborné učebny SPŠE v Mohelnici – modernizace CNC zařízení a 3D zařízení včetně SW, rekonstrukce nové učebny programovatelných automatů, modernizace konektivity školy ve vazbě na odborné předměty.
Výroba a montáž nábytku II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku vyrobeného na míru z oboustranně laminované dřevotřísky pro Fakultní nemocnici Olomouc.
Modernizace a vybudování odborných učeben pro ZŠ Přerov, Boženy Němcové – Vybavení odborných učeben
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení odborných učeben žákovským nábytkem a ostatními školními pomůckami, které souvisí s výukou odborných předmětů v dotčených učebnách. Předmětem veřejné zakázky je rovněž montáž nábytku, instalace a uvedení školních pomůcek do provozu.
UPOL/KUP – dodávka a montáž vertikálních žaluzií
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž nových vertikálních žaluzií s látkovými lamelami (vodící lišty a lamely) Knihovny Univerzity Palackého v Olomouci, v 1. patře budovy Biskupské náměstí 1 (Zbrojnice), 771 11 Olomouc.