Zkvalitnění výuky technických oborů na VOŠ a SPŠ Rychnov nad Kněžnou
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku pro multimediální výukový systém pro automobilní techniku v odborné učebně dle technické specifikace a poskytnutí souvisejících služeb.
Rekonstrukce laboratoří fyziky, chemie, biologie VOŠ a SZŠ Hradec Králové – VZ vybavení - nábytek
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku Vyšší odborné škole zdravotnické a Střední zdravotnické škole, Hradec Králové, Komenského 234, se sídlem Komenského 234, 500 03 Hradec Králové dle technické specifikace v příloze č. 2 zadávací dokumentace a poskytnutí souvisejících služeb.
Rekonstrukce laboratoří fyziky, chemie, biologie VOŠ a SZŠ Hradec Králové – VZ vybavení laboratoří
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení laboratoří Vyšší odborné školy zdravotnické a Střední zdravotnické školy, Hradec Králové, Komenského 234, se sídlem Komenského 234, 500 03 Hradec Králové dle technické specifikace v příloze č. 2 zadávací dokumentace a poskytnutí souvisejících služeb.
Střední škola technická a řemeslná - Centrum odborného vzdělávání Chlumec nad Cidlinou
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka a montáž školního nábytku. Nábytek musí splňovat normy ČSN EN 1729-1:2007 a ČSN EN 1729-2:2007. Dodaný nábytek musí být nový, nikoliv použitý či repasovaný dle technické specifikace v příloze č. 2 zadávacích podmínek a poskytnutí souvisejících služeb.
Zlepšení infrastruktury a inovace vybavení odloučeného pracoviště SUPŠ HNN v Brněnské ulici
Předmětem veřejné zakázky je dodávka školního nábytku, tedy 20 ks šestidveřových kovových šatních skříněk (půlených) na lavičce a poskytnutí souvisejících služeb. Předmět veřejné zakázky včetně technické specifikace je dále podrobně stanoven v zadávacích podmínkách.
Modernizace dílenského areálu SŠTŘ Nový Bydžov - Na Švarcavě – dodávka vybavení nábytku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku a poskytnutí souvisejících služeb. Předmět veřejné zakázky včetně technické specifikace je podrobně stanoven zadávací dokumentací.
Poptávám náhradní díly k litinovému kotly
Poptávám náhradní díly k litinovému kotetly EMKA U, konkétně vrchní a spodní dvířka kompletní. Děkuji.
Posílení klimatizace a doplnění zvlhčování do stávajících vzduchotechnik
Předmětem veřejné zakázky je realizace stavebních prací a souvisejících služeb a dodávek spočívajících v dodávce a montáži posílení stávajících vzduchotechnických jednotek a dodávky a montáže vlhčení v objektu Studijní a vědecké knihovny v Hradci Králové v rámci projektu s názvem „Zvýšení ochrany fondu a komplexní řešení ukládání a zálohování ...
Poptávám plastová okna
Poptávám plastová okna, odstín tmavý dub, rozměry: 120x90 pravé síť a žaluzie, 120x60 pravé, síť a žaluzie, a 60x140 výklopné, síť. Děkuji.
Poptávám revizi krbových kamen
Poptávám revizi krbových kamen Beskydy 4.
Poptávám baterii do robotického vysavače
Poptávám náhradní baterii do robotického vysavače OTTORO S-100 ion. Děkuji Vlastimil Konvalina
Poptávám trysky na propan-butan ke sporáku značky Amica
Poptávám trysky na propan-butan do kombinovaného sporáku Amica.
Poptávám dodávku sekčních vrat
Poptávám cenovou nabídku dvou kusů sekčních vrat,o rozměrech 2400 š. na 2140 v.odstín zlatý dub,včetně pohonu a montáže.
Poptávám montáž poplastovaného plotu
Poptávám montáž poplastovaného plotu, výška 160 cm, délka cca 23m. Vázací drát mám. Betonové sloupky instalovány /8/. Děkuji
Poptávám výměnu žaluzií v rodinném domě
Poptávám výměnu vnitřních žaluzií v rodinném domě.
Provozovatel veřejného a slavnostního osvětlení na území Města Jaroměř
Předmětem veřejné zakázky je nájem, obnova, provoz, správa a údržba veřejného a vánočního osvětlení na území celého města Jaroměř. Konkrétně se jedná o: • správu a údržbu zařízení – vykonávání preventivní údržby, vykonávání kontrol veřejného osvětlení, zajištění dispečerské služby, zajištění havarijní služby, vedení pasportu, tolerovanou ...
Odsávání prachu z automatické linky broušení
Předmětem plnění zakázky pod názvem „Odsávání prachu z automatické linky broušení “ je konstrukce, výroba a dodání ideálního řešení odsávání částic a špon slitiny mosazi z automatické brousící linky.
Výběrové řízení na dodavatele revitalizace vzduchotechnických plynových ohřívačů v kotelně přípravny
Předměteme zakázky je dodávka, šéfmontáž a uvedení do provozu dvou nových vzduchotechnických (VZT) jednotek, plynových ohřívačů, v kotelně přípravny surovin pro zasušování vstupních surovin (skla, zrcadel, žul) pro lisovací linku č. 1 v Technistone, a.s.
Poptávám náhradní díl k myčce nádobí
Poptávám plastový kryt panelu ovladače k myčce nádobí ARDO LS 9239 A,šíře myčky 45 cm, mám ho prasklý a nikde jej nemohu sehnat.
Dodávka vzduchotechniky serverovny
Předmětem zakázky je dodávka vzduchotechniky serverovny.
Klimatické komory
Předmětem zakázky je dodávka na místo plnění zakázky, instalace, zprovoznění a otestování funkčnosti zařízení: 1. Velká klimatická komora (1 kus). Velkou klimatickou komorou se pro účely tohoto výběrového řízení rozumí klimatická komora o objemu cca 1000 l. 2. Malé klimatické komory (2 kusy). Malou klimatickou komorou se pro účely tohoto ...
Poptáváme rolovací průhlednou stěnu k pergole
Poptávám rolovací průhlednou stěnu k pergole, šíře 260 a výšky 200 cm. Děkuji.
Poptávám renovaci vany
Poptávám renovaci vany, rozměry 140 x 66+ 2cm zvýš. okraj, hloubka 40 cm. Děkuji.
Technické vybavení obchodu, Josefovská uzenina s.r.o.
Předmětem zakázky je nákup včetně montáže a uvedení do provozu technického vybavení včetně příslušenství a osvětlení prodejny. Jedná se o nákup: 1) Sestava chlazených vitrín - 2 ks 2) Teplá vitrína 3) Nabídková tabule - 2 ks 4) Stolní vitrína 5) Lednice s prosklenými dveřmi 6) Řeznický špalek 7) Nářezový stroj 8) Kotlík na polévku - 2 ...
Výměna osvětlení za LED osvětlení - ELMER, spol. s r.o.
Předmětem zakázky je nákup, montáž a instalace LED osvětlení. Jedná se o výměnu stávajícího vnitřního i vnějšího osvětlení - starých zářivek a zářivkových trubic za nové LED osvětlení v areálu závodu ELMER s.r.o. Velké Poříčí v prostorách: tkalcovna, pomocné provozy, postřih, přípravna, sklad hotového zboží, sklad příze, šicí dílna a venkovní ...