Dodávka interiérů pro sestry
Předmětem VZ je výroba a dodávka interiérového vybavení pro pokoje č. 1 až 4, 17, 18 Interního oddělení Fakultní nemocnice Bulovka včetně dodávky dalších zařizovacích předmětů židle, nástěnky, nástěnné hodiny, záclony atp.
Rámcová dohoda na dodávky kovového nábytku 2022-2023
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky kovového nábytku v letech 2022 a 2023 pro jednotlivé zadavatele v resortu Ministerstva vnitra ČR dle jejich aktuálních potřeb a požadavků. Blíže viz zadávací dokumentace.
Dodávka souboru exteriérového mobiliáře pro Výstaviště Praha
Předmětem veřejné zakázky je dodání souboru exteriérového mobiliáře pro Výstaviště Praha, který bude tvořen jednou designovou řadou laviček, sedáků a stojanů na kola. Jedná se kombinaci kovových dílců s maximálním použitím hliníkových odlitků a dřeva.
PNP Praha - Vybavení objektu V sadech čp.44/2, Praha 9 volným nábytkem
Předmětem zadávacího řízení je dodávka vybavení interiéru volným nábytkem pro objekt zadavatele V sadech čp.44/2, Praha 6 -Bubeneč dle specifikace prvků zpracované Ing. arch. Zdeňkem Žilkou, která je nedílnou součástí této zadávací dokumentace.
FSV UK - Dodávky výukového a kancelářského nábytku
Pořízení nového interiérového vybavení do budov po jejich rekonstrukci a do nové budovy, přístavby. Interiéry všech objektů budou kompletně vybaveny novým, moderním a kvalitním nábytkem pro výuku, kancelářským nábytkem a dalším požadovaným nábytkem do společných prostor, svítidly, truhlářskými vestavěnými prvky, doplňkovými zařizovacími ...
Dodávka konferenčních židlí
Dodávka konferenčních židlí v souladu s technickou specifikací zadavatele.
Interiérové vybavení lékárny
Předmětem plnění veřejné zakázky je výroba a dodání nábytku (nábytek na míru a sedací nábytek) do lékárenského provozu zadavatele včetně jeho montáže dle specifikace předmětu plnění uvedené v zadávací dokumentaci k VZ zveřejněné na profilu zadavatele.
Poptávám plechovou skříň
Poptávám plechovou skříň v rozměrech 140x115cm hloubka 14 cm otevírací ideálně zamykací. Kolik by zabrala času výroba, děkuji za odpověď.
Dodávka kancelářského nábytku pro FŽP III
Předmětem plnění je dodávka a instalace interiérového vybavení do nové vysokoškolské budovy FŽP III. a zahrnuje i vybavení dvou kanceláří ve 3. NP stávající budovy FŽP I.
IT a AV technika a nábytek do učeben ZŠ Trávníčkova a ZŠ Kuncova
Předmětem zakázky je dodávka IT a AV techniky a nábytku do učeben ZŠ Trávníčkova a ZŠ Kuncova.
Dodávka interiérového vybavení ZŠ Dolní Chabry
Předmětem plnění veřejné zakázky je závazek dodavatele provést na svůj náklad a nebezpečí pro zadavatele výrobu, dodávku a montáž nového, nepoužitého nábytku na míru v objektu ZŠ Dolní Chabry v rámci 11 samostatných místností_tříd pro 1. stupeň. Podrobnější specifikace a požadavky na nový nábytek je součástí příloh č. 1 a 3 návrhu smlouvy.
Výroba, dodávka, montáž a instalace nábytku na míru pro administrativní budovu Zadavatele
výroba kancelářského nábytku na míru, zajištění jeho dodávky, montáže a instalace do prostor administrativní budovy v souladu s Přílohou č. 1 této ZD, včetně likvidace odpadů a obalového materiálu souvisejícího se splněním jednotlivých dodávek a včetně předání požadovaných dokladů k dodávce, dle potřeb zadavatele po dobu trvání rámcové dohody. ...
Úprava přízemní budovy a kompletní obnova tech. vybavení HB MMP - interiér
Předmětem veřejné zakázky je komplexní dodávka nábytku a interiérového vybavení, včetně jeho montáže, do hlavní budovy zadavatele na adrese Na Poříčí 52/1554, Praha 8, k. ú. Praha, Nové Město dle specifikace zadavatele montáže interiérového vybavení. Předmět veřejné zakázky je dále podrobněji specifikován zejména v kapitole č. 2 zadávací ...
Poptáváme cenovou nabídku na divadelní sedadla
Poptáváme zaslání katalogu s ceníkem na divadelní sedadla. Nyní bychom potřebovali 270 sedadel pro menší scénu v ČR. S přáním klidného dne Jan Pospíšil
Dostavba, vestavba a přestavba objektu Mikulandská
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž interiérového vybavení pro inovační technologické a výzkumné vzdělávací centrum Vysoké školy uměleckoprůmyslové v Praze podle seznamu dodávaného nábytku, zařízení a prací podle dokumentace, která obsahuje technické specifikace a podrobný soupis prací a dodávek (soupis jednotkových cen).
Vybavení bytu Laudova 2022
Vybavení bytu nábytkem, elektrospotřebiči a svítidly. Výroba nábytku přesně na míru a jeho montáž.
Vybavení bytu Laudova 2021
Vybavení bytu nábytkem, elektrospotřebiči a svítidly. Výroba nábytku přesně na míru a jeho montáž.
Mobiliář - nábytek pro objekt Nové radnice Prahy 12
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobiliáře - nábytek, křesla, židle do nové radnice MĆ Praha 12 dle požadavků zadavatele a specifikace, jak jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Dodávka kancelářského nábytku pro MHMP
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem na dobu 4 let na dodávky kancelářského nábytku dle technických specifikací zadavatele.
Vybavení zvěřince
Předmětem veřejné zakázky je vybavení nově vzniklého zvěřince v prostorách stávajícího objektu zadavatele.
Vnitřní vybavení SOJ Parmská 390
Předmětem zakázky je dodávka vnitřního vybavení (nábytku a speciálního zdravotnického vybavení) do prostor přístavby SOJ (sociálně-ošetřovatelské jednotky) Parmská 390, a to včetně dopravy, montáže a zprovoznění, popř. zaškolení obsluhujícího personálu)
Dodávka vestavěného interiéru
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka stavebních prvků, konstrukcí a vestavěného mobiliáře, které prostorově vymezí jednotlivé funkce prostoru vstupního vestibulu ve hlavním vstupu do budovy Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR, (Sněmovní 176/4).
Rámcová dohoda na dodávky interiérového vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž kancelářského nábytku a interiérového vybavení do budov VZP ČR na adresách uvedených v Příloze č. 5 zadávací dokumentace. Podrobná specifikace předmětu této veřejné zakázky je uvedena v katalogu prvků interiéru, který tvoří Přílohu č. 1 zadávací dokumentace.
Dodávky kancelářského a dalšího nábytku a telefonních boxů - kanceláře v OC Stromovka
Předmětem Veřejné zakázky je dodávka nábytku (kancelářského a dalšího) pro potřeby vybavení kancelářských prostor sloužících jako nové sídlo zadavatele. Nábytek bude sloužit pro otevřené i samostatné kanceláře, kuchyňky s jídelnou, zasedací místnosti a další navazující prostory. Součástí dodávky je i zajištění dovozu nábytku a jeho vynesení do ...
Dodávka kancelářského nábytku pro akci: VŠCHT Praha - rekonstrukce prostor uvolněných z pronájmu
Předmětem veřejné zakázky je výroba, dodávka, doprava a montáž nábytku a zařízení interiéru v objektu Budovy B Vysoké školy chemicko-technologické v Praze, na adrese Technická 1903, 160 00 Praha 6, k. ú. Dejvice, par. č. 586, vč. osazení vestavných spotřebičů, podle specifikace uvedené v projektu „Stavební úpravy budovy B VŠCHT Praha Technická ...