Hledáme výrobce páternosterového regálu PNR 90
Hledám výrobce nebo montážní (servisní firmu) pro skladový regál Páternoster PNR 90.
ČSSZ - rekonstrukce budovy pro SW centrum Olomouc
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební úpravy (rekonstrukce) budov v ulici Na Šibeníku, Olomouc na pozemcích parcel. č. 646 (objekt A) a parcel č. 651 (objekt B). Objekt A - dispoziční úpravy uvnitř objektu vč. vybavení interiéru, výměny oken, částečné zateplení fasády, zdravoinstalace, elektroinstalace. Objekt B - nová fasáda, nové ocelové ...
Rozvoj sociálních služeb na Prostějovsku – Domov Daliborka
Předmětem veřejné zakázky je realizace investiční akce (projektu) spojené s vybudováním nové sociální infrastruktury na Prostějosku – Domova Daliborka , sociálního zařízení. Jedná se o provedení stavebních prací, materiálu a interiérového vybavení (nábytku).
Poptáváme  stylovou koupelnovou keramiku
Jsme koupelnové studio a hledáme dodavatele na starodávný styl keramiky, armatury a doplňků do koupelen.
Poptávám koupelnové skříňky
Poptávám koupelnové skříňky ,horní. Povrchová úprava - lamino.
Poptáváme výrobu vestavěné skříně
Potávka - Vestavěná skříň dle rozměru přílohy. Venkovní dveře barvy ořech tmavá. V jednom křídle zrcadlo. Vnitřní prostor barva bílá , rozložení polic viz. popis příloha ,
Poptáváme nerezový stůl pod pípu
Poptáváme nerezový stůl pod pípu.
Poptávám vanovou zástěnu
Poptávám vanovou zástěnu.
Poptávám zboží do nové MO prodejny
Otevírám prodejnu potřebuji veškeré zboží.
Poptávám nábytek
Sháním nábytek značky Enozzi, postel ORGANZA 180 x 210 (délka ložné plochy 210) v provedení buk a odstín 07. Noční stolek NS 01, dva kusy, provedení též v buku a stejný odstín. Prosím o zaslání cennové nabídky a termínu dopravy. .
Poptávám židle pro restauraci
Koupím dřevěné židle do hospody, i použité, nečalouněné. Cca 100 kusů. V případě nabídky nových, lze dodat i rozložené, nesmontované.
Poptávám zakázkovovu výrobu nábytku
Dobrý den . Sháním výrobce kožené sedací soupravy s vysokou opěrkou zad. Požadoval bych ji v barvě lososové v provedení kůže nebo ekokůže. Sestavu pak v provedení 3+2+křeslo relaxační každý prvek samostatně stojící ( opěrky na ruce po obou stranách). Pokud by to šlo , mělo by být asi takhle: Křeslo relaxační , dvojsedák s úložným ...
Poptávám luxusní manikúrový stolek
Dobrý den,hledám dodavatele,výrobce manikurních stolků.Měla bych zájem o luxusní manikurní stolek,popřípadě i se skříňkou,prostorem pro UV LAMPU,potřebuji ho do salonu na modeláž nehtů.Děkuji.
Poptávám bytové skleněné vitríny
Sháním bytové skleníky - vitríny.
Poptávám kuchyňskou pracovní desku
Potřebuji sehnat 2 m kuchyňské pracovní desky o síle cca 3,8 cm, název Paradiso růžové. Loni se prodávala pod katalogovým označením 1086HG.
Poptávám výrobu kuchyňské linky
Hledám zhotovitele nové kuchyňské linky dle plánku vypracovaného renomovaným kuchyňským studiem. Jedná se o lokalitu Olomouc a okolí. Linka bude umístěna v novém bytě, termín realizace jaro 2009. Děkuji za nabídky
Poptávám výrobu kuchyňské linky
Poptávám zakázkovou výrobu nábytku (stolaře, truhláře), jedná se o vestavěnou kuchyňskou linku. Přerov a okolí. Kontakt pouze telefonicky.
Poptáváme použité paletové regály
Poptáváme použité paletové regály na doplnění skladu rám 43ks-výška 3,6-4m nosník 124ks-délka 3,6m
Poptávám výrobu plechových skříní
Poptáváme výrobu plechových uzamykatelných skříní cca 65 x 65 x 30cm a 65 x 140 x 30 z ocelového nebo pozinkovaného plechu.
Poptáváme stolařské práce
Poptáváme stolaře pro výrobu dveří a nábytku -lamino,masivní dřevo.
Hledám stolařskou firmu k trvalé spolupráci
Hledám menší stolařskou firmu k nepravidelné trvalejší spolupráci na zakázkách převážně z lamina.Preferuji cenovou hladinu, kvalitu práce, spolehlivost a samostatnost. Platí pro oblast okolí Prostějova.
Poptáváme zachovalý kancelářský nábytek
Koupíme zachovalý kancelářský nábytek. Stoly, židle, stolek pod psací stůl, registrační skříň. Nabídněte.
Poptávám prosklenou knihovnu ze dřeva
Poptávám prosklenou knihovnu š 60 x hl. 38 x v cca 200 cm. Teplý odstín dřeva - dub střední, kouřové sklo, skleněná dvířka v dřevěném rámu, police cca po 30 cm, dírky pro police průběžně pro volitelné uložení polic, dvířka asi dvoje po 100 cm. Celkem 4 kusy. Rozumná cena