Vybavení učeben - nábytek, AUV technika, přístroje a zařízení
Předmětem zakázky je dodávka a případná instalace vybavení učeben, a to jak nábytkem, AUV technikou, tak přdevším přístroji a zařízeními, které souvisí s vyukou odborných předmětů. Bližší informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Multifunkční sál domu kultury města Orlové II
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy na dodávku 3 ks hladkých dřevěných dveří, 369 ks čalouněných křesel a 510 m2 tmavě červené podlahové krytiny, dle technické specifikace, která je součástí zadávacích podmínek.
Spokojený občan - vizitka úřadu - rekonstrukce budovy MěÚ 796, 3. etapa
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření smlouvy na dodávku 3 ks rotačních kartoték pro evidenci agendy evidence obyvatel (dále též jako „EO“), občanské průkazy (dále též jako „OP“) a cestovní doklady (dále též jako „CD“), a to dle technické specifikace, která je nedílnou součástí této zadávací dokumentace. Předmět veřejné zakázky zahrnuje ...
Hledáme dřevozpracující firmy pro holandskou společnost
Hledáme truhlářské a stolařské firmy, které jsou schopny zpracovávat dřevo, masiv, MDF na kvalitních strojích dle naší zakázky a které mají přibližně 10 - 20 zaměstnanců a zkušenosti z této oblasti. Popřípadě i jazykové vybavení s vedením bude výhodou, ale tlumočení do čestiny je z naší strany zajištěno. Popis naší firmy: Mezinárodní společnost ...
Poptáváme lamelové rošty
Sháním 2 ks polohovacích lamelových roštů, 26 nebo 28 lamel, max. hmotnost do 110 kg, na matraci 90x200 cm
Poptáváme koupelnový nábytek
Dobrý den, ráda bych si u Vás objednala následující zboží - koupelnový nábytek f-my INTEDOOR NYG SV 50 K ( dvířka bílá, korpus O2 ) NYG SV 35 L ( dvíř ka i korpus O2 ) NY SS 3O 3Z ( korpus 02 , první šuplík bílý, další dva O2 )
Poptávám výrobu předsíňové skříně
Poptávám skřín do předsíně.