Dodávka interiéru do prostor domu U Špuláků v Hradci Králové
Předmětem zakázky je dodávka interiérů dopamátkové chráněné budovy - domu U Špuláků v Hradci Králové. Dodávka, montáž, umístění a instalace typických i atypických volně vložených prvků. - Dodávka, montáž, umístění a instalace typických i atypických vestavěných prvků (pevně spojených se stavbou). - Dodávka a umístění orientačního systému budovy. - ...
Poptávám dodavatele konferenčních židlí
Touto cestou hledám dodavatele konferenčních židlí, jde o 50 kusů do kanceláře v Náchodě. Nabídky a foto zasílejte na email.
Poptáváme realizaci interiéru kanceláří
Poptáváme kompletní realizaci úprav interiéru kancelářských prostor v centru Hradce Králové včetně vybavení. Vizualizace požadovaného interiéru a základní seznam položek jsou uvedeny v příloze. Předpokládaná cena do 1.300.000,- Kč + DPH. Realizace zakázky je možná již koncem května 2011 nebo dle dohody. V případě zájmu lze na vyžádání zaslat ...
Filharmonie HK - dovybavení a úpravy
Stavební úpravy a dovybavení sálu Filharmonie HK dalšími technologiemi.
Poptávám výrobu kuchyňské linky
Poptávám truhláře na výrobu kuchyňské linky v RD kousek od Chlumce nad Cidlinou.
Nábytek pro Neurologickou kliniku FN HK
Dodávka nábytku včetně dopravy, montáže a rozmístění na novém pavilonu Neurologické kliniky ve Fakultní nemocnici Hradec Králové. Podrobněji viz. zadávací dokumentace, jež je k dispozici ke stažení na profilu zadavatele.
Sedací nábytek pro Neurologickou kliniku FN HK
Dodávka sedacího nábytku včetně dopravy, montáže a rozmístění na novém pavilonu Neurologické kliniky ve Fakultní nemocnici Hradec Králové. Podrobněji viz. zadávací dokumentace, jež je k dispozici ke stažení na profilu zadavatele.
Dodávka interiéru do prostor domu „U Špuláků“ v Hradci Králové
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka interiéru do prostor domu „U Špuláků“ v Hradci Králové, Velké náměstí č. p. 34. Součástí předmětu zakázky je především dodávka, montáž, umístění a instalace typických i atypických volně vložených i vestavěných prvků a dodávka a umístění orientačního systému budovy.
Poptávám obývací stěnu
Sháním obývací stěnu celá Bordo vysoký lesk nebo bílý korpus.
Poptávám  příslušenství do kuchyňské linky
Sháním výjezd na utěrky do vnitřního prostoru otevřené skříňky 6,5š*60h*(72výška). Montáž shora , př. z boku. Gorenje.Hradec Králové. Prosím cenové nabídky.
Poptávám výrobu kuchyňské linky
Poptávám cenu za výrobu kuchyně, materiál dle nabídky, termín začátek 2010, nebo dříve, celková délka cca.5m, tvar L
Poptávám výrobu kuchyňských dvířek
Poptávám výrobce kuchyňských dvířek.
Poptávám zpracování kalkulace kuchyně
Prosím o cenovou nabídku kuchyně (viz. přiložený obrázek) Termín dodání: co nejdříve Za nabídky i ukázky podobných prací předem děkuji.
Poptáváme 2 ks stojánků na katalogy
Poptávám dva stojánky na katalogy v bílé barvě. Stojánky by měly být na zavěšení. Okr. Hradec Králové.
Poptáváme skládací koktejlové stolky
Poptáváme koktejlové stolky - skládací
Poptávám skládací koktejlové stolky
Pro cateringovou firmu poptávám koktejlové stolky - skládací.