Modernizace kina Sokolský dům Vyškov - interiér - nové vyhlášení
Předmětem zakázky je modernizace interiéru - sálu - kina Sokolský dům ve Vyškově. Původně multifunkční sál, který měl funkci kina, tanečního a zároveň divadelního sálu, bude modernizován v nový moderní kinosál.
Psychiatrická péče - stoly III
Dodávka stolů pro Psychiatrickou kliniku FN Brno
Dodávka atypického a sedacího nábytku
Dodávka atypického a sedacího nábytku - čtyři části veřejné zakázky - výroba, dodávka a montáž atypického nábytku z dýhy, výroba, dodávka a montáž atypického nábytku z lamina, dodávka, montáž a instalace otočných kancelářských křesel, dodávka, montáž a instalace sedacího nábytku.
Nábytek a vybavení interiéru - Rekonstrukce areálu ZŠ Hapalova - Marie Hübnerové
Dodávka a montáž typového a atypického nábytku a dalšího interiérového vybavení do rekonstruovaného objektu školy na adrese Marie Hübnerové 1766/1 v Brně-Řečkovicích.
Psychiatrická péče - noční stolky
Dodávka nočních stolků pro psychiatrickou kliniku.
Psychiatrická péče - židle pro dětské oddělení
Dodávka židlí do terapeutické místnosti a pokojů pacientů pro dětské oddělení psychiatrické kliniky.
Poptávám zástěnu za kuchyňskou linku
Poptávám cenovou nabídku na m2 zástěny za kuchyňskou linku v černé lesklé barvě. Děkuji za odpověď S pozdravem L.Sedláčková
Psychiatrická péče - stoly II
Dodávka stolů pro Psychiatrickou kliniku FN Brno dle objednávek zadavatele.
SZ Uherčice - dodávka nábytku
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nábytku a interiérového vybavení v následujícím rozdělení na jednotlivé části veřejné zakázky: 1. část veřejné zakázky - Dodávka truhlářských výrobků včetně kuchyňských linek 2. část veřejné zakázky - Dodávka interiérového vybavení
Psychiatrická péče - stoly
Dodávka stolů pro Psychiatrickou kliniku FN Brno dle objednávek zadavatele.
Psychiatrická péče - sedací nábytek II
Předmětem plnění veřejné zakázky je postupná dodávka sedacího nábytku pro Psychiatrickou kliniku Fakultní nemocnice Brno, Pracoviště Nemocnice Bohunice a Porodnice, Jihlavská 20, 625 00 Brno.
Gnatologické stoly s ordinačními židlemi
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 20 kusů laboratorních stolů pro zubaře včetně 20 kusů ordinačních židlí. Minimální požadavky na předmět veřejné zakázky jsou vymezeny technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí přílohy zadávací dokumentace.
Rekonstrukce podmínek pro vyučování přírodovědných předmětů v ZŠ Brno, Vedlejší 10 - vybavení učeben
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vnitřního vybavení do nově budovaných odborných učeben a kabinetu v budově základní školy.
Modernizace kina Sokolský dům Vyškov - interiér
Předmětem zakázky je modernizace interiéru – sálu - kina Sokolský dům ve Vyškově. Původně multifunkční sál, který měl funkci kina, tanečního a zároveň divadelního sálu, bude modernizován v nový moderní kinosál.
ZŠ a MŠ Jana Broskvy, Brno-Chrlice – nástavba budovy II. stupně – vybavení – Nábytek
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nového nábytku pro ZŠ a MŠ Jana Broskvy, Brno-Chrlice.
Dodávka interiérového vybavení učebního pavilonu F
Předmětem zadávacího řízení je uzavření smlouvy mezi zadavatelem a dodavatelem, jejímž předmětem jsou dodávky vybavení pro učební pavilon F základní školy v městě Šlapanice. Zadavatel upozorňuje účastníky, že v současné době je předmětný pavilon ve výstavbě s termínem dokončení do 15. 8. 2020. Dodávka a instalace tak bude koordinována s ...
Nemocnice Vyškov – dodávka nábytku a ostatního vybavení
Předmětem veřejné zakázky, je dodávka nábytku a ostatního vybavení budovy B a části budovy C1 nemocnice Vyškov. Součástí předmětu veřejné zakázky je i montáž a instalace dodaných interiérových prvků v budově a úklid po provedené montáži včetně likvidace použitých obalů.
ZŠ a MŠ Jana Broskvy, Brno-Chrlice – nástavba budovy II. stupně – vybavení
Předmětem zakázky je soubor dodávek směřující k zajištění vybavení ZŠ a MŠ Jana Broskvy, Brno-Chrlice.
Vybavení interiéru Návštěvnického centra Mušov – Brána do říše římské
Účelem této veřejné zakázky je dodávka vybavení do expozice a sadové úpravy.
MŠ Hudcova interiérové vybavení, Brno-Medlánky
Dodávka interiérového vybavení pro potřeby MŠ Hudcova
Badatelka Blanka - ZŠ Kotlářská 4, vybavení učeben
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vnitřního vybavení do nově budovaných odborných učeben fyziky a chemie v budově základní školy.
MŠ Hudcova interiérové vybavení, Brno-Medlánky
Dodávka interiérového vybavení pro potřeby MŠ Hudcova
Podpora infrastruktury základních škol - dodávky II
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka výukových pomůcek pro základní školy v Blansku - ZŠ Erbenova a ZŠ Salmova, blíže specifikované zadávací dokumentací a jejími přílohami a dále poskytnutí všech souvisejících služeb nezbytných ke splnění veřejné zakázky. Předmět veřejné zakázky je podrobněji upraven v čl. III. zadávací dokumentace.
Základní škola Hudcova – učebny ZŠ
Předmětem plnění veřejné zakázky je úprava a dodávka vybavení odborných učeben ZŠ Hudcova podle projektové dokumentace.
Modernizace odborných učeben ZŠ Šlapanice
Předmětem veřejné zakázky je realizace (dodávka) vybavení učeben klíčových kompetencí Základní školy Šlapanice. Veřejná zakázka je v souladu s § 101 ZZVZ rozdělena na 3 níže uvedené dílčí částí. Dodavatelé jsou oprávnění podat nabídku na jednu nebo více částí veřejné zakázky. Dílčí část č. 1: Přístroje a pomůcky Dílčí část č. 2: Nábytek Dílčí ...