Poptávám zboží pro maloobchod
Mám obchod(100 m/2) v menším městě (cca10000 obyv.) na JM a sháním dodavatele zboží nebo spolupracující obch.společnost, která by měla zájem dodávát zboží k prodeji.
Poptáváme dodavatele kancelářského nábytku
Hledáme dodavatele kancelářských židlí a sedacích souprav.
Poptávám jídelní stůl a židle
Židle BE-903 v barvě olše, potah oranžový + jídelní stůl 120 x 80 cm ve stejném dekoru.
Poptávám výčepní zařízení a vybavení bistra
Mám zájem o vybavení bistra výčepním zařízením s odběrem Vašich nápojů a veškerého nabízeného sortimentu, dále stolky a židle(cca 25-30 míst) pro hosty bistra.Bistro se nachází v Kyjově (okr. Hodonín) a bude se otvírat během měsíce listopadu.
Poptáváme hotelový nábytek
Hledáme dodavatele hotelového nábytku nebo nábytku pro studentské ubytovny . Vybavujeme celkem 24 pokojů , 32 lůžek , včetně nočních stolků, psacích stolů, skříně, možné zrcadlo, Děkuji za nabídku .
Poptáváme nábytek pro penzion
Poptáváme vybavení pokojů pro cyklopension z borovicového masivu - postel včetně roštu, matrace, skříň max. šíře 100, půl šatní, půl policová, noční stolek a jednoduchá věšáková stěna. Prosím cenové nabídky.
Hledáme importéry nábytku
Slovenský výrobce s 60letou tradicí hleda partnery - distributory, prodejce designového nábytku, masivní dub. nabytek do obytnych prostor. Vysoka kvalita.
Poptávám skříně do ložnice
Hledám skříně do ložnice
Sháním rozkládací molitanové křeslo
Sháním rozkládací křeslo z molitanu - je ze 3 dílů a rozloží se na zem jako nouzové lůžko 2 velké čtverce a třetí malý, slouží jako opěrka pod hlavu, pokud není křeslo rozložené, nemá to nožky, rozloží se na zem. Asi před 3 lety jsem ho kupovala na dobírku u Horizontu a nevím, zda ho mají stále na skladě. Jsem s tím velmi spokojená a chtěla ...
Poptávám použitý nábytek
Nutně sháním 2 komody, použité, levně.
Poptávám jídelní židle
Sháním 6 ks jídelních žídlí provedení JAVOR s čalouněným sedákem v barvě teraota nebo podobný odstín. Brno
Sháním kuchyňská dvířka
kuchyňská dvířka -vysoký lesk -odstín calvados
Sháním paraván z bambusu
Zdravím--sháním paravan na rozdělělení krbu a nábytku na chatě, pokud možno nabídku bych uvítala z těch levnějších a to paravany a z bambusu a různě tvarovatelné....děkuji za odpověd a prosím z Brna
Poptáváme vybavení penzionu
Poptáváme vybavení srubového penzionu s restaurací v Lednici. Dřevěné dvoulůžka (8ks) a jednolůžka (5ks) + noční stolky (16ks) a skříně (8ks). Do restaurace dřevěné stoly (8ks) a židle (48ks), kompletní vybavení kuchyně.
Poptávám pracovní stůl pro počítač
Pracovní stůl pro počítač. Potřebuji přístup k počítači, umístění LCD monitoru, prostor pro skrytí kabeláže (ale aby byla dostupná), možnost instalace záložního zdroje, prodlužovací šňůry pro přívod elektrického napětí s více zdířkami.
Poptáváme dodávky zboží pro e-shop
Poptáváme dodávky zboží pro e-shop ( nábytek, kovářské výrobky, dřevěné výrobky, vybavení kuchyní, hodinky, parfémy, potravinové doplňky, šperky) v desítkách kusů ročně. Požadujeme možnost stáhnout zboží prostřednictvím XML.
Poptáváme kožené křeslo Modena
Hledám výrobce nebo prodejce koženého křesla pod obchodním názvem Modena nebo čalouníka, který vyrobí toto křeslo na zakázku.
Poptáváme chránítka na rohy nábytku
Poptáváme dodávku bezpečnostních chránítek na rohy nábytku.
Poptáváme vybavení penzionu v Mikulově
Pro nový penzion v Mikulově poptáváme následující vybavení: postele, skříně, kuchyňské kouty, židle, stolky, recepce, poličky, interiérové dveře a zárubně). Kapacita 60 lůžek a 15 přistýlek (formou rozkládací pohovky). Provedení možno lamino, dýha i masiv - záleží na provedení a ceně. Předpokládané otevření 1.7.07. Děkuji za Vaše nabídky.
Poptávám klasickou sedací soupravu
Hledám sedací soupravu, klasická menší křesla staršího typu na nožkách, v současné době se v nabídkách objevují tyto menší sedací soupravy jen z ohýbaného nábytku. Manžel váží 130 kg a bojím se, že tato sedací souprava to nevydrží a mohutná se nám nevejde do bytu. Děkuji Šobová
Stavební firma hledá subdodavatele
Naše firma jako generální dodavatel stavby v Brně 19 hledá subdodavatele v těchto oborech: - sádrokartonové příčky, podhledy - povlakové krytiny střech - vestavěné skříně, kuch. linky - tesařské a klempířské práce - dřevěné dveře, okna, stěny - hliníková okna, dveře, stěny - oc. konstrukce (zábradlí, mříže, přístřešek) - VZT (větrání, ...
Poptávám novou kuchyň
Potřebuji novou kuchyni
Poptáváme vybavení penzionu nábytkem
Poptáváme vybavení penzionu, který rekonstruujeme (postele, skříně, kuchyňské kouty, židle, stolky, recepce, šatny k bazénu, interiérové dveře a zárubně). Kapacita cca 55 lůžek a 20 přistýlek (formou gauče rozkládacího). Provedení možno lamino, dýha i masiv - záleží na provedení a ceně. Předpokládané otevření 1.5.07 - 1.7.07. Lokalita Lednice na ...