Poptávám cenovou nabídku  polystyrenu
Dobrý den, chci se zeptat kolik u Vás stojí 1m2 fasádního polystyrenu tl.100 mm. Předem děkuji za odpověd.
Poptávám výměnu oken za plastová
Prosím o zpracování nabídky pro výměnu oken okna 120cm šířka x130cm výška 2X plastové okna Rozdělené na 2 křídla a jedno křídlo s ventilací - výklopné i mikroventilace parapety vnitřní 50 cm a 30 cm parapety vnější u obou oken žaluzie Včetně vybourání špaletových oken a odvozu starých oken.
Poptávám kulový kohout
Kulový kohout DN15 PN40 navař. mat.nerez s mat atestem ČSN EN 10204 3.1 a mat. certifikátem na těsnění s celkovým certifikátem pro vodík.
Poptávám dřevěné obložení zárubní
Dobrý den, poptávám obložení kovových zárubní dřevěným obkladem v novostavbě rodinného domu. Prosím o nacenění 6ks 80cm + k nim příšlusný počet dveří.
Poptávám dlažbu II. jakosti do garáže
Dlažba do garáže (II.jakost), co nejlacinější. Cca 40m2.
Poptávám polystyrén a fasádní barvu
Dvojdomek cca 560m/2 polystyrén 15cm + fasádní barva. 10km od Třebíče, 10km od Velkého Meziříčí.
Poptáváme panelákové dveře a schránky
Poptávám nové panelákové vchodové dveře o rozměrech cca 1500 x 2200 mm, dvoukřídlé. Dveře jsou pro dva vchody. Jedno křídlo-instalace poštovních schránek. Region: Vysočina
Poptávám lazurovací lak na nábytek
Poptávám lazurovací lak na dřevěný nábytek.
Poptávám látkové okenní rolety
Dobrý den,sháním předběžnou kalkulaci látkových rolet do oken.Rolety ve vodících lištách.Moc díky
Poptávám plastové okna
Hledám dodavatele plastových oken, nabídněte
Poptáváme betonové cihly
Cihla betonová KB 1-10 A - přírodní,1728.ks.
Poptávám sanitární keramiku
Poptávám vanu polysan NILA 120 s odnímatelným panelem, rohové umyvadlo 54x54 keramika série KIR. MORA plynové topidlo MAIA 5 kw.
Poptávám střešní krytinu
Poptávám tašky KM-Beta základní cihlově červená elegant 96m2.
Poptávám tvárnice
Poptávám tvárnice Prefabet nebo Qpor rozměr 30x24x49 cca 330 ks a 25x24x49 cca 330 ks a příčkovky 10x24x49 400ks
Poptávám materiál k opravě plotu
Pro opravu dřevěného plotu potřebuji 350 ks tyček - půlkulačů, šířka tyček cca 5 cm, výška 150 - 160 cm. Dopravu jsem schopen zajistit sám.
Poptávám výrobu oken
Poptávám výrobu oken. Okres Vysočina.
Poptávám fotovoltaickou elektrárnu
Rozhodl jsem se k vybudování fotovoltaické elektrárny na střeše stodoly u svého rodinného domu. Obracím se tedy na Vaší firmu s poptávkou a prosím Vás, máte-li zájem, o cenovou nabídku. Poptávám všechny dostupné dodavatele této techniky a hlavními kriterii výběru jsou cena a výkon. O stavbě uvažuji jako soukromá osoba s využitím dotace a formou ...
Poptáváme dodavatele plynových součástek
Hledáme dodavatele plynových součástek pro výrobu zahradního grilu na BP: uzavírací ventil, piezzo zapalovač, tepelná pojistka, trubicový hořák, spojovací potrubí. Předpokládaný roční odběr cca 1000 – 4000 ks Jen dodavatele, který schopen dodat všechny požadované součástky jako sady.
Poptávám sbíjené vazníky, vč. montáže
Poptávám dodávku a montáž sbíjených vazníků na R.D. v Humpolci.
Poptávám nerezový obklad koupelny
Vážení výrobci, mám zájem o nerezový obklad malé koupelny. Celkem cca 16 m2 mozaikového nerezového obkladu. Zajímá mě cena takové akce. Děkuji za zprávu. Zdraví J.N.
Poptáváme plechové jednokřídlové dveře
SBD Kamenice nad Lipou poptává dodávku 3 ks plechových jednokřídlových dveří včetně zárubní, šířka 70 cm, provedení 2x levé, 1x pravé. Termín 10. říjen 2009.
Poptáváme asfaltovou obalovou směs
Poptáváme možnost použití a cenu asfaltové obalové směsi na rozapadající se betonovou cestu na soukromém pozemku - dvůr bývalé zemědělské usedlosti. Jedná se o cca 50 m cesty o šíři 3 m. Děkuji za nabídku.
Poptáváme použité panely
Poptáváme betonové panely: - množství neomezené (do 500 ks) - použité - cena do 800,- Kč/ks
Poptávám realizací ČOV
Poptávám ČOV pro rod. domek v Herálci u Humpolce pro 2 - 4 osoby. Nabídněte včetně montáže a uvedení do provozu. Nabídková cena se bude skládat z ceny ČOV, montáž, uvedení do provozu, doprava a ostatní. Realizace 8/2009
Poptáváme cihly pro stavbu RD
Poptávám cca 4000ks cihel 44 P+D pro stavbu rodinného domu. místo dodání:obec Vokov okres Pelhřimov cena včetně dopravy a dph do 120000kč.