OS Mladá Boleslav - výměna oken a dveří
demontáž, dodávka a montáž oken a dveří; související stavební práce; úklid
Poptávám funkční výbojku Tesla RVK 125W
Poptávám funkční výbojku Tesla RVK 125W - 1 - 2 ks, která je určena pro horské sluníčko Chirana UVIR.
Čištění a ochrana střešní krytiny budov v areálu Zámku Štiřín
Předmětem veřejné zakázky je ochrana a čištění střešní krytiny na budovách v areálu Zámku Štiřín
Snížení energetické náročnosti budov ISŠT Mělník - realizace
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou stavební úpravy budov ISŠT Mělník dle projektové dokumentace. Jedná se o stavební práce spočívající zejména v následujících činnostech: - Výměně výplní otvorů oken a dveří; - Zateplení obvodového pláště; - Realizace VZT; - Rekonstrukce vytápění; - Instalace fotovoltaického systému; - Provedení ...
Provedení vnitřní inspekce ropovodu Družba
Předmětem veřejné zakázky je provedení vnitřní inspekce ropovodu Družba. 1) Provedení běhu ultrazvukového úbytkového inteligentního ježka v roce 2021. 2) Provedení běhu trhlinového úbytkového inteligentního ježka v roce 2022. 3) Vyhodnocení obou běhů a předání závěrečných zpráv v souladu s přílohou č. 1 návrhu smlouvy (příloha č. 2 této ...
Věznice Jiřice - dodávka materiálů pro výrobu kancelářského nábytku
Předmětem veřejné zakázky je pořízení materiálů a věcí pro výrobu kancelářského nábytku na základě rámcové dohody uzavřené s jedním dodavatelem.
Kogenerační zdroj tepla Spořilov - II.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a zprovoznění kogenerační jednotky pro teplárenský provoz (tj. soustrojí jednoho spalovacího pístového motoru, používajícího jako palivo zemní plyn včetně plynové řady, jednoho generátoru a tepelného modulu obsahujícího minimálně spalinový výměník, deskový výměník a potřebná čerpadla) v Benešově o ...
Dodávka materiálu, normalizovaných a elektronických součástek
Dodávka materiálu, normalizovaných a elektronických součástek
Poptávám plastová okna včetně montáže
Hledám dodavatele plastových fasádních oken vč. montáže. Rozměry pro předběžnou kalkulaci dodám . Jedná se o 11 oken. Okr Benešov. Cena dohodou. Podrobnosti a výkresy oken zašlu zájemci o dodávku.
Komponenty kompresního šroubení a armatur Swagelok pro experimentální zařízení
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy s jedním dodavatelem na dodávky komponent kompresního šroubení a armatur Swagelok.
40 TI Svatý Mikuláš
Předmětem této VZ je vybudování tlakové kanalizace splaškových odpadních vod pro nově budovanou lokalitu 45 stavebních parcel zástavby domů v obci Svatý Mikuláš, okres Kutná Hora.
Poptávám dodávku dřevěných balkónových dveří a oken
Výroba a montáž dvou dřevěných dvoukřídlých posuvných balkónových dveří a dvou oken. Detail v přiloženém dokumentu.
Hledám dodavatele nebo výrobce fasádních oken
Hledám dodavatele nebo výrobce fasádních oken na dodání a jejích montáž: rozměr měření na stávající okna dodám.Počet 11 Ks, plast. Montáž je vyžadovaná dle normy . Dodám přesné výměry na předběžné ocenění v případě zájmu. Navrhněte typ,termín,cenu za okna a montáž zvlášť. Obhlídka možná. Region okr. Vlašim.
Poptávám stavební a truhlářské práce
Hledám řemeslníky na opravy omítek stěn, kladení zámkové dlažby, a jiné stavební a taky truhlářské práce na rekonstrukci domu. Možnost ubytování. Položky jednotlivých výměrů dodám na ocenění. Nabídnete cenu. Rozhoduje kvalita a dodržování dohody a cena. Okr. Benešov. Bližší informace dodám. Termín dle dohody. Materiál mohu dodat. Jsem investor.
Ekologizace zdroje Elektrárna Kolín - Retrofit K8
Provedení úpravy spalovacího procesu stávajícího práškového kotle K8 spalujícího hnědé uhlí, na kterém bude rozšířena palivová základna pro nová paliva.
Rekonstrukce kotelen a výměny kotlů v objektech města
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky nezbytné k modernizace kotelen a výměny kotlů v objektech města Příbram. Jedná se dodávku nových kotlů s instalací a přípomocnými stavebními pracemi.
Poptáváme truhlářské práce
Sháníme truhláře, který by nám v horní části výlohy dokázal vybudovat výklopné okno (jako se používají např. ve sklepech), které by se vyklápělo dovnitř do provozovny. Okno by bylo ve výloze nad dveřmi - část výlohy by se přetvořila na okno, viz. plánek. Při vybudování okna by se nesmělo zasahovat do zdiva, pouze do dřevěného rámu výlohy. ...
Snížení energetické náročnosti budov SPŠS Mělník
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou stavební úpravy hlavní budovy školy, tělocvičny a domova mládeže spojené se snížením energetické náročnosti. Jedná se o stavební práce spočívající zejména v následujících činnostech: - Výměně výplní otvorů oken a dveří; - Zateplení obvodového pláště včetně střechy; - Instalace systému nuceného ...
Oprava fasády požární zbrojnice v Chabeřicích
Předmětem plnění je oprava a zateplení fasády požární zbrojnice (čp.42), včetně výměny oken. Tato zakázka je technicky definována již zpracovanou projektovou dokumentací projektantem František Šimůnek, Želivského 764, 284 01 Kutná Hora. Zakázka obsahuje: • Zateplení 175 m2 pláště budovy • Nanesení 230 m2 omítky • Výměna výplní 5 ks ...
Revitalizace bytových domů v obci Milín III. a V. etapa - stavební práce
Předmětem této veřejné zakázky je provedení stavebních úprav bytových domů vedoucí ke snížení energetické náročnosti objektů - výměna výplní otvorů a zateplení obvodových konstrukcí, blíže specifikovaných zadávací dokumentací a jejími přílohami
Revitalizace bytových domů v obci Milín II. a IV. etapa - stavební práce
Předmětem této veřejné zakázky je provedení stavebních úprav bytových domů vedoucí ke snížení energetické náročnosti objektů - výměna výplní otvorů a zateplení obvodových konstrukcí, blíže specifikovaných zadávací dokumentací a jejími přílohami.
Poptáváme celoplošné prosklení přízemního rodinného domu
Poptáváme celoplošné prosklení přízemního RD, typu bungalow, včetně prosklení rohu. Rádi bychom se seznámili s možnostmi a technologiemi, přípravou stavby, kalkulací apod. Je možné navštívit vzorkovou prodejnu, případně se domluvit na osobní konzultaci?
Stavba chodníku v obci Kolaje
Obec Kolaje vypisuje výběrové řízení na stavbu 155 metrů chodníku od č.p. 36 k autobusové zastávce. Stavba bude probíhat dle přiložené stavební dokumentace.
Poptávám cenovou nabídku na WC příčky
Prosím o nacenění WC příček s dveřmi, dle přiloženého plánku (červená barva). V případě doplnění info mě prosím kontaktujte. Děkuji.
Rekonstrukce ulice Palackého v Mladé Boleslavi
Kompletní rekonstrukce ulice Palackého, která se nachází nedaleko historického centra, ve městě Mladá Boleslav. V rámci rekonstrukce celého uličního prostoru dojde k úpravě komunikace, chodníků pro pěší, smíšené stezky pro pěší a cyklisty, parkovacích stání, vyřešení odvodnění zpevněných ploch, úpravě veřejného osvětlení a v neposlední řadě i k ...