Poptávám dřevěné konstrukční hranoly
Poptávám výrobu dřevěných konstrukčních hranolů, o rozměrech 60x160 mm. Dodávka 6-10 m3 jednou za dva měsíce. Pardubický kraj.
Poptávám palubovky,podlahovky, OSB desky
Poptávám palubky, podlahovky, OSB desky včetně cenové nabídky
Poptáváme dřevotřískové lišty, 2000 ks/rok
Poptáváme lámací dřevotřískové prokladky (čokoláda) 50x15x3000. O detailech provedení lze diskutovat. Předpokládaný odběr 2000 lišt za rok. Prosíme o dodací podmínky a cenu. Je možno zaslat vzorky?
Poptávám desky Cetris vč. hydroizolace
Poptávám desky zn. Cetris, tloušťka 2 cm a rozměr 1x1 m popř. 1x1,2 m včetně hydroizolace. Hradec Králové a okolí. Kontakt pouze telefonicky.
Hledám dodavatele řeziva nebo kulatiny
Hledám dodavatele řeziva nebo kulatiny, nesušené-čerstvé. Dub, buk, jasan. Nabídněte jaké množství, kvalita, cenu za m3 a možnost dopravy.
Poptávám dodavatele sušených dřevěných latí
Hledám kontakt na vhodného dodavatele sušených dřevěných latí pro celoroční dodávky do Německa ( cca 50 km za hraniční přechod ve Strážném ) v ročním objemu 10 000 m3. V případě Vaší schopnosti dodávat výše uvedený objem a zájmu dozvědět se více o zakázce, mne prosím kontaktujte do 19.1.2007. PS : Nejsem zprostředkovatel, pouze jsem našemu ...
Výrobce dřevěných šindelů hledá spolupráci
200613861; Polský výrobce dřevěných šindelů a zahradních domků hledá obchodní, finanční a technickou spolupráci. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Dřevozpracující firma hledá distributory
200613859; Maďarská dřevozpracující firma, exportér-importér, hledá distributory, velkoobchodníky. Hlavní činnost: export, import stěnových panelů, podlahových prken, výroba dřevěných produktů, distribuce zahraničních značek. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v ...
Poptáváme dřevovýrobu-schodiště,pulty
Poptávám výrobu dřevěných schodnic, zábradlí a pultu (recepce). Příbram a okolí.
Poptávám  Euro palety, 200 ks týdně
Koupíme Euro palety nové i použité /světlé/ 200 ks týdně pravidelný odběr .
Výrobce dřevěných oken a dveří hledá partnery
200613726; Moldavská firma, specializovaná na výrobu dřevěných oken a dveří, sušení řeziva, dřevěné stavební prvky, sauny, zařízení, skříňový nábytek, stavební dřevo, ostření nástrojů, dřevěný nábytek, hledá partnery. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v ...
Dřevozpracující firma hledá distributory
200613658; Estonská dřevozpracující firma hledá distributory dřevovláknitých a dřevotřískových desek. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptáváme výrobu dřevěných modulů dle výkresů
Zahraniční výrobce montovaných dřevěných modulů hledá partnera v ČR. Jedná se o výrobu modulů (převážně dřevěných rámů a dalších prvků) na základě poskytnutých výkresů. Dlouhodobá zakázka.
Poptáváme distributory dřeva
200613487; Polský výrobce řezaného i neřezaného dřeva jehličnanů, stavebního dřeva: fošen, hraněného dříví, latí, trámů, dřevěných stavebních prvků, krovů atd. hledá distributory. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Hledáme partnery v oblasti stavebnin
200613319; Italská firma specializující se na stavební výrobky a materiály hledá obchodní spolupráci. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Poptávám dubové přířezy 42x55x330,430,530 mm
poptávám dubové přířezy 42x55x330,430,530 mm v jakosti A/B a B/C kvalita strana A: čistá bez suků,běli,povolena očka do 2 mm v barvě dřeva kvalita strana B: povolena běl do 50-70= plochy,zdravé duky do 15 mm,očka bez omezení kvalita strana C: povolena běl bez omezení,zdravé suky do 20 mm množství 100-200-300 m3/měsíc i více při dlouhodobé ...
Poptáváme palubky zn. Tatran
Poptáváme firmu,která nám dodá palubky značky Tatran síla 15mm, šířka 96-112 a délka 4-5 m. Borovice,smrk jakost AB. Kontakt pouze telefonický.Celé Čechy.
Poptávám ohýbatelnou dřevotřísku Recoflex
Poptávám elastické třískové desky Recoflex - materiál pro truhláře. Celá ČR. Kontakt pouze telefonicky.
Poptávám palisandr madagaskarský
Poptávám palisandr (exotické dřevo) Hradecký kraj a okolí. Kontakt pouze telefonicky.
Hedáme spolupráci s výrobci hrázděných staveb
200613018; Francouzská firma, specializující se na rámové konstrukce a rámové stavby, import a prodej dřeva, hledá obchodní spolupráci s výrobci hrázděných staveb a jiných dřevěných konstrukcí; firma také hledá dodavatele dřeva pro konstrukce a truhlářské práce. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím ...
Poptávám vysušené smrkové fošny
Poptávám firmy,které prodávají smrkové řezivo-fošny.Okr.Hodonín,Břeclav,UH,Brno-venkov. Kontakt pouze telefonicky.
Poptávám kulatinu třešeň, javor, dub
Poptávám kulatinu-třešeň ptačí, javor klen, dub zimní i letní, a to vše v jakostních třídách I, II, pilařské výřezy IIIA. až C.
Poptávám 250 - 300 ks střešní krytiny Holand
Poptávám 250 - 300 ks střešní krytiny Holand z osmdesátých let. Dále trámy, latě, stropní profily.
Poptáváme řezivo
Poptáváme řezivo o tloušťce 17 mm , šířce 75 mm a délka různá.
Hledáme distributora palet a dřevěných obalů
200612826; Německá firma specializující se na palety a dřevěné obaly hledá distribučního partnera. Německý výrobce obalů ze dřeva hledá dodavatele řeziva a/ nebo hotových obalů. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.