Poptáváme použité palety 120×100cm
Poptáváme použité palety 120×100cm.
Sháním stavební řezivo-krovy,trámy
Sháním stavební řezivo - trámy, krovy v okr. Znojmo a v Moravských Budějovicích.
Hledáme dodavatele obkladových palubek
Hledáme dodavatele obkladových palubek smrkových, hoblovaných na čisto, tloušťka 12mm, šířka 8-12mm, množství cca 100m2.
Poptáváme frézované dřevěné proklady
Poptáváme výrobu frézovaných dřevěných prokladů pro transport válců. Rozměr cca jako střešní lať (40x55 mm, 1120 mm), po délce z jedné nebo obou stran půlkulaté výřezy: Nákres zašleme faxem. Proklady jednostranné cca 1000 ks. Proklady oboustranné cca 2000 ks. První odběr, co nejdříve, i po částech, pak asi čtvtletně.
Koupím sudové dýhy od délky 105 cm
Koupím vyřazené (nepoužívané) sudové dýhy od délky 105 cm a výše. Prosím o telefonický kontakt.
Poptávám dřevomateriál
Poptávám dřevomateriál, Praha a okolí.
Poptávám poškozené palety EUR a palety 120×80
Poptáváme poškozené palety EUR a palety 120×80cm.
Řezivo pro výrobu Europalet, měsíčně 5000m3
Řezivo pro výrobu Europalet dle přiložené dokumentace - pravidelný odběr měsíčně 5.000 m3. Dokumentace na http://poptavky.moewelt.cz/
Hledám dodavatele obkladových desek ABITIBI
Hledám dodavatele obkladových desek ABITIBI.
Sháním 2 ks hranolu-nároží 14x18cm délka 12m
Poptávám 2 ks hranolu-nároží 14x18cm, délky 12m, v okrese Hodonín, Uherské Hradiště.
Hledám výrobce nebo prodejce palubek
Hledám výrobce nebo prodejce palubek v okrese Kolín.
Síť malých stavebních firem hledá dodavatele
200611743; Norská síť malých firem v průmyslu stavebním a stavebních hmot hledá nové dodavatele. Případní obchodní partneři musí dodávat zboží špičkové kvality za konkurenceschopné ceny. Firma speciálně hledá partnery v EU10, snad v Polsku nebo pobaltských státech. Jiné země mohou být také přemětem zájmu. Norské firmy hledají sortiment dodávek v ...
Polská firma koupí borové a dubové dřevo
200611700; Polská firma, která se zabývá výrobou borových a dubových lepených dveřních a okenních hranolů, řeziva pro výrobu nábytku (dub, buk, borovice), stavebního řeziva, sušením, impregnací, borovými podlahovými prkny, lepenými parapety: dub, borovice, má zájem o nákup borového a dubového dřeva, borové dýhy a překližky. Firma také hledá ...
Truhlářský velkoobchod hledá spolupráci
200611643; Rakouská firma pracující v oboru truhlářského velkoobchodu hledá spolupráci v Rakousku a okolních zemích. Firma je činná v oboru stavebního materiálu; stavebního tesařství a truhlářství; jiných stavebních výrobků ze dřeva, korku, slámy apod. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést ...
Zpracovatel dřeva hledá dodavatele řeziva
200611582; Německá firma, zabývající se zpracováním dřeva, hledá dodavatele řeziva. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce dřevěných předmětů hledá partnery
200611420; Maďarská firma, specializující se na výrobu dřevěných předmětů pro skladování (sudy barrique, kádě), koupacích van, malých kádí a vaniček a konstrukci srubových systémů Naturi, hledá obchodní partnery z celé Evropy. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v ...
Výrobce dřevěných šindelů hledá partnery
200611472; Maďarská firma, specializující se na výrobu a distribuci dřevěných šindelů; dále na plánování lesního hospodářství, hledá obchodní partnery a zájemce o subdodávky. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Lesnická firma hledá partnery
200611471; Maďarská firma, specializující se na lesnictví a služby související s těžbou dřeva (lesnické služby, obchod s řezivem, obchod s květinami atd.), hledá obchodní partnery a zájemce o subdodávky. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Velkoobchod se dřevem hledá obchodní partnery
200611454; Maďarská firma, specializující se na velkoobchod se dřevem, stavebními materiály a sanitárním vybavením, hledá obchodní partnery (distributory). Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Zpracovatel dřeva hledá obchodní partnery
200611470; Maďarská firma, specializující se na pilařské práce, hoblování dřeva a impregnaci dřeva, hledá obchodní partnery a zájemce o subdodávky. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Výrobce dřevěných obalů hledá partnery
200611486; Maďarská firma, specializovaná na výrobu dřevěných obalů (palet, beden, překližkových beden); dále na kompletní řešení balení - hledá obchodní partnery a výrobce surovin. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR. V případné odpovědi prosím nezapomeňte uvést číslo inzerátu. Komunikace v angličtině.
Sháním vazbu na střechu rodinného domu
Sháním vazbu na střechu RD, základní rozměry 13x13 metrů (půdorys).
Poptávám výrobce okenních eurohranolů
Poptávám výrobce nebo dodavatele okenních eurohranolů a dveřních eurohranolů s těmito rozměry: okenní eurohranoly 72x86, 200 cm 3 kusy, 130 cm 9 kusů. dveřní eurohranoly 120x72, 220 cm 6 kusů, 130 cm 6 kusů, pouze z materiálu fixní modřín.