Poptávám opravu plynového ohřívače vody
Poptávám opravu plynového ohřívače vody Ariston , hledám firmu v Havlíčkově Brodě a okolí. Brožová
Poptávám dodávku plastového sklepa
Poptávám plastový sklep o rozměrech 3x3 metry. Děkuji Novák.
Poptáváme stavební materiál
Poptávám stavební materiál, překlady cca 90x45 4 ks.
Poptávám opravu předokenních rolet
Poptávám opravu předokenních rolet.
Komplexní pozemková úprava Chlum nad Jihlavou
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav (dále jen „KoPÚ“) v katastrálním území Chlum nad Jihlavou, včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb. Návrh KoPÚ bude zpracován tak, aby jej bylo možno zapsat do ...
II/406 Dvorce – Telč, 1. stavba (Třešť – ul. Revoluční), PD
Předmětem plnění veřejné zakázky je vypracování projektové dokumentace akce II/406 Dvorce – Telč, 1. stavba (Třešť – ul. Revoluční), PD. Součástí veřejné zakázky je výkon autorského dozoru projektanta při realizaci stavby.
Revitalizace parku Nové Syrovice
Jedná se o samostatně zadávanou část veřejné zakázky na revitalizaci vybraných parků v majetku zadavatele. Předmětem veřejné zakázky je komplexní realizace sadových úprav spočívajících v provedení odborných arboristických zásahů, opatření a biotechnických úprav v parku Ústavu sociální péče Nové Syrovice.
Revitalizace parku Velké Meziříčí
Jedná se o samostatně zadávanou část veřejné zakázky na revitalizaci vybraných parků v majetku zadavatele. Předmětem veřejné zakázky je komplexní realizace sadových úprav spočívajících v provedení odborných arboristických zásahů, opatření a biotechnických úprav v parku u objektu Hotelové školy Světlá a Střední odborné školy řemesel Velké Meziříčí.
Poptávám opravu aku šroubováku
Poptávám opravu aku šroubováku PASS 3,6A1.
Poptávám zdravotní matraci pro dítě
Poptávám zdravotní matraci pro dítě 2 roky.
Komplexní pozemková úprava Police u Jemnice
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav (dále jen „KoPÚ“) v katastrálním území Police u Jemnice a na části katastrálního území Lubnice, včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb. Návrh KoPÚ bude zpracován ...
Poptávám realizaci zelené střechy
Poptávám položení zelené střechy. Rozměr cca 80m2. Rovná střecha s atikou, položena hydroizolační folie Protan G 1,5mm šedá, na ní položena geotextilie 300g/m2. Děkuji.
7865 Přesun ovládání výtlačných armatur TVD z dozoren CČS na BD
Předmětem zakázky je vypracování dokumentační části a její následná realizace v JE Dukovany formou dodávky „na klíč“ a provedení všech nutně vyvolaných úprav a dalších požadovaných úprav na dotčených zařízeních, konstrukcích a systémech za účelem umožnit ovládat elektroarmatury (EA) na výtlaku čerpadel technické vody důležité (TVD) provozním ...
Poptávám dlažební kostky
Poptávám dlažební kostky 10/10 z lomu Boršov u Jihlavy.
Ostatní vybavení PCHO
Předmětem veřejné zakázky je dodání ostatního vybavení do nového pavilonu chirurgických oborů a rekonstruovaných budov O a G.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Heroltice u Jihlavy a k.ú. Měšín
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky na služby je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav (dále jen „KoPÚ“) v katastrálním území Heroltice u Jihlavy a katastrálním území Měšín, včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb. Návrhy KoPÚ budou zpracovány tak, ...
Obnova poutního kostela sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře ve Žďáru nad Sázavou
Předmětem jsou stavební práce spočívající v obnově fasád a systému dešťových svodů a odvodnění a v restaurátorské obnově oken a okenních výplní včetně dalších projektovou dokumentací předepsaných restaurátorských činností, vše na objektu poutního kostela sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře ve Žďáru nad Sázavou.
Poptávám plastová okna a vchodové dveře
Poptávám plastová okna a dveře, prosím o cenovou nabídku na okna 1.15m x 1.15m 3ks, 3 m x 1.15m 1ks. Vchodové dveře dvoukřídlé 1.30m x 2m.
Pelhřimov - ZTV Skrýšov
Předmětem soutěže je zpracování studie návrhu ZTV v oblasti předpokládané výstavby RD v lokalitě obce Skrýšov včetně občanské vybavenosti. Jedná se o optimální využití celé oblasti pro výstavbu RD.
Pelhřimov - Děkanská zahrada a okolí
Předmětem soutěže je zpracování studie využití prostoru Děkanské zahrady včetně vymezeného okolí. Zájmové území pro studii je vymezeno pozemky města Pelhřimov viz. situace v příloze. Zpracovaná studie by měla respektovat definici území dle územního plánu města Pelhřimova případně navrhnout změnu územního plánu. Dále by měla respektovat současné ...
Pelhřimov - rybník Stráž a okolí
Předmětem soutěže je zpracování studie návrhu využití rybníku Stráž a jeho okolí k rekreaci a odpočinku obyvatel a návštěvníků města.
Pelhřimov - ulice Jirsíkova
Předmětem soutěže je zpracování studie využití prostoru v ulici Jirsíkova mezi Gymnáziem a Obchodní akademií. V současné době je v tomto prostoru park s nevyhovující úpravou. Tento prostor slouží k shromažďování studentů obou středních škol o přestávkách.
III/1327 Žirovnice - průtah
Předmětem veřejné zakázky jsou stavební práce, spočívající zejména v provedení rekonstrukce silnice III/132 v průtahu města Žirovnice v celkové délce 680 m. V rámci rekonstrukce silnice III/1327 Žirovnice – průtah bude v prostoru začátku stavby vybudován jednostranný chodník délky 87 m. Dále bude provedeno prodloužení veřejného osvětlení na konci ...
Zvýšení kvality návazné péče  - Lůžka VZ005
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 200 ks nových, nepoužitých elektricky polohovatelných lůžek včetně matrace, příslušenství a nočních stolků. Předmětem plnění je také záruční servis a provádění PBTK po dobu 8 let.