Kabely NN - PVP Bukov - 2. dodávka - 2. část
2. část 2. dodávky Silových, ovládacích a sdělovacích Kabelů NN včetně dopravy a bezplatného zapůjčení cívek pro stavbu PVP Bukov - Rekonfigurace dolu - Částečná rekonstrukce HČS 12. patro R1 v lokalitě Dolní Rožínka.
Provozování veřejných pohřebišť v Třebíči
Předmětem veřejné zakázky jsou služby spočívající v provozování veřejných pohřebišť v Třebíči a v místních částech Slavice a Sokolí.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Pravíkov
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav (dále jen „KoPÚ“) v katastrálním území Pravíkov, včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb., o katastru nemovitostí (katastrální vyhláška), ve znění pozdějších předpisů (dále jen ...
Mateřská škola Podhrad, Humpolec
Předmětem veřejné zakázky je novostavba objektu mateřské školy v ul. Podhrad v Humpolci, včetně připojení na technickou infrastrukturu, komunikace a zpevněných ploch a sadových úprav. Členění stavby na objekty: D.1 Mateřská škola; D.2 Komunikace a zpevněné plochy; D.3 Sadové úpravy; D.4 Inženýrské objekty - přípojky. Dále viz zadávací dokumentace.
Dětský domov Jemnice - oprava venkovních omítek a výplní otvorů Budkov
Jedná se o opravu omítkových plášťů a výměnu oken a dveří.
Poptávám markýzu
Poptávám markýzu, velikost přibližně 3m x2,5m, na kliku, s oranžovým nebo žlutým proužkem.
Provozování veřejných pohřebišť v Třebíči
Předmětem veřejné zakázky jsou služby spočívající v provozování veřejných pohřebišť v Třebíči a v místních částech Slavice a Sokolí.
NMNM Smuteční síň
návrh urbanistického architektonického a krajinářského řešení stavby smuteční síně a podmiňujících staveb veřejných prostranství a technické a dopravní infrastruktury
Poptávám dovoz 200 kubíků vody do bazénu
Poptávám nabídku na dovoz 200 kubíků vody do bazénu, okres Pelhřimov.
Dodávka sedacího nábytku pro transformované domácnosti Domova Háj, příspěvkové organizace
Předmětem veřejné zakázky je dodávka sedacího nábytku do nových objektů Domova Háj, příspěvkové organizace ve Světlé nad Sázavou, Ledči nad Sázavou, Golčově Jeníkově, Chotěboři a Havlíčkově Brodě. Všechny dodávané prvky musí být dodány v provedení pro prostory s vysokým užitným zatížením odpovídajícím provozu domova pro osoby se zdravotním ...
Dětský domov Senožaty - Oprava ÚT a zateplení
Předmětem veřejné zakázky je oprava kotelny a oprava zateplení fasády celého areálu Dětského domova Senožaty.
ČZA v Humpolci, střední škola - Oprava fasády ulice Školní
Jedná se o stavební práce na opravě fasády, včetně částečné výměny oken na budově školy na ulici Školní.
Potrubí třídy 11 s přírubovými spoji a tvarovkami - Rozšíření PVP Bukov II etapa
Předmětem veřejné zakázky je 2. dodávka Potrubí, Přírubových spojů a Tvarovek třídy 11 pro stavbu Rozšíření PVP Bukov II. etapa včetně dopravy.
Údržba veřejné zeleně na části území města Třebíč - jih
Předmětem veřejné zakázky jsou služby spojené s údržbou veřejné zeleně na území města Třebíč. Budoucí dodavatel bude zajišťovat následující práce: • jarní vyhrabávání trávníků, • kosení trávníků, • podzimní vyhrabávání listí (včetně opakovaného přehrabání 1/3 ploch), • řez živých plotů, • údržbu záhonů a vegetačních nádob.
Administrativní budova E - vybavení interiérů
Účelem veřejné zakázky je realizace projektu Krajský úřad Kraje Vysočina, administrativní budova "E" - vybavení interiérů, dle projektové dokumentace zpracované společností Artprojekt Jihlava spol. s r.o., Minoritské náměstí 11, Jihlava 586 01.
Transformace Domov Kamélie Křižanov IV. dodávka nábytku II.
Předmětem části 1 veřejné zakázky je dodávka, montáž, instalace jednotlivých kusů vybavení a detailní nastavení vzájemně k sobě sestavených a provázaných prvků nového vnitřního vybavení, tak, aby uvedený předmět byl plně funkční a mohl být využíván ke svému účelu. Předmětem části 2 veřejné zakázky je dodávka, montáž, instalace, zprovoznění ...
Poptávám topenářské práce
Poptávám firmu na výměnu kotle na tuhá paliva (dřevo) a topení v bytě 3+1. Byt se nachází v bytovém domě. Předem děkuji za nabídku Martínková.
D1 Stránecká Zhoř vlevo - úpravy a provozování odpočívky
Hygienické podmínky budou zajištěny instalací mobilních automatických toalet ve formě sanitárních kontejnerů umístěných na zemní základový pás. Budou vybudované potřebné inž. sítě. Součástí zakázky je vybudování zázemí pro odpadové hospodářství.
Transformace Domov Kamélie Křižanov III dodávka nábytku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vnitřního vybavení do šesti nových objektů v Jihlavě Pávov a Jihlavě ulice Na Kopci, které je tvořeno typovými výrobky, drobným vybavením, atypové prvky vnitřního vybavení a regály a dále sedacím nábytkem.
Nemocnice Třebíč - Parkovací dům - projektová dokumentace
Vypracování projektové dokumentace v rozsahu standardu projektové dokumentace pro územní rozhodnutí a povolení stavby a projektové dokumentace pro provádění stavby. Projektová dokumentace bude realizována v souladu s požadavky souvisejícími s použitím metody BIM.
Realizace LBK 02, LBK 03, LBK 04, LBK 05, LBK 06, LBC 02, LBK 07, výsadby i vodní tůně
Předmětem veřejné zakázky „Realizace LBK 02, LBK 03, LBK 04, LBK 05, LBK 06, LBC 02, LBK 07 (výsadby i vodní tůně), k.ú. Třesov“ je vytvoření vodních tůní a realizace výsadby dřevin. Skrz lokalitu prochází podzemní soustava drenážního potrubí, s betonovými šachtami. Tůně budou napájeny z přerušeného drenážního potrubí. Tůně číslo 1 a 2 budou ...
Komplexní pozemková úprava v k.ú. Číhalín a na částech k.ú. Nová Ves u Třebíče a Račerovice
Předmětem plnění této veřejné zakázky je doplnění díla s ohledem na rozsudek Krajského soudu v Brně č.j. 30 A 214/2017-362 ze dne 3.10.2019 a rozhodnutí Státního pozemkového úřadu, Odboru pozemkových úprav č.j.: SPU 168633/2020 ze dne 11.6.2020 a dodání návrhu komplexních pozemkových úprav (dále jen „KoPÚ“) v katastrálním území Číhalín a na ...
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Buková u Nížkova, k.ú. Špinov a k.ú. Nížkov
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zpracování 3 návrhů komplexních pozemkových úprav v katastrálním území Buková u Nížkova, Špinov a Nížkov, včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb., o katastru nemovitostí, ve znění pozdějších předpisů. Návrhy KoPÚ budou ...
Poptávám opravu trouby značky Fagor
Poptávám opravu trouby Fagor Class A. Při nastavení programu na horkovzduch nehřeje, těsnění kolem dvířek při vysokých teplotách se uvolňuje a boční držáky na plech jsou zrezlé.
Komplexní pozemkové úpravy v k.ú. Olešná u Pelhřimova a v k.ú. Plevnice
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zpracování návrhu komplexních pozemkových úprav (dále jen „KoPÚ“) v katastrálních územích Olešná u Pelhřimova a Plevnice, včetně nezbytných geodetických prací v třídě přesnosti určené pro obnovu katastru nemovitostí vyhláškou č. 357/2013 Sb., o katastru nemovitostí. Návrhy KoPÚ budou zpracovány tak, aby ...