Smíšená stezka a chodníky - Etapa II
Předmětem veřejné zakázky je novostavba smíšené stezky a chodníkových ploch v přidruženém prostoru silnice I/45, průtahu obcí Lomnice. Součástí je i výstavba parkovacích ploch a zálivkových zastávek linkové autobusové dopravy.
Modernizace učeben - AGEL Střední zdravotnická škola s. r. o.
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku a IT techniky (dále jen „předmět plnění) dle technické specifikace, která je přílohou č. 3 zadávací dokumentace.
Provádění odborného servisu na zařízení UPS - výměny, opravy, výměny baterií
Předmětem plnění veřejné zakázky je provádění odborného servisu na zařízení UPS- výměny, opravy, výměny baterií a provádění odborného servisu 2 ks motorgenerátorů.
FN Ostrava, COS – dodávka a montáž 46 kusů posuvných dveří včetně souvisejících stavebních úprav
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je dodávka a montáž 46 ks posuvných dveří včetně souvisejících stavebních prací na Centrálních operačních sálech (dále jen COS). V rámci předmětu plnění bude rovněž demontáž a likvidace starých dveří, zaměření místa instalace, doprava a instalace zařízení včetně funkční zkoušky a uvedení do provozu.
Poptáváme pokládku PVC
Poptáváme pokládku PVC, prosím o zaslání cenové kalkulace na pokládku PVC standart do učebny v naší škole. Jedná se o pokládku do jedné třídy rozměry 61,2 m2, demontáž a odvoz starého PVC (včetně penetrace, nivelační stěrky) a instalace soklu PVC 35 m.
Poptávám opravu zahradního traktoru
Poptávám opravu zahradního traktoru značky KARSIT z okolí Bystřice nad Olší.
Poptávám náhradní díl do odšťavňovače značky ZELMER
Poptávám náhradní díl do odšťavňovače značky ZELMER, typ 476, sítko (pozice č.4 návodu) a těsnění (poz. č. 14).
Realizace biokoridoru Stránské
jedná se o vybudování biokoridoru včetně následné 3 leté péče v k.ú. Stránské na pozemcích ve vlastnictví zadavatele.
Památník válečných veteránů
Předmětem soutěže je návrh výtvarně-architektonického řešení Památníku válečných veteránů v parku Čs. Letců na pozemku parc. č. 904 v k.ú. Moravská Ostrava, obec Ostrava. Rozsah předmětu soutěže o návrh je vymezen soutěžními podmínkami, uveřejněnými na profilu zadavatele: https://www.tenderarena.cz/profil/zakazka/detail.jsf?id=250794.
Nová budova koupaliště ve Vratimově
Předmětem veřejné zakázky je demolice stávajících pozemních a podzemních objektů, s následnou výstavbou polyfunkčního sportovního objektu. Součástí této budovy jsou prostory pro návštěvníky koupaliště, návštěvníky fotbalového hřiště, hygienické zázemí pro veřejnost, prostory pro restauraci a společenský sál a prostory pro fotbalový klub. Dále se ...
Dodávka materiálu pro zhotovení vodovodních přípojek -odbočení s uzávěrem
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka materiálu pro zhotovení vodovodních přípojek – odbočení s uzávěrem pro odběrná místa zadavatele v rozsahu níže uvedených příloh. Doba plnění veřejné zakázky je stanovena na období od 1. 10. 2019 do 31. 12. 2025.
Rekonstrukce fotbalového areálu Bazaly - interiér
Dodávka prvků interiérů do sportovních šaten a kanceláří, dodávka zařízení tělocvičny a posilovny, vše včetně montáže.
Předcházení vzniku biologicky rozložitelných komunálních odpadů
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 600 ks kompostérů k přípravě kompostu z organických odpadů.
Revitalizace penzionu pro seniory - spojovací krček - Lískovecká 86
Předmětem veřejné zakázky je provedení výměny výplní fasádních otvorů, zateplení obvodového pláště a stavebních prací dle předložené projektové dokumentace.
Poptávám montáž polykarbonátových desek na pergolu
Poptávám montáž polykarbonátových desek na pergolu, mám zájem o Lexan 16.
Dynamický nákupní systém na nákup kancelářských židlí a sedacího nábytku 2019-2022
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky kancelářských židlí a sedacího nábytku pro zadavatele a plnění s tím souvisejících závazků. Technické podmínky zadavatele jednotlivých veřejných zakázek zadávaných v DNS včetně obchodních a smluvních podmínek budou vymezen vždy v konkrétní výzvě k podání nabídek ve smyslu § 141 ZZVZ.
Zajištění údržby LC kotelna a odsíření v lokalitě Dětmarovice
Účelem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody na poskytování služeb souvisejících s údržbou zařízení LC kotelna a odsíření v EDE, s jedním dodavatelem, jehož nabídka bude pro Vyhlašovatele ekonomicky nejvýhodnější, se stanoveným kritériem hodnocení, kterým je nabídková cena.
Regenerace sídliště Vršovců – V. etapa
Předmětem stavby je regenerace veřejných ploch panelového sídliště, jež byly dosud využívány jako komunikace vozidlové a komunikace pro pěší, současně dochází k jejich reorganizaci. SO 01 Komunikace a parkovací stání SO 02 Chodníky Chodník k autobusové zastávce na ulici Novoveská Stavba zpevněné plochy pro odstavení kontejnerů Senior ...
Poptávám vodoinstalační materiál
Poptávám vodoinstalační materiál, do dřezové baterie sprchovou hlavici.
Poptávám drcený asfalt
Poptávám drcený asfalt 12 tun na zpevnění příjezdové cesty. Adresa doručení je Český Těšín - Dolní Žukov.
Dodávky absolutních filtrů, kapsových filtrů, filtračních přířezů a filtračních materiálů
Dodávky absolutních (HEPA) filtrů, kapsových filtrů, filtračních přířezů a filtračních materiálů pro vzduchotechnická zařízení ve FN Ostrava. Jednotlivé dodávky budou probíhat na základě dílčích objednávek zadavatele dle jeho aktuálních potřeb. Veřejná zakázka je zadavatelem rozdělena na 2 části. Bližší specifikace je uvedena v zadávací ...
Rekonstrukce objektu na ul. Dělnické, objekt IO-03 Trasa teplovodního vedení
Jedná se vybudování přeložky sekundárních rozvodů teplovodu a teplé vody s cirkulací (čtyřtrubkový rozvod) okolo budovy č.p. 411 na parc. č. 646 k.ú. Poruba, která má nahradit stávající trasu potrubí, vedenou vnitřkem budovy č.p. 411 na parc. č. 630 v Ostravě - Porubě. Současně bude přivedena nová přípojka ÚT a TV (čtyřtrubkový rozvod) pro objekt ...
Dodávky absolutních filtrů, kapsových filtrů, filtračních přířezů a filtračních materiálů
Dodávky absolutních (HEPA) filtrů, kapsových filtrů, filtračních přířezů a filtračních materiálů pro vzduchotechnická zařízení ve FN Ostrava. Jednotlivé dodávky budou probíhat na základě dílčích objednávek zadavatele dle jeho aktuálních potřeb. Veřejná zakázka je zadavatelem rozdělena na 2 části. Bližší specifikace je uvedena v zadávací ...
Výměna osvětlovacích prvků a doplňkových komponentů za LED technologii
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Smlouvy o dílo (Příloha č. 8 této ZD), kdy dílem podle této smlouvy se rozumí zajištění výměny osvětlovacích prvků a doplňkových komponentů za LED technologii v Hlavní budově DLO. Veškeré práce a potřebné úpravy jsou obsaženy ve zpracované projektové dokumentaci, která je Přílohou č. 6 této ZD.
Poptávám stropní panely SPIROLL
Poptávám stropní panely Spiroll na RD. Viz. půdorys.