Poptáváme přepravu zboží do SR
Poptáváme přepravu cca 800kg zboží v bedně 60x80x60cm, a to 1x za měsíc. Možnost výhledově i trvalé zakázky. Očekáváme cenové nabídky.
Poptávám přepravu 2 ks europalet
Rráda bych u Vás poptala dopravu 2 ks europalet o výšce cca 60 cm, váha 1 ks europalety: 700 kg, dohromady tedy 1400 kg. Z: Industrial Production s.r.o. Životského 310/19 CZ 618 00 Brno Do: SERMAC s.p.A. Via Como, 3 200 54 Nova Milanese (MI), Italy Formou vytížení nebo zásilkové služby. Za Vaši cenovou ...
Poptáváme přepravu zboží ze zahraničí
Poptáváme dopravu 25. - 27.6 2008 (sklápěč 13,6, 24t) pro přepravu sóji z DE - 39 345 Bülstringenu na Moravu a do Čech. Děkuji za nabídky
Poptávám pravidelné vytížení dodávky
Poptávám pravidelné vytížení dodávky při cestě z německa. Pravidelně se vracím každé úterý z Norimberku a každý čtvrtek z Jeny. Dále pak jednou za 14 dní z Mannheimu a cca. jednou měsíčně z Mnichova. Uvítal bych vytížení cesty zpět do CZ. Vracím se úplně prázdný. Mám dodávku VW Crafter na 6 europalet. Váhově do 1,8 tuny.
Poptávám přepravní firmu
Chci poslat dokument z Hradce Králové do Londýna. Potřebuji znát nejbližší DHL službu a za kolik dní bude zásilka doručena do Londýna.
Poptávám přepravu matrace
Poptávám přepravu zdravotní matrace do Svitav k reklamaci. Příjemce se zavázal uhradit veškeré náklady spojené s touto transakcí.
Poptávám přepravu zboží z Itálie
Poptávám přepravní firmu, která je schopna zajistit následující přepravu: nakládka v pátek 20.6. v Itálii, vykládka v neděli 22.6. v Brně. Jde o zboží o hmotnosti 750 kg a objemu celkem 5 m3.
Poptávám přepravu balíku do Anglie
Poptávám přepravu balíku cca 140x70x11 cm o váze asi 10 kg ze Strážnice 696 62, CZ do Anglie - Warehouse 103, aston down, Minchinhampton road, nr. Stroud, Glos GL6 8GA. Prosím o celkovou kalkulaci a o podmínky přepravy. Děkuji
Poptáváme kontejnerovou přepravu
Poptáváme kontejnerovou přepravu štěpky - 90 prm z Kyjova do Vídně. Frekvence 2 kamiony týdně - do budoucna kamion denně. Začátek přepravy ihned.
Poptávám přepravu zásilky do Moskvy
Poptávám expresní dodání balíku 20 kg brutto do Moskvy. Termín 14.6.-15.6. Prosím cenu přepravy Tišnov (66601) - Moskva ( 117939).
Poptáváme přepravu zboží do Srbska
Sháníme doprava do Srbska (BEOGRAD). Jedná se o 2 bedny o rozměrech 90x60x50 cm (VxŠxH). Váha každé bedny cca 100 kg. Nomenklatura zboží: programovatelný nabíječ. Prosím o vypracování cenové a termínové nabídky s uvedením možnosti proclení.
Poptávám přepravu kusové zásilky
Poptávám dopravu kusové zásilky. 66 - 70 kg. Z obce Milevsko do obce Zádveřice.
Poptáváme zahraniční přepravu zásilek
Expresni přeprava zásilek do 1 tuny, 2 europalet, Evropa.
Hledám českou přepravní společnost
Hledám české přepravní společnosti.
Poptávám přepravu palet písku, 5 tun
Sháním vytěžovací firmu, která má vozidla s hydraulickou rukou nebo plošinou, na zítřek (29.4.2008). Nakládka Česká Lípa - vykládka Rotava. Jedná se o palety písku (5 tun).
Poptávám přepravu nadměrného nákladu
Sháním autodopravce, který má nízký podval na přepravu nadměrných nákladů. Příbram a okolí.
Poptáváme přepravu materiálu, 34 t
Poptáváme přepravu dne 29.4. 2008 z Prostějova do Mikulova, jedná se o 34 t.
Poptáváme partnera pro distribuci zboží
Obchodní společnost zabývající se exportem a importem v oblasti náhradních dílů pro motorová vozidla hledá partnera pro komplexní zajištění distribuce zboží. Jedná se o import převážně ze západoevropských zemí i v návaznosti na dovoz ze zámoří do ČR, SR a dalších zemí východní Evropy s případnou vazbou na lokální distribuci (přepravu balíkových ...
Poptávám přepravu  8 ks židlí
Hledám silničního dopravce, event. dispečink silniční "vytěžovací" vnitrostátní přepravy. Potřebuji dopravit ze Zbraslavic, okres Kutná Hora do Mohelnice na Moravě 8 ks čalouněných židlí. Celá přeprava nespěchá,stačilo by ji realizovat během 10-14-ti dní. Židle lze složit do "stohu" na sebe. Záleží mi na maximálně levné ale spolehlivé službě, ...
Poptávám dopravu europalety z Francie
Poptávám přepravu jedné europalety - váha 850 kg z Francie, Cairanne (nedaleko Avignonu) do Žďáru nad Sázavou. V měsíci březnu. Pokud bude nabídka akceptovatelná, bylo by takových přeprav více v roce (byť nepravidelně).
Hledáme obch. agenty mzn. silniční dopravy
20071227080; Rumunská firma nabízí vnitrostátní i mezinárodní silniční přepravu; vlastní vozový park tvořený 28 nákladními auty Renault a Volvo. Firma má zkušenosti v oboru přepravy zboží. Hledá agenty, obchodní zástupce. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - vanda.koristkova@edb.cz . ...
Logistická firma hledá partnery
20071231015; Řecká firma, specializovaná na skladování, logistiku a distribuci, hledá potenciální partnery, aby jim poskytovala příslušné služby a rozšířila podnikání. MINOX LOGISTICS S.A. vlastní sklady o celkové ploše 8.500 m2 a také se specializuje na vnitrostátní dopravu. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze ...
Poptáváme přepravu kusové zásilky
Poptáváme přepravu 1 ks balíku. Místo dodání Aspire sport. areál TOS Kuřim Blanenská 257 664 34 Kuřim.
Poptáváme kontejnerovou přepravu do Sydney
Poptávám informace na mezinárodní kontejnerovou přepravu z ČR do Sydney, Australie, lodní přeprava. Prosím o přehled cen za malý kontejner a také 15 kubických metrů na této trase. Bylo by to z Uherského Brodu do Sydney.
Poptáváme partnera pro spediční portál
Hledáme partnera pro rozvoj spedičního zavedeného portálu.