Hledám fu. na logistiku, dopravu, spedici
Hledáme firmu, která se zabývá logistikou, dopravou, spedicí letecky nebo námořní cestou za účelem spolupráce mezi Indií a Českou republikou. Více na http:// angellog4.bloombiz.com angelog@youtele.com
Poptávám přepravu koloběžky
Poptávám přepravu koloběžky z Rakovníka do Náchoda s vyzvednutím na soukromé adrese v Rakovníku po 17.hod ve všední den a doručení do 5dnů do Náchoda. Předání platby za koloběžku na místě vyzvednutí.
Poptávám přepravu zásilek z Istanbulu
Poptávám přepravu zásilek z Istanbulu. Hmotnost v rozmezí 10 až 50 kg. Jeden balík.
Poptávám přepravu kusové zásilky
Rád bych znal cenu za poslání 50kg balíku z Horní Suché do Písku. Nejsem podnikatel. Zásilku mohu rozdělit na 2 balíky 30 a 20 kg.
Poptávám přepravu kusové zásilky
Potřebuji odeslat balíček 30x30x30 z Velešína do Zlína o váze cca 5kg.
Poptávám přepravu zásilky do Belgie
Poptávám přepravu jednoho kartonu btto 33 kg. Dodání DDU 7130 Binche Belgie
Poptávám přepravu z Norska
Poptávám přepravu z Norska. Jedná se o jednu standartní paletu. Váha cca 390 kg. Je třeba ji vyzvednout v Oslu tento, nebo popř. příští týden. Prosím, o nabídku. Místo vykládky Moravská Nová Ves, okres Břeclav. Pracovní doba - 8:00 - 17.00 - v pracovní dny.
Poptáváme spolupráci s autodopravci
Spediční společnost Komrea, s.r.o. shání autodopravce pro spolupráci v tuzemské,zahraniční,kusové,kurýrní přepravě. A dále pro přepravu sypkých hmot popř. zemědělských komodit.
Sháním přepravu živých zvířat
Shanim prepravce zivich zvirat .Jednalo by se o zvirata z Talinske Zoo v Estonsku a misto urceni Luxcargo v Luxembursku.Termin dodani do Luxemburska v utery 13-1č hodin odpoledne pristi tyden.Rozmer beden v nichz budou umisteni 7 boxes 115x50x96 2 boxes 120x50x110 1 box es 135x50x112
Mzn. zasilatelství a logistika hledá partnery
2008070916 Italská firma, zabývající se mezinárodním silničním a námořním zasilatelstvím, vedením skladů a integrovanou logistikou v celé Itálii a ve světě, nabízí všeobecné poradenství v těchto odvětvích. Společnost nabízí své dlouholeté zkušenosti v logistické podpoře pro partnerství se zahraničními firmami v mezinárodním zasilatelství a ...
Poptávám přepravu motockylu na Kypr
Poptávám dopravu motocyklu o váze cca 230 kg na Kypr, (Paphos nebo Larnaca), v období listopad nebo prosinec 2008.
Poptávám zahraniční přepravu kontejnerem
Dobrý den, pošlete mi prosím cenovou kalkulaci na 40 HQ kontainer Shenzen - Praha: 40HC kontainer Shenzhen - Praha Termin: říjen 2008 až první týden listopad 2008 Cena v USD all in Cleni: Setto Nabídku mi prosím pošlete do pondělí 22.9.2008.
Poptáváme dopravu kamene, 15 návěsů
Poptáváme cca 15 návěsů na návoz kameniva nebo lomového kamene na stavbu do Opavy z Olomouckého kraje, Moravskoslezského kraje a Zlínského kraje.
Poptávám přepravu pojízdné maringotky
Poptávám dopravu maringotky (pojízdná, dvouosá, délka 7 m, bez světel..) od Rudné do Mníšku pod Brdy - cca 35 km.
Hledáme partnery pro autodopravu
Hledáme partnera pro spolupráci při dopravě do Řecka. Máme zájem o stálé vytěžování našich vozidel.
Poptávám přepravu osobního vozu
Potřebuji přepravit auto Škoda Fábia(krátká) z DOBŘÍŠE do BRUNTÁLU popřípadě do OLOMOUCE. Auto je pojízdné , způsob nakládky buď to najetím na přepravník a nebo vysoko zdvyhem-Destou. Platím hotově a nutno odvézt v tomto měsíci.
Poptávám přepravu stavební boudy
Dobrý den, potřeboval bych přepravit stavební plechovou boudu o rozměrech 2 x 2,5 metru a váze asi 500 kg z Prahy do Oldřichova v Hájích u Liberce Bouda má v rozích 4 oka pro zvednutí jeřábem nebo mechanickou rukou (je třeba ji naložit a zase vyložit). Pokud byste měli třeba nevytížený nákladní vůz s mechanickou rukou, který by jel prázdný ...
Poptávám přepravu IBC kontejnerů
Poptávám dopravu prázdných IBC kontejnerů po celé ČR, odvoz je z Prahy a Břeclavy, rozvoz je k jednotlivým zákazníkům na dobírku, poptávám pro tyto rozvozy cenovou mapu, jedná se o kusovou dopravu 1-2 ks, kontejnery nepodléhají přepravě ADR, jedná se o čisté vypláchnuté obaly.
Poptávám dovoz motocyklu z Londýna
Poptávám dovoz motocyklu z centra Londýna do ČR, váha 240 kg, rozměry d240xv120xš40 cm.
Poptávám přepravu malé míchačky
Zdravím Potřebuji převést malou míchačku která važí asi60kg od pana Milan Horský Pražská 89 Krásná Lípa u Rumburka do Pro Milan Košek Oldřiš 42 ps,56982
Poptávám dopravce chlazeného zboží
Poptávám autodopravce pro rozvoz chlazeného zboží.
Poptávám přepravu elektrocentrály, 50 kg
Poptávám přepravu elektrocentrály (2 kW) asi 50 kg do záruční opravy. z - Libunec 506 01 Jičín do - Ing. Jiří Švarc elektrické ruční nářadí - prodej servis, Pečice čp.102, PSČ 262 31 Milín. Potřebuji cenu dopravy.
Poptávám přepravu zásilky v ČR
Dobrý den. Potřebuji poslat 4x disk na Jeep ocelový 15" x 8" v ceně 5000kč z Třebíče do Ostravy - zajímala by mě cena dopravy. Příjemce bude platit a zajímá mě jak a kdy se dostanou peníze ke mě. Děkuji. Petr Juračka
Poptávám pravid. přepravu pelet ze zahraničí
Dobrý den, poptávám pravidelnou dopravu pro přepravu pelet 6mm (1-2 kamiony denně jen Walking floor - posuvná podlaha) z CZ 34 101 Chanovice do A - 3372 Blindenmarkt, začátek spolupráce možný od 3.7.2008 vzorový vůz poté pravidelně min. 1 vůz denně od 7.7.2008, délka trasy cca 230km, cena za dopravu 400€ . Děkuji za nabídky.
Poptávám autodopravu
Poptávám autodopravu z obce Lezník (Polička) do Opavy. Bude se jednat o 10 t. Prosím o cenové nabídky.