Poptávám přepravu zásilek v rámci ČR
Poptávám přepravce zásilek ze Strakonic po celé ČR. Rozměr zásilky 80x75x80cm váha cca 40kg (nábytek).Doprava nepravidelná. Nabídněte cenu.
Poptávám přepravu zámkové dlažby
Poptávám auto s vlekem a hydraulickou rukou na odvoz 18 palet zamkové dlažby z Frýdku-Mýstku do Frenštát pod Radhoštěm.
Poptávám přepravu stroje z Německa
Poptávám přepravu hrotového soustruhu od Německého Hamburku do Ostravy na místě naložím,váha 1500kg, rozměry d. 240cm. š.80cm. v. 120cm. Květen,červen.Nabídněte cenu a zpúsob přepravy?
Poptávám přepravu hausbótu
Potřebujeme přepravit Hausboat o délce 12m, z Prahy do Oravská přehrada - Sk Prosím sdělte cenu.
Hledáme dopravce zásilek do Německa
Mezinárodní doprava - Německo Poptáváme dopravce na mezinárodní kamionovou dopravu - občasné doručení zásilky (do 50 kg) do Německa. Požadujeme spolehlivost, serioznost, komunikaci. Nabídněte podmínky.
Poptávám přepravu kusové zásilky
Potřebuji přepravit balík o velikosti 2m x 1m z Plzně do Mladé Boleslavi. Co nejdřív. Děkuji.
Poptávám tuzemskou nákladní přepravu
Potřebuji převézt z firmy Rockwool v Bohumíně 5 balíků izolace o celkové váze 40kg a objemu 0,5m3 do firmy Klima Prachatice. Zajímá mě cena přepravy.
Poptávám přepravu palet
Potřebuji odvézt 161 ks palet o rozměru 1 200 x 800 x 850 mm (výška). Je možné dát i tři na sebe - plachta není nutná. Odvoz dne 11-12.5.2010 z Plzně do Zeleného Háje u Chebu. Potřebuji hradit pouze jednu cestu - vytížení zpět je nutné si zajistit. Děkuji za nabídky
Poptávám přepravu materiálu ze SR
Potřebuji přepravu materiálu z Bratislavy do Kuřimi kmotnost cca 600 kg
PÁKISTÁN; Spolupráce - spedice
Pracujeme pro spediční společnost asi 3 roky a hledáme nejlepší příležitost v Pákistánu pokud jde o logistickou kancelář v Sialkot. Chceme založit společnost pro obchodní spolupráci. Doprava zásilek po vodě i vzduchem.
Poptávám přepravu traktoru
Poptávám dopravu traktoru hmotnost 2800kg z Tábora do Turnova
Poptávám přepravu zásilky
Poptávám přepravu baliku 180\90\90 cm z Prahy do Mohelnic.
Poptávám přepravu  KB bloků
Poptávám dopravu 8 palet KB bloků z Prahy do Liberce.Spěchá Děkuji za nabídky. Kontakt: 725812812
Poptávám přepravu zboží z Německa
Poptávám PRAVIDELNOU přepravu: Popis: Oblečení Odkud: Německo, Kaiserslautern Kam: Česká republika, Praha Specifikace: Pravidelná přeprav, 2x týdně Množství: objem – 1 cm3, váha 100 kg Termín: pravidelně 2x týdně Platnost poptávky: měsíc Profil poptávajícího: firma z Českého Krumlova. Děkuji za nabídky.
VIETNAM; Spedice
Jsme mezinárodní spediční služba, hledáme zákazníky, kteří importují nebo exportují přímo v přístavech HCM a VungTau.
Poptávám přepravu autodílu
Poptávám přepravu výfuku z vrakoviště v Ostravě do Prostějova. Výfuk ještě není zaplacený, je možné že ho i tak převezmete a dopravíte? Sdělte mi, prosím, cenu a podmínky přepravy.
RUMUNSKO; Dopravní služby - spolupráce
Jsme zasilatelská společnost z Rumunska a stále hledáme spolehlivé partnery. Jsme schopni poskytovat dopravní služby s několika typy nákladních vozidel od našich partnerů.
Poptávám zahraniční přepravu přístroje
Poptávám přepravu: Popis: přístroj (rekuperační jednotka) Odkud: Velká Británie post code: PL6 7TL Kam: Slovensko, Palarikovo Specifikace: 100x60x35, váha 56 kg Množství: 1 ks na paletě Termín: flexibilní Platnost poptávky: měsíc Profil poptávajícího: firma z Českého Krumlova. Děkuji za nabídky.
Poptávám přepravu lednice
Poptávám přepravu lednice kombinované asi 70kg výška 170cm z Prahy do Dvora Králové. Prosím sdělte alespoň přibližně cenu dopravy.
TURECKO; Přeprava potravin
Firma AKSUN Agricultural Products Co. hledá přepravní společnosti, které se zabývají dopravou potravin. Potřebuje mezinárodní dopravní společnosti, které mají dopravu, chladírenské sklady atd.
Poptávám převoz nábytku v ČR
Poptávám stěhování obývací rohové rozkládací sedačky z Ústi nad Labem do Ostravy. Cenovou nabídku prosím do 22.4.2010.
TURECKO; Přeprava potravin
Poptávám dopravní společnost, která se zabývá přepravou potravin.
Poptávám kalkulaci na přepravu zásilky
Dobrý den, chtěla bych se poptat na ceník služeb v oblasti doručování zásilek v rámci ČR. Max váha jedné zásilky je asi 20 kg. Jedná se o kávovary. Děkuji
Poptávám přepravu kusové zásilky
Prosím cenu za dodání dopisu v obálce A6, váha 0,013kg, Den odeslání dnes nebo zítra, požadovaný den dodání: nejpozději středa 14.4.2010, na adresu: Blacklands Road, Catford, London, SE63AE, UK,
INDIE; Doprava, balení, manipulace - spolupráce
Plánujeme provozovat dopravu, balení a manipulaci s nákladem v ČR. Hledáme firmy, které již v této oblasti podnikají a mohou nám být vodítkem, jak zahájit podnikání v dopravě, balení a manipulaci s nákladem v ČR.