Poptávám zahraniční kaminovou přepravu
Poptávám kamionovou dopravu z Běloruska a Ukrajiny. Jedná se o dopravu rašelinových briket na paletách nebo v big bagách. 21 t. Přes zimní topnou sezonu týdně (možná i častěji) jeden kamion do ČR. Ideální cena cca 650 EUR.
Poptávám dovoz auta zn. BMW z Německa
Poptávám dovoz automobilu značky BMW řady M3 modelovou řadu 2009 z Německa. Cena dohodou
Poptávám přepravu pohovky
Popis poptávky: Přeprava rozkládací pohovky Roudnice n. L- Zlín. Termín libovolný. 3 díly cca 1,30x0,60, velmi lehké. Já pojedu jako spolujezdec.Nakládku a vykládku si zajistím sám. Jako přikládka nebo se vleze do menší dodávky či většího combi (např. Passat). Třeba se někdo vrací nazpět nenaložený a bude to pro něj zajímavé. Děkuji za ...
Poptávám přepravu zásilky do Řecka
Prosím, dopravit 4 pneumatiky na osobní vůz z Plzně do Řecka, Platamona, cca 90 km od Tessaloniki po dálnici směrem jih
Poptáváme tuzemskou nákladní přepravu
Poptávám koncem měsíce řijna převoz většího objemu předmětů (cca 6-7 bananových krabic,resp.3-4 velke čínské tašky- oblečení, knihy) z Prahy do Havířova. Prosím cenové nabídky.
Poptávám kontejnerovou zahraniční přepravu
Poptávám kontejnerovou přepravu do Austrálie 2x40 food do Brisbane. Kontejnery se nakládaji v Srbsku Bělehrad. V krajním případě se budou nakládat v okr. Uh.Hradiště.
Poptávám dopravu z Polska
Dobrý den, poptávám dopravu nábytku z POLSKA město 37-500 Jaroslaw, vejvodství Podkarpatské ( je to u RZESZOWA). jedná se o vitrínu, která se dá převést ve dvou kusech : 1x výška asi 162 cm, délka 255 cm, hloubka 60 cm 1x výška asi 83 cm, délka 255 cm, hloubka 60 cm. Děkuji Vondrušková
Poptávám přepravu nábytku ze zahraničí
Prosím o cenovou nabídku dopravy 4-6 palet nábytku a interiérových doplňků z Bordeaux, Francie do Prahy.
Poptávám přepravu zboží Itálie - SR
Hľadám: prepravu tovaru mramorové platne 8 - 10 ks Hmotnosť:- 3 - 5 ton Trasa: - Verona, Taliansko - Trenčín, SR začiatkom októbra 2010 - prosím uviesť cenu pre 3 tony a 5 ton - pred dovozom potrebné naložiť na Slovensku stojan na dosky (nezaberá miesto, váha 60 kg) - prosím kontaktovať e-mailom
Poptávám kaminovou přepravu z Polska
Poptávám dopravu z Mogilna (Polsko) do Frýdku-Místku, nejlépe ještě tento týden, možnost i začátkem příštího týdne, interní výška kamionu 3 m, naložíme celý.
Poptávám doručení balíku
Potřebuji doručit balík výška 150 šířka 140 z Udlic do Dolních Kralovic, posílám hluboký kočárek, jaké jsou vaše podmínky přepravy a cena.
Poptáváme rozvoz balíků
Poptáváme celoročně, každodenně (mimo SO+NE) rozvoz balíků (do 15 kg) po penzionech v oblasti Špindlerova Mlýna a Harachova. Výchozí místo Vrchlabí. Nutný skříňový automobil.
Poptáváme přepravu jízdních kol
Doprava 4 kol z Týnce n.Sáz. přes Čerčany Benešov u Prahy, Tábor, Veselí nad Luž. do lázně Třeboň- Z důvodu výluk Benešov -Tábor je jízdní řád pozměněn. Sdělte jak tuto službu zajistit?
Rámcová smlouva na železniční nákladní přepravu
Předmětem tohoto zadávacího řízení je uzavření rámcové smlouvy obsahující rámcové smluvní podmínky pro dílčí veřejné zakázky, které budou zadávány na základě a v souladu s rámcovou smlouvou, na poskytování železniční nákladní přepravy zejména nebezpečných látek ale i dalších produktů v rámci ČR, do či z vybraných zemí EU nebo do či z vybraných ...
Poptávám přepravu automobilu z Itálie
Sháním převoz pro vůz z Fiorano Modenese (Modena - Italie) do Liberce
Dodavatel vnitropodnikové dopravy
Poskytování komplexních dopravních služeb dle požadavků zadavatele a v souladu s podmínkami v zadávací dokumentaci.
Poptávám přepravu zásilky
Potřebuji přepravit ke kupci botník o velikosti d. 154 cm, v. 93 cm, hl. 40 cm Jedná se o přepravu z Neratovic do Vilémovic okr. Blansko. Prosím sdělení podmínek a ceny. Cena botníku je 1.000,- Kč.
Poptáváme přepravu svařovacího materiálu
Poptáváme dopravu svařovacího materiálu na paletě 1296 kg, cca 1m3 z Horních Počernic(PSČ19300) do Blatné(38801). Termín uskutečnění do 1.9.2010.
Poptávám přepravu příručního jeřábu
Poptávám vytěžovací službu na převezení malého příručního jeřábu o půdorysu 220x220 cmo výšce 200 cm a s odmontovatelným ramenem dlouhým 8 m. Váha cca 1 t., z Vikýřovic u Šumperka do Věžné na Moravě (okres Žďár N/S u Bystřice nad Pernštejnem)
Poptávám přepravu minijeřábu
Přepravit z Vikýřova u Šumperka ruční minijeřáb, půdorys 2200x2200 výška cca 1800, rameno jeřábu je demontovatelné cca 8m, váha celého minijeřábu cca 1 t. do Věžné na Moravě (Věžná u Bystřice nad Pernštejnem) viz přiložené foto
GHANA; Lodní doprava
Firma PLCL SHIPPING AND TRADING LTD poskytuje spediční služby, dopravní služby, služby importu a exportu, celní odbavení, přepravní a logistické služby, služby balení a stěhování, LCL konsolidaci, FCL služby, charterové služby, služby obsazování posádek, obchodní služby, přepravu ropy a zemního plynu, zástupce lodních společností, lodní ...
Poptávám autodopravu
Doprava - 1.pal.Eur 980kg Praha,Radotín-Mutěnice - nakládka co nejdříve - 10-11pal.Eur 14500kg Mar.lázně - Mutěnice - nakládka 19.8.10
Rozvoz stravy pre školské jedálne
Rozvoz stravy pre školské jedálne v meste Komárno Predpokladaná hodnota zákazky bez DPH: Hodnota: 108 015,0000 EUR
USA; Logistika
Hledám nové zákazníky, kteří odesílají své výrobky do Spojených států. Jsme logistická firma.
Poptávám přepravu unimobuňky
Dobrý den. Potřebovala bych přepravit unimobuňku z Holešova do Kroměříže, celková trasa cca 50 km. V případě, že by bylo možné tuto službu provést, chtěla bych vědět přibližnou cenu služby a v jakém časovém horizontu by jí bylo možné provést. Děkuji.