Poptávám přepravu koloběžky
Poptávám přepravu koloběžky z Rakovníka do Náchoda s vyzvednutím na soukromé adrese v Rakovníku po 17.hod ve všední den a doručení do 5dnů do Náchoda. Předání platby za koloběžku na místě vyzvednutí.
Poptávám přepravu kusové zásilky
Rád bych znal cenu za poslání 50kg balíku z Horní Suché do Písku. Nejsem podnikatel. Zásilku mohu rozdělit na 2 balíky 30 a 20 kg.
Poptávám kurýrní přepravu
Dobrý den, potřeboval bych dopravit balík o velikosti: 40 x 40 x 30 cm a hmotnosti: 12kg do Rakouska.
Poptávám přepravu zemního stroje
Poptávám přepravu traktorbagru z Týniště nad Orlicí do Ostravy.
Poptávám autodopravu
Poptávám 3 auta pro zajištění dopravy v Moravskoslezském kraji na rozvoz kaprů v období 19.12 - 23.12. 2008. Mělo by se jednat o valníky 5 - 8t nebo nízké kontejnery. Požadavek: vozidlo k dispozici 24 hodin denně, tzn.2 řidiči. Platba hotově, předpokládaný počet ujetých km 300-500 denně. Ubytování zajištěno.
Poptávám přepravu auta do zahraničí
Poptávám přepravu 1 ks SUV auta do Chile. Leden 2009.
Poptávám přepravu z Norska
Poptávám přepravu z Norska. Jedná se o jednu standartní paletu. Váha cca 390 kg. Je třeba ji vyzvednout v Oslu tento, nebo popř. příští týden. Prosím, o nabídku. Místo vykládky Moravská Nová Ves, okres Břeclav. Pracovní doba - 8:00 - 17.00 - v pracovní dny.
Poptáváme spolupráci s autodopravci
Spediční společnost Komrea, s.r.o. shání autodopravce pro spolupráci v tuzemské,zahraniční,kusové,kurýrní přepravě. A dále pro přepravu sypkých hmot popř. zemědělských komodit.
Sháním přepravu živých zvířat
Shanim prepravce zivich zvirat .Jednalo by se o zvirata z Talinske Zoo v Estonsku a misto urceni Luxcargo v Luxembursku.Termin dodani do Luxemburska v utery 13-1č hodin odpoledne pristi tyden.Rozmer beden v nichz budou umisteni 7 boxes 115x50x96 2 boxes 120x50x110 1 box es 135x50x112
Mzn. zasilatelství a logistika hledá partnery
2008070916 Italská firma, zabývající se mezinárodním silničním a námořním zasilatelstvím, vedením skladů a integrovanou logistikou v celé Itálii a ve světě, nabízí všeobecné poradenství v těchto odvětvích. Společnost nabízí své dlouholeté zkušenosti v logistické podpoře pro partnerství se zahraničními firmami v mezinárodním zasilatelství a ...
Poptáváme přepravu zásilek do Maďarska
Poptáváme jednosměrnou dopravu celopaletových zásilek z okraje Prahy (Exit 15, D1) do Maďarska (Budapešť). Pravděpodobně denní závozy.
Poptávám přepravu motocyklu na Kypr
Poptávám přepravu motocyklu v termínu leden-únor-březen 2009 z Prahy na Kypr. Prosím o sdělení orientační ceny. Děkuji.
Hledáme spolupráci v lodní dopravě
Zabýváme se lodní nákladní dopravou, celní deklarací a mezinárodním obchodem všeho druhu z Pakistánu do celého světa. Poptáváme spolupráci s firmami ve stejném oboru.
Poptávám přepravu motockylu na Kypr
Poptávám dopravu motocyklu o váze cca 230 kg na Kypr, (Paphos nebo Larnaca), v období listopad nebo prosinec 2008.
Poptávám zahraniční přepravu kontejnerem
Dobrý den, pošlete mi prosím cenovou kalkulaci na 40 HQ kontainer Shenzen - Praha: 40HC kontainer Shenzhen - Praha Termin: říjen 2008 až první týden listopad 2008 Cena v USD all in Cleni: Setto Nabídku mi prosím pošlete do pondělí 22.9.2008.
Poptáváme dopravu kamene, 15 návěsů
Poptáváme cca 15 návěsů na návoz kameniva nebo lomového kamene na stavbu do Opavy z Olomouckého kraje, Moravskoslezského kraje a Zlínského kraje.
Hledáme partnery v dopravě a logistice
20081092 Německá firma specializovaná na strojírenství v oblasti infrastruktury (voda, hospodaření s odpadní vodou, dopravní zařízení) hledá partnery v sektoru dopravy a logistiky. Firma působí v hospodaření s vodou v obytných oblastech (odvodňování, zpracování a dodávky; systémy odpadních vod; čistírny odpadních vod; zpracování a využití kalů; ...
Poptávám dopravu zboží do Minsku
Poptávám nákladní přepravu do Běloruska. Jedná se mi 20 tun pytlovaného zboží umístěné na paletách, které potřebuji dopravit do Minsku.
Poptávám přepravu pojízdné maringotky
Poptávám dopravu maringotky (pojízdná, dvouosá, délka 7 m, bez světel..) od Rudné do Mníšku pod Brdy - cca 35 km.
Poptávám autodopravu pro 11 osob
Dobrý den, můžete mi prosím Vás zaslat cenovou nabídku na autodopravu pro 11 osob ve dnech 28. 8. - 29. 8.08 z Prahy (Smíchovské nádraží) na Slapy (hotel Atlantida Živohošť). 28. 8. 08 odjezd 8:00 od Smíchovského nádraží směr Slapy 29. 8. 08 odjezd 14:00 od hotelu Atlantida - Slapy Živohošť směr Praha Smíchovské nádraží Děkuji.
Hledáme partnery pro autodopravu
Hledáme partnera pro spolupráci při dopravě do Řecka. Máme zájem o stálé vytěžování našich vozidel.
Poptávám přepravu osobního vozu
Potřebuji přepravit auto Škoda Fábia(krátká) z DOBŘÍŠE do BRUNTÁLU popřípadě do OLOMOUCE. Auto je pojízdné , způsob nakládky buď to najetím na přepravník a nebo vysoko zdvyhem-Destou. Platím hotově a nutno odvézt v tomto měsíci.
Poptávám přepravu stavební boudy
Dobrý den, potřeboval bych přepravit stavební plechovou boudu o rozměrech 2 x 2,5 metru a váze asi 500 kg z Prahy do Oldřichova v Hájích u Liberce Bouda má v rozích 4 oka pro zvednutí jeřábem nebo mechanickou rukou (je třeba ji naložit a zase vyložit). Pokud byste měli třeba nevytížený nákladní vůz s mechanickou rukou, který by jel prázdný ...
Poptávám přepravu IBC kontejnerů
Poptávám dopravu prázdných IBC kontejnerů po celé ČR, odvoz je z Prahy a Břeclavy, rozvoz je k jednotlivým zákazníkům na dobírku, poptávám pro tyto rozvozy cenovou mapu, jedná se o kusovou dopravu 1-2 ks, kontejnery nepodléhají přepravě ADR, jedná se o čisté vypláchnuté obaly.
Poptávám dovoz motocyklu z Londýna
Poptávám dovoz motocyklu z centra Londýna do ČR, váha 240 kg, rozměry d240xv120xš40 cm.