Poptávám přepravu plechů
Poptávám jednorázově dopravu z Českých Budějovic do Strakonic, jedná se o trapezové plechy o rozměru 10x1 m, cca 20 ks, celková hmotnost cca 1500 kg.
Poptávám vytěžovací službu
Dobrý den, potřebuji vytěžovací službu - odvézt tříkolku (CAN AM SPYDER RT) příští týden z Prahy do Malagy.
Poptávám přepravu bagru
Poptávám přepravu bagru 22 tun z Muřkova u Nového Jičína do Ladné u Břeclavi platím jen jednu cestu .
Prevoz archivačných médií medzi pamäťovo-fondovými inštitúciami (PFI) a centrálnym dátovým archívom
Predmetom zákazky je zabezpečenie pravidelného prevozu kontajnerov obsahujúcich pamäťové médiá medzi definovaných lokalitami v rámci SR. V súčasnosti sa predpokladá nasledujúci model: ID adresa počet zbieraných kontajnerov cieľ ako často CDA1 Bratislava, Ventúrska 11 2 -> CDA2 raz za 1 týždeň CDA2 Žilina, Univerzitná 1 4 -> CDA1, CDA3 raz za ...
Logistika, Nigérie
Surview Marine & Logistics Services Limited (SMLS) je dobře strukturovaná a organizovaná domácí společnost vytvořená k zajišťování přepravních, clearingových a logistických potřeb firem v Nigérii. V současné době provozujeme hlavní kanceláře v Lagosu, Port Harcourt se satelitními kancelářemi ve Warri, Calabar. SMLS je schopna zajistit úplné ...
Poptávám přepravu kartonů
Poptávám přepravu kartonů z Bystřice pod Hostýnem, KM do Rumunska/Bukurešti. Žádám cenu na auto 1,5t, 2,5t a 4t. Chceme vytěžovat nejlépe dodávku pravidelně cca. 2-3x do měsíce, pravidelně od září-října 2012.
Přepravní společnosti, Nigérie
Zabývám se přepravou, clearingem a nákladní dopravou a hledám firmy z tohoto oboru, které budu zastupovat v Nigérii a dalších afrických zemích jako jejich partner. Tedy, když přepravují zboží pro své zákazníky, pošlou mi nákladní list jako svému zástupci, nasměrují zákazníka k setkání v Africe k zúčtování a přepravě uvedeného zboží do požadované ...
Poptávám přepravu tahače návěsů
Poptávám dopravu tahače návěsů MAN 6x2 z Dortmundu (D) - Valašského Meziříčí (podvalník).
Poptávám nákladní autodopravu
Poptávám přepravu BUDAPEŠŤ - PROSTĚJOV na 3.9.2012, je to kotel na tuhá paliva hmotnost 1 600 kg, výška 224 cm, šířka 127 cm, délka 217 cm, prosím o cenovou nabídku. Děkuji.
Poptávám přepravu zboží ze Slovenska
Mám zájem o přepravu Bratislava - Brno nebo Břeclav. Asi 2x týdně srpen, září, říjen. Jde mi o vytěžování. Jedná se o Kubíkové kostky na paletě.
Poptávám přepravu kola do Holandska
Poptávám přepravní společnost pro přepravu kola ze Zlína do Holandska - Amsterdam. V druhé polovině srpna. Prosím o cenovou nabídku.
Nákladní doprava, Egypt
Hledáme v ČR partnery v oboru nákladní dopravy. Jsme jedním z předních přepravců v Egyptě a hledáme prvotřídního dopravce, který má importní nebo exportní zásilky pro Egypt.
Poptávám přepravu hraček do Francie
Jedná se o dopravu dřevěných hraček z Prahy do Francie-Toulouse.Poptávám zatím cenu čtvrt a půl europalety. Váha cca 30-40kg.Děkuji za nabídky.
Poptávám přepravu bazénu
Poptávám přepravu bazénu, rozměry 6,5 x 3,3 x 1,2 m z Českého Krumlova do Lázní Bohdaneč.
Poptávám přepravu zboží
Dobrý den, potřebuji vyzvednout několik balíků stavebního polystyrenu u dodavatele a poslat jej zákazníkovi. Balík je o rozměru 50x100x60 cm, váha se pohybuje mezi 3,5 až 7,5 kg. Pravidelně, několikrát týdně, po celé ČR. Místa k vyzvednutí v Čechách i na Moravě.
Hledáme dopravce ze Slovenska
Hledáme dopravce ze Slovenska, nabízíme vytížení po EU pro plachtové návěsy standard i low-deck, preferujeme standard 2,7-2,8m výška nákl. prostoru. Splatnost IHNED po obdržení originálů dokladů, při delší splatnosti navyšujeme ceny. Platíme všechny km. INFO +420608465422
Poptávám přepravu nábytku
Přeprava sedací soupravy (prodej přes internet) třídílné: gauč o rozměru délka 2 metry, výška 95 cm, hloubka 95 cm, křeslo o rozměru 90 x 95 x 70 cm, taburet o rozměru 50 x 40 x 40 cm. Přeprava by byla z obce Libošovice okr. Jičín PSČ 50744, do Mikulova na Moravě PSČ 62901, prosím o nabídku ceny, ev. dalšího postupu-objednávky apod. a termínu. ...
Poptávám přepravu mraženého zboží z Itálie
prosím o zaslání kalkulace na dodávku 5-10 palet z Bologna Itálie do Prahy. Zboží musí být zmražené na -18 stupňů(jedná se o zmrzlinu). Děkuji a přeji hezký den Alena Bocchiola
Poptávám přepravu automobilu ze zahraničí do ČR
Poptávám dopravu Renaultu Espace (1800kg) z města Faenza (50km pod Bolognou) do Prahy nebo do ČR. Porucha motoru (turbo), pojezd možný. Platnost max. 10dní.
Poptávám přepravu zboží
Poptávám přepravu sběrného vaku, půdorys 1x1m, výška 2m, hmotnost cca 50kg z uvedených měst v příloze jedenkrát až dvakrát do měsíce.
Poptávám zahraniční přepravu
Poptávám přepravu 2 ks vysavačů RUWAC z Německa, Adresa: Ralf Ihmels, Lajestrasse 3, 26188 Edewecht do CZ-56301 Lubníku. V příloze fotka 1 vysavače, cca. 40kg Fotka v příloze
Poptávám přepravu balíků sena
Poptávám vytěžovací přepravu cca 40 balíků sena, průměr 125cm z Ledče nad Sázavou do Sentic (brno-venkov) termín přepravy- cca prvních 14 dní v červenci. Děkuji z nabídky
Poptávám přepravu lednice
Poptávám přepravu kombinované lednice, cca 190 cm vysoké z Prahy 6 do Písku. Prosím o udání přibližné ceny přepravy. Děkuji.
Poptávám přepravu zboží do Španělska
Poptávám dopravu Praha-Andaluzie Španělsko, americká kamna.
Poptávám přepravu zboží do Irska
Dobrý den, potřebuji přepravit 2 palety cukrovinek o váze 1000kg z Hodonína do Irska (jednalo by se o stálou přepravu). Předem děkuji.