Automobily kategorie M1 pro Vojenskou policii - nákup
Předmětem veřejné zakázky je nákup 19 ks automobilů osobních kateogorie M1 (mikrobusy) v různém provedení. Veřejná zakázka je rozdělena na dvě samostatné části.
Nákup CAS pro JSDH Říčany
Předmětem veřejné zakázky je řádné a včasné plnění spočívající v dodání jednoho kusu cisternové automobilové stříkačky (dále jen „CAS“) pro jednotku sboru dobrovolných hasičů Říčany a to v provedení speciálním pro velkoobjemové hašení a dále zajištění poskytování záruky za jakost. CAS je určena především pro zásahovou činnost ve složitých ...
Cisternová automobilová stříkačka - technická příměstská II
Předmětem veřejné zakázky je nákup cisternové automobilové stříkačky - technické příměstské s nádrží na vodu 4000 litrů, s nádrží na pěnidlo 240 litrů, v provedení S2 T, s požárním čerpadlem a požární výbavou dle platných předpisů a norem.
Pořízení nového zásahového vozidla CAS 30
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks nové velkokapacitní cisternové automobilové stříkačky (dále jen CAS) CAS 30, vybavenou požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 (smíšená) v provedení "VH" (speciálním pro velkoobjemové hašení) a hmotnostní třídy S. CAS musí odpovídat vyhl. č.35/2007 ve znění ...
Cisternová automobilová stříkačka - technická příměstská
Předmětem veřejné zakázky je nákup cisternové automobilové stříkačky - technické příměstské s nádrží na vodu 4 000 litrů, s nádrží na pěnidlo 240 litrů, v provedení S2 T, s požárním čerpadlem a požární výbavou dle platných předpisů a norem.
Technické zhodnocení dvou AV 14 na AV 20
Předmětem veřejné zakázky je technické zhodnocení dvou zásahových vozidel AV 14 na AV 20 - (vyprošťovací automobil ÚO Kolín RZ: PHA 68-83 a vyprošťovací automobil ÚO Příbram RZ: PBA 31-47).
Ekologická údržba městyse Nehvizdy, Nehvizdy, okres Praha-východ
dodávka elektromobilu-nákladní vůz kategorie N1 pro ekologickou údržbu městyse
Poptávám výměnu prahů u osobního vozu
Poptávám výměnu prahů u osobního vozu Škoda Octavia 1.
Poptáváme náhradní díl na nákladní vůz značky Avia
Poptáváme náhradní díl na nákladní vůz značky Avia jkpov 443 132 191 020.
Poptávám přední nárazník na vůz značky Honda City
Poptávám přední nárazník na vůz značky Honda City r.v. 2007.
Poptávám sprej na opravu palubních desek veteránů
Poptávám sprej na opravu palubních desek veteránů.
Poptávám generální opravu skútru
Poptávám generální opravu motoru skútru Gilera Runner 125 r.v.2014.
Poptávám odtah a opravu karavanu
Poptávám opravu zablokovaných brzd na karavanu zn.Knaus.
Svozový vůz a rozšíření separace odpadu ve městě Poděbrady
Předmětem zakázky je dodání nového, úplného a funkčního nákladního vozidla s nástavbou řetězového nosiče kontejnerů zadavateli a převedení vlastnického práva ke zboží na zadavatele. Nákladní vozidlo bude dodáno včetně velkoobjemového kontejneru o velikosti 10 m3.
Poptávám autolakýrnické práce
Poptávám autolakýrnické práce, kompletně nalakovat vůz značky Mercedes W203 kombi. Vozidlo má několik rezavých míst, které musí být opracovány.
Svozový vůz a rozšíření separace odpadu ve městě Poděbrady
Předmětem zakázky je dodání nového, úplného a funkčního nákladního vozidla s nástavbou řetězového nosiče kontejnerů zadavateli a převedení vlastnického práva ke zboží na zadavatele. Nákladní vozidlo bude dodán včetně velkoobjemového kontejnerů o velikosti 10 m3.
Obnova sanitních vozidel II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks sanitních vozidel převozového typu A2 pro režim dopravy nemocných a raněných (DNR), dle technických podmínek uvedených v zadávací dokumentaci
Pořízení velkokapacitní požární cisterny na dopravu vody pro město Nymburk
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nové velkokapacitní požární cisterny včetně příslušenství, resp. cisternové automobilové stříkačky (dále také jako „CAS“) vyrobené a vybavené podle platných předpisů (Vyhláška č. 35/2007 Sb., o technických podmínkách požární techniky, v platném znění, a dále dle Přílohy č. 3 Vyhlášky č. 53/2010 Sb., kterou se ...
Služební automobily pro ONK
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 4ks osobních vozidel pro služební účely . Zakázka je rozdělena na dvě části.Předmět plnění každé části veřejné zakázky musí být nový, nepoužitý, nerepasovaný, nezastavený, nezapůjčený, nezatížený leasingem ani jinými právními vadami.
Nákup cisternové automobilové stříkačky  pro jednotku SDH Kounice
Předmětem této zakázky je dodávka jednoho kusu nové velkokapacitní požární cisterny na dopravu vody, cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 3000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ (CAS schopná provozu na všech komunikacích a částečně i mimo komunikace), v provedení „VH“ ...
Poptávám náhradní díl na nákladní vůz značky Iveco
Poptávám prodlužovací kabely světel nákladních automobilů, Iveco.
Sanitní automobily
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Kupní smlouvy na dodávku jedenácti kusů nových sanitních automobilů včetně zástavby dle uvedené specifikace.
Technické zhodnocení cisternové automobilové stříkačky Chotilsko
repase a technické zhodnocení automobilové stříkačky T 815 - PR2
Obnova sanitních vozů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks sanitních vozidel převozového typu A2 pro režim dopravy nemocných a raněných (DNR), dle technických podmínek uvedených v zadávací dokumentaci
Poptávám renovaci kardanové hřídele
Poptávám repas středního dílu kardanu s ložiskem na automobil Hyndai H1 r.v.2011- nový typ. Předem děkuji za nabídku a s pozdravem Petr Kral.