Nákup CAS 20 2SR pro Město Černošice
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nové cisternové automobilové stříkačky CAS 20 2SR s redukovanou výbavou. CAS slouží k dopravě hasebních látek, požárního družstva a požárního příslušenství na místo zásahu a k provedení požárního zásahu. CAS bude využívána jednotkou SDH Černošice v rámci požární ochrany, technických a technologických pomocí, ...
Poptávám náhradní díl na Multicar
Poptávám těsnění maileru na Multicar 22.
Automobil osobní M1-K mikrobus pro Vojenskou policii
Pořízení 14 ks vozidel kategorie M1-K mikrobusy.
Poptávám autodíl k vozu zn. Peugeot
Poptávám autodíl k vozu zn. Peugeot 106, koncový tlumič výfuku, včetně montáže. Děkuji.
Poptávám výměnu brzdových kotoučů a destiček
Poptávám výměnu zadních brzdových kotoučů a destiček na vůz zn.Toyota Auris 1,6 VVTi,ZRE151L, r.výr.5/2007, VIN: NMTKV56E90R007163. Děkuji.
Nákup nového osobního automobilu
jde o nákup nového osobního automobilu, který byl vyroben v roce 2014 nebo 2015 a zároveň maximálně bude mít podle předávacího protokolu a podle tachometru najeto 100 km, pro potřeby zadavatele pro zajištění přepravy žáků na akce školy.
Automobil užitkový do 3,5 t - nákup II
Předmětem veřejné zakázky bude dodávka 6 ks automobilů nákladních užitkových lehkých skříňových kategorie N1 pro Vojenskou policii.
Poptávám výrobce plastových pedálů
Poptávám výrobce plastových pedálů(šlapek) na mopedy dle vzorku. Pouze plastové části.
Nákup osobního vozidla s přestavbou pro vozíčkáře
Dodávka nového osobního motorového vozidla s přestavbou pro vozíčkáře
Automobil užitkový do 3,5 t - nákup
Předmětem veřejné zakázky bude dodávka 18 ks automobilů nákladních užitkových lehkých skříňových kategorie N1 různého provedení. Veřejná zakázka je rozdělena na 2 níže uvedené části: Část veřejné zakázky č. 1 - Automobil nákladní užitkový pro Agenturu Logistiky a Agenturu služeb, počet kusů: 16 (dále jen „část VZ č. 1“). Část veřejné zakázky ...
Poptávám úpravu řídící jednotky vozu zn. Kia
Poptávám úpravu řídící jednotky vozu zn. Kia Ceed 1.4 80kw. Děkuji.
Automobil užitkový do 3,5 t - nákup
Předmětem veřejné zakázky bude dodávka 18 ks automobilů nákladních užitkových lehkých skříňových kategorie N1 různého provedení. Veřejná zakázka je rozdělena na 2 níže uvedené části: Část veřejné zakázky č. 1 - Automobil nákladní užitkový pro Agenturu Logistiky a Agenturu služeb, počet kusů: 16 (dále jen „část VZ č. 1“). Část veřejné zakázky ...
Poptávám náhradní díl k vozu zn. Renault
Poptávám náhradní díl k vozu zn. Renault Scenic 1.9dci/88kW/3.2005.VIN VF1JM1GE633322726, vrapovou trubku i se zacvakávací sponou,která vede z výfukového potrubí k EGR ventilu. Děkuji.
Poptávám výfukový systém k vozu zn. Kia
Poptávám výfukové systémy k vozu zn. Kia Sportage TDi4x4, r.v. 1998. Děkuji.
Poptávám autodíl k vozu zn. Toyota
Poptávám autodíl k vozu zn. Toyota Avensis 1.6-81kW, benzín, motor 4A-FE, r.v.1998. Sháním rozdělovač do tohoto vozu. Děkuji.
Poptávám náhradní díly k vozu zn. Volvo
Poptávám náhradní díly k vozu zn. Volvo S60, r.v. 2004.
Pořízení vozidla na svoz komunálního odpadu Technické služby Benešov, s r.o.
Záměrem zadavatele je uzavření smlouvy, na základě které vybraný uchazeč na svou odpovědnost a náklady dodá zadavateli po jejím uzavření předmět plnění této zakázky (zboží), kterým je svozové vozidlo s lisovací nástavbou, vážícím zařízením a vyklápěčem. Svou konstrukcí a možností použití se jedná o moderní a efektivní technologii.
Poptávám protihlukovou izolaci k vozu zn. BMW
Poptávám protihlukovou izolaci k vozu zn. BMW 325 i Cabrio rok 2007, polstrování na spodní části přední kapoty víka a motoru. Děkuji.
Poptávám náhradní díl na nákladní automobil
Poptávám kloub kardan na vůz Iveco 35C13, nejlépe i s montáží když bych s tím vozem přijel.Jaká by byla cena. Děkuji Kratěna
Splašková kanalizace v obci Železná
Předmětem veřejné zakázky je stavba splaškové gravitační kanalizace včetně dvou veřejných čerpacích stanic. Stavba zahrnuje též elektropřípojky pro veřejné ČS. Splašky v obci Železná budou odváděny výtlakem na stávající ČOV Chyňava. Výtlak na ČOV bude procházet obcí Libečov (správní obvod Chyňava) a splašky z Libečova budou do výtlaku zaústěny ...
Poptávám polep vozidel ochrannou fólií
Poptávám polep vozidel taxi ochrannou folií - přední kapota, př. nárazník, zadní dveře a zadní nárazník. Cena za jedno vozidlo, cena za 6 vozidel. Děkuji.
Poptávám renovaci kardanové hřídele
Poptávám renovaci kardanu na Touareg 5,0 TDI se zárukou, jaká je přibližná cena?
Poptávám mytí motoru osobního vozidla
Poptávám mytí motoru osobního auta.
Pojištění majetku, vozidel a odpovědnosti za újmu společnosti MERO ČR, a.s.
Předmětem této veřejné zakázky jsou pojišťovací služby spojené s pojištěním majetku, odpovědnosti za újmu a vozidel MERO ČR, a.s.
Poptávám opravu karavanu
Poptávám opravu karavanu HOBBY400SB, přetočená náprava, snímek štítku zasílám. Děkuji.