Nákladní automobily nad 3,5t - 2019
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks nákladních automobilů nad 3,5t pro pracoviště Povodí Odry, státní podnik. Veřejná zakázka je rozdělená na 2 části: 1. část Speciální nákladní automobil 4x4 kategorie N2 s nástavbou 2. část Terénní nákladní automobil 6x6 Každá z části veřejné zakázky je zadávána v samostatném zadávacím řízení.
Automobily těžké vyprošťovací terénní 8x8
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks těžkých terénních vyprošťovacích automobilů na podvozku 8x8, dle technických podmínek zadavatele.
Hlubinný podvalník
Dodávka 1 ks hlubinného podvalníku pro přepravu nadrozměrné techniky, dle technických podmínek zadavatele
Nákup osobních vozidel
Předmětem plnění je dodávka osobních vozidel pro Oddělení dopravní zdravotnické služby FN Ostrava. Blíže viz Zadávací dokumentace.
Dodávka 2 ks nových montážních vozidel svářečů
Dodávka dvou (2) kusů nových montážních vozidel svářečů. Bližší specifikace předmětů plnění, jakož i technických a obchodních podmínek jsou uvedeny v přílohách zadávací dokumentace.
Cisternové automobilové stříkačky - technické, městské
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání 2 ks cisternových automobilových stříkaček s požárním čerpadlem o výkonu nejméně 2000 l/min., v technickém provedení, s podvozkem pro použití převážně na zpevněných komunikacích především v podmínkách městské zástavby.
Cisternová zodolněná stříkačka 8x8
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks cisternové zodolněné stříkačky 8x8
Nákup chemických a protiplynových automobilů pro Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka automobilů pro Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje. Veřejná zakázka je v souladu s ust. § 35 ZZVZ rozdělena na 2 části: 1. část – Chemické automobily – předmětem této části veřejné zakázky je dodávka 3 ks chemických automobilů určených pro zásahy spojené s únikem nebezpečných látek. 2. část – ...
Cisternové automobilové stříkačky technické - venkovské
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání dvou cisternových automobilových stříkaček s požárním čerpadlem o výkonu nejméně 2000 l/min., v technickém provedení, s podvozkem umožňujícím použití i mimo zpevněné komunikace především v podmínkách méně kvalitních mimoměstských komunikací lokálního charakteru s omezenou údržbou.
Oprava 4 podvozků TATRA 815
Předmětem veřejné zakázky na služby je oprava 4 kusů podvozků TATRA 815. Cílovým stavem je opětovná provozuschopnost vozidel včetně zajištění všech dalších funkcí vyplývajících z univerzálnosti podvozku.
Pořízení cisternové automobilové stříkačky pro potřeby JSDH Frýdlant nad Ostravicí
Předmětem této nadlimitní veřejné zakázky je pořízení a dodání nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S (dále jen „CAS“) do vybavení jednotky požární ochrany ...
Dodávka 2 ks nových dodávkových vozidel na CNG pohon
Dodávka 2 ks nových dodávkových vozidel na CNG pohon. Bližší specifikace předmětů plnění, jakož i technických a obchodních podmínek jsou uvedeny v přílohách zadávací dokumentace.
Nákup 7 ks nových osobních vozidel II.
Dodávka 7 ks nových osobních vozidel, v provedení dle technických specifikací předmětů plnění, vč. vybavení a požadavků stanovených zadavatelem v zadávacích podmínkách. Bližší specifikace předmětů plnění, jakož i technických a obchodních podmínek jsou uvedeny v přílohách zadávací dokumentace.
Univerzální zemní stroj
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks univerzálního zemního stroje - dokončovacího na kolovém podvozku, dle technických podmínek zadavatele.
Nákladní automobily nad 3,5t - 2019
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 ks nákladních automobilů nad 3,5t pro pracoviště Povodí Odry, státní podnik. Veřejná zakázka je rozdělená na 2 části: 1. část Speciální nákladní automobil 4x4 kategorie N2 s nástavbou 2. část Terénní nákladní automobil 6x6 a lehký nákladní automobil - valník Každá z části veřejné zakázky je zadávána v ...
Pořízení cisternové automobilové stříkačky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka požárního automobilu CAS (cisternová automobilová stříkačka) v souladu s technickými podmínkami stanovenými zadavatelem. Technické podmínky pro cisternovou automobilovou stříkačku tvoří nedílnou součást této zadávací dokumentace jako její příloha.
Nákladní automobily - autoškola
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks nákladních automobilů pro autoškolu
Komplexní pojištění majetku a odpovědnosti za újmu
Předmětem veřejné zakázky je pojištění nemovitého a movitého majetku zadavatele a jím zřizovaných příspěvkových organizací a organizačních složek a pojištění odpovědnosti za zadavatele a jím zřizovaných příspěvkových organizací a organizačních složek, včetně pojištění motorových vozidel zahrnující pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou ...
Poptávám výměnu brzd na osobním voze značky Citroën
Poptávám výměnu brzd na voze Citroën Xsara Picasso 2.0 HDI 66kW.
Nákup 7 ks nových osobních vozidel
Dodávka 7 ks nových osobních vozidel, v provedení dle technických specifikací předmětů plnění, vč. vybavení a požadavků stanovených zadavatelem v zadávacích podmínkách. Bližší specifikace předmětů plnění, jakož i technických a obchodních podmínek jsou uvedeny v přílohách zadávací dokumentace.
Poptávám stínítka pro osobní automobil značky Subaru Justy
Poptávám stínítka pro osobní automobil značky Subaru Justy, rok výroby 2003.
Poptávám obnovu VIN čísla karoserie
Poptávám obnovu zašlého VIN čísla karoserie .S pozdravem Lukosz
Poptávám autoklempířské práce
Poptávám opravu drobné promáčkliny levých předních dveří na vozu Audi Q5. Údajně se používá nějaká metoda magnetů, kdy se dveře nedemontují.
Dodání sanitních vozidel
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání 10 kusů sanitních vozidel ZZS kategorie „B“ ve smyslu ČSN EN 1789 + A2.
Dodání sanitního vozidla FZŠ
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání 1 kusu sanitního vozidla ZZS kategorie „B“ ve smyslu ČSN EN 1789 + A2, v provedení se zvýšenou průchodností, s pohonem obou náprav, tj. 4x4.