Dodávka osobního vozidla 6/2022
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka 1 ks nového osobního vozidla na běžný pohon-nafta, 4x4, provedení karoserie AC/AF/AB/AA (Kombi nebo Crossover nebo SUV nebo Hatchback nebo Liftback nebo Sedan) splňujícího požadavky zadavatele uvedené v zadávací dokumentaci.
CAS pro JSDH Vrbno pod Pradědem
Předmětem zadávacího řízení je pořízení nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S (dále jen „CAS“) pro JSDH Vrbno pod Pradědem.
Pořízení cisternové automobilové stříkačky pro jednotku SDH - Sedliště
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 1 ks cisternové automobilové stříkačky CAS20-S2R včetně příslušenství pro potřebu Sboru dobrovolných hasičů v obci Sedliště. Podrobná specifikace je uvedena v příloze č. 1 - Obchodní podmínky a v příloze č. 4 Technická specifikace zadávací dokumentace.
Dodávka automobilů pro Charitu Opava
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 15 ks automobilů na alternativní paliva (CNG/elektro/vodík) splňující emisní limit 95 g CO2/km (část A + část B + část C) pro zvýšení kvality a dostupnosti sociálních služeb poskytovaných Charitou Opava. Automobily jsou rozděleny na 3 typy, přičemž zadavatel požaduje dodávku 2 ks osobního automobilu ...
Pořízení cisternové automobilové stříkačky pro jednotku SDH - Dětmarovice
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 1 ks cisternové automobilové stříkačky CAS30-S3R včetně příslušenství pro potřebu Sboru dobrovolných hasičů v obci Dětmarovice.
Automobilní nosič kontejnerů 8x8
Předmětem veřejné zakázky je dodání 3 ks automobilního nosiče kontejnerů 8x8, dle technických podmínek a v souladu se zadávacími podmínkami zadavatele.
Nákladní automobil evakuační s HR
Předmětem veřejné zakázky je dodání 4 ks nákladního automobilu evakuačního s hydraulickou rukou dle technických podmínek v souladu se zadávacími podmínkami zadavatele.
Dodávka 1 kusu nového dodávkového vozidla do 3,5t
Nákup jednoho (1) kusu nového dodávkového vozidla do 3,5t. Bližší specifikace předmětu plnění, jakož i technických a obchodních podmínek, je uvedena v přílohách zadávací dokumentace.
ZZS Moravskoslezského kraje - sanitní vozidlo VNN-2022
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání 1 kusu speciálního sanitního vozidla typu RLP kategorie „C“, mobilní jednotka intenzívní péče, ve smyslu ČSN EN 1789, provedení s pohonem 1 nápravy (4 x 2). Toto vozidlo bude sloužit pro ošetření a transport pacientů s podezřením na onemocnění vysoce nebezpečnou nákazou (VNN).
Nákladní automobil valník 6x6
Předmětem veřejné zakázky je dodání 3 ks valníkového nákladního automobilu 6x6, dle technických podmínek a v souladu se zadávacími podmínkami zadavatele.
Vozidla a technika proti Covidu II
Předmětem veřejné zakázky je pořízení specializované techniky - sanitních vozidel a vozidel podpory, plně vybavených zdravotnickou technikou a přístroji vč. transportní techniky (nosítky) pro organizaci Zdravotnická záchranná služba Moravskoslezského kraje, p. o., za účelem posílení její odolnosti, vybavenosti a připravenosti reagovat na dopady ...
Nákladní vozidla
Předmětem dodávky jsou: Část A - 1 ks nákladního automobilu, provedení pro přepravu kontejnerů, vč. 2 kontejnerových nástaveb o objemu 3,5 a 11 m3 Část B - 1 ks nákladního automobilu provedení valník, vybaven hydraulickou rukou Část C - 1 ks nákladního automobilu, provedení valník s plachtou.
Pojištění majetku a odpovědnosti za škodu města Orlová
Předmětem této veřejné zakázky je komplexní pojištění města Orlová, které zahrnuje pojištění movitého a nemovitého majetku a odpovědnosti za újmu, pojištění motorových vozidel (tzv. „povinné ručení“, havarijní pojištění a pojištění doplňků). Veřejná zakázka je rozdělena do dvou části: 1) Pojištění majetku a odpovědnosti za újmu 2) Pojištnění ...
Poptávám služby autoservisu
Poptávám služby autoservisu. Dobrý den,potřeboval bych proměřit baterii, popřípadě napojit na diagnostiku.zřejmě mi nedobíjí alternátor. Jedná se o vozidlo Opel Insignia 2014.Děkuji
Poptávám ojetý vůz
Poptávám vůz BMW 520d od roku 2015 nebo BMW 3gt.
Pojištění majetku a odpovědnosti, havarijní pojištění
Pojištění majetku a odpovědnosti, havarijní pojištění
Dodávka nákladních vozidel
Předmětem dodávky jsou: Část A - 1 ks nákladního automobilu, provedení pro přepravu kontejnerů, vč. 2 kontejnerových nástaveb o objemu 3,5 a 11 m3 Část B - 1 ks nákladního automobilu provedení valník, vybaven hydraulickou rukou Část C - 1 ks nákladního automobilu, provedení valník s plachtou.
Poptávám ND na vůz Hyundai
Poptávám levé zpětné zrcátko na vůz Hyundai Elantra r.v.2012, použité. Děkuji
Univerzální nosič výměnných nástaveb
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového zboží, univerzálního nosiče nástaveb.
Nákup 1 ks nového dodávkového vozidla
Nákup jednoho (1) ks nového dodávkového vozidla. Bližší specifikace předmětu plnění, jakož i technických a obchodních podmínek, je uvedena v přílohách zadávací dokumentace.
Poptávám páté dveře na vůz Peugeot
Sháním na Peugeot 3008 r.v.2009 páte dveře. Nemáte náhodou v šedé barvě? Kód barvy KTPD.
Dodávka 2 kusů nových montážních vozidel svářečů II
Dodávka dvou (2) kusů nových montážních vozidel svářečů. Bližší specifikace předmětu plnění, jakož i technických a obchodních podmínek, je uvedena v přílohách zadávací dokumentace.
Poptávám výrobu vestavby do Fiat Ducato
Mám zájem o výrobu vestavby do Fiat Ducato.
Vozidla a technika proti Covidu
Předmětem veřejné zakázky je pořízení specializované techniky, sanitních vozidel a vozidel podpory, plně vybavených zdravotnickou technikou a přístroji vč. transportní techniky (nosítky) pro organizaci Zdravotnická záchrannou služba Moravskoslezského kraje, p.o., za účelem posílení její odolnosti, vybavenosti a připravenosti reagovat na dopady ...
Pořízení 2ks vozidel s hákovým nosičem kontejnerů
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 nových vozidel s hákovým nosičem kontejnerů pro Technické služby Karviná, a.s., v emisní třídě EURO 6. Technická specifikace je obsahem zadávací dokumentace, která je uveřejněna a volně ke stažení na profilu zadavatele: https://ezak.karvina.cz/profile_display_60.html