Nákup osobního automobilu s pohonem 4x4
Předmětem veřejné zakázky je nákup nového osobního automobilu s pohonem 4x4 včetně povinné výbavy. Jedná se o vozidlo kategorie M1.
Cisternové automobilové stříkačky -  venkovské v technickém provedení
Dodání 3 kusů cisternových automobilových stříkaček s požárním čerpadlem o výkonu nejméně 2000 l/min., v technickém provedení, s podvozkem umožňujícím použití i mimo zpevněné komunikace především v podmínkách méně kvalitních mimoměstských komunikací lokálního charakteru s omezenou údržbou.
Cisternové automobilové stříkačky - technické, městské
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání 2 kusů cisternových automobilových stříkaček s požárním čerpadlem o výkonu nejméně 2000 l/min., v technickém provedení, s podvozkem pro použití převážně na zpevněných komunikacích především v podmínkách městské zástavby.
Kontejnerový nosič S 8x8
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks nosiče kontejnerů hmotnostní kategorie „S“ 8x8, dle technických podmínek zadavatele
Kontejnerový nosič S 6x6
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks nosiče kontejnerů S 6x6, dle technických podmínek zadavatele
Kondenzační chladiče
Předmětem veřejné zakázky je uzavření smlouvy s jedním dodavatelem na dodávku kondenzačních chladičů. Vybraný dodavatel na základě níže uvedených podmínek tzv. na klíč dodá kondenzační chladiče splňující požadavky zadavatele, tzn. dodávka musí vyhovovat uvedeným požadavkům, přičemž samotné technické parametry kondenzačních chladičů jsou věcí ...
Nákup CAS pro JSDH Písek
Předmětem zakázky je dodávka 1 ks cisternové automobilové stříkačky (dále také jen jako „CAS“) vybavené požárním čerpadlem.
Centrální pojištění nemovitého, movitého majetku, vozidel a odpovědnosti kraje a jeho organizací
Předmětem veřejné zakázky je pojištění nemovitého majetku, movitého majetku a pojištění odpovědnosti Moravskoslezského kraje, příspěvkových organizací zřízených krajem (dále jen „příspěvkové organizace“), včetně podnikových školek, pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla („povinné ručení“) a havarijní pojištění vybraných ...
Cisternová automobilová stříkačka - nové vyhlášení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka cisternové automobilové stříkačky včetně zaškolení obsluhy a provádění garančních a servisních prohlídek v záruční době.
Poptáváme výkup skel z autovraků
Dobrý den chtěla bych se touto cestou informovat o možnosti výkupu popřípadě zpětného odběru skel z autovraků. Naše firma se zabývá ekologickou likvidací vozidel a vznikl problém se skly.
Dodávka nových vozidel - třístranný sklápěč a nosič kontejnerů II
Dodávka nových vozidel: 1 ks třístranného sklápěče a 1 ks nosiče kontejnerů. Bližší specifikace předmětů plnění, jakož i technických a obchodních podmínek jsou uvedeny v přílohách zadávací dokumentace.
Dodávka 1 ks nového vozidla - valník do 10t
Dodávka jednoho (1) ks nového vozidla, valníku do 10t. Bližší specifikace předmětu plnění, jakož i technických a obchodních podmínek, je uvedena v přílohách zadávací dokumentace.
Pořízení cisternové automobilové stříkačky  JSDH Dolní Lutyně Střed
Obecné vymezení předmětu veřejné zakázky Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení nové cisternové automobilové stříkačky vybavené požárním čerpadlem se jmenovitým výkonem 2000 l.min-1 podle ČSN EN 1028-1, kategorie podvozku 2 „smíšená“ v provedení „R“ (speciálním redukovaném pro šest osob) a hmotnostní třídy S. Dodávaná CAS musí plnit ...
Nákup 6 ks nových sanitních vozidel DNR
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 6 ks nových sanitních vozidel DNR typ A2 (dle ČSN EU 1789) a v souladu s vyhláškou č. 296/2012 Sb. Součástí plnění není zdravotnického vybavení. Nabízené sanitní vozidla musejí splňovat minimální technické parametry uvedené v Technické specifikaci, příloha č. 2.
Poptávám dodávkový vůz s nejvyšší nosností
Poptávám dodávku L2H2 nebo L3H2 s nejvyšší nosností. Výbava manuální klimatizace, tažné zařízení, střešní nosič, tempomat, el. zrcátka. Provádím instalatérské práce převážně okres Nový Jičín. Potřeboval bych skladový vůz. Děkuji.
Cisternová automobilová stříkačka
Předmětem veřejné zakázky je dodávka cisternové automobilové stříkačky včetně zaškolení obsluhy a provádění garančních a servisních prohlídek v záruční době.
Vyšní Lhoty - cisternová automobilová stříkačka
Předmětem veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na dodávku 1 ks nové cisternové automobilové stříkačky (CAS), a to v rozsahu uvedeném v kupní smlouvě, která jako Příloha č. 2 tvoří nedílnou součást zadávací dokumentace, když přílohu kupní smlouvy tvoří technické podmínky pro CAS, které jsou v rámci předmětné veřejné zakázky označeny jako ...
Pořízení CAS pro JSDH Tichá
Předmětem veřejné zakázky je dodání 1 ks speciální požární techniky, nová cisternová automobilová stříkačka CAS20 dle Technických podmínek pro CAS, které tvoří přílohu zadávací dokumentace.
Dodávka 2 ks nových dodávkových vozidel na pohon CNG
Dodávka dvou (2) ks nových dodávkových vozidel na pohon CNG. Bližší specifikace předmětů plnění, jakož i technických a obchodních podmínek jsou uvedeny v přílohách zadávací dokumentace.
Nákup automobilů v roce 2020
Předmětem této zakázky je dodávka 10 ks nových osobních automobilů kategorie M1, a to: a) 5 ks nového osobního automobilu třídy malých vozů pro přepravu 5 osob s 5 dveřovou karosérií kombi, zážehovým motorem a šestistupňovou mechanickou převodovkou v barvě modrá metalická, b) 1 ks nového osobního automobilu střední třídy pro přepravu 5 osob s 5 ...
Dodání sanitních vozidel
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání 10 kusů sanitních vozidel ZZS kategorie „B“ ve smyslu ČSN EN 1789 + A2 a 4 kusů sanitních vozidel pro RLP v setkávacím systému („RENDEZ-VOUS“).
Nákup osobních vozidel
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 3 kusů sdílených / referentských vozidel pro Oddělení dopravní zdravotnické služby FN Ostrava. Požadované dodání je do 3 měsíců. V případě nedodržení dodací lhůty musí dodavatel poskytnout adekvátní náhradní vozidlo.
Dodávka 2 ks nových osobních vozidel kombi na pohon CNG
Dodávka dvou (2) kusů nových osobních vozidel kombi na pohon CNG. Bližší specifikace předmětů plnění, jakož i technických a obchodních podmínek jsou uvedeny v přílohách zadávací dokumentace.
Dodávka nových vozidel - třístranný sklápěč a nosič kontejnerů
Dodávka dvou (2) kusů nových vozidel – třístranného sklápěče a nosiče kontejnerů. Bližší specifikace předmětů plnění, jakož i technických a obchodních podmínek jsou uvedeny v přílohách zadávací dokumentace.
Dodání sanitního vozidla
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodání 1 kusu sanitního vozidla ZZS kategorie „B“ ve smyslu ČSN EN 1789 + A2, v provedení se zvýšenou průchodností, s pohonem obou náprav, tj. 4x4.