Automobil pro výjezdovou skupinu pro OKS II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 ks automobilů užitkových se speciální výstavbou pro OKS, postavených na podvozku kategorie M1 nebo N1 a 16 ks kol (pneumatiky s disky jako druhá sada ke každému z vozidel) na tyto vozidla.
Vozidlo pro údržbu
Předmětem veřejné zakázky zahájené podle § 56 zákona je dodávka 1 (jednoho) kusu nového silničního motorového vozidla – mobilního servisu s možností transportu kusového materiálu na základě rámcové kupní smlouvy uzavřené na 1 rok. Požadavky na technickou specifikaci tohoto motorového vozidla jsou uvedeny v Příloze č. 4 ZD.
Automobil pro výjezdovou skupinu pro OKS
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 ks automobilů užitkových se speciální vestavbou pro OKS, postavených na podvozku kategorie M1 nebo N1 a 16 ks kol (pneumatiky s disky jako druhá sada ke každému z vozidel) na tyto vozidla.
Referentské vozidlo
Předmětem plnění je dodávka až 3 kusů nových silničních motorových vozidel – prostředků osobní „referentské“ přepravy na základě rámcové kupní smlouvy uzavřené na 1 rok.
Sanitní vozidlo RLP
Předmětem plnění je dodávka maximálně 10 kusů nových silničních motorových vozidel rychlé lékařské pomoci (RLP), a to na základě rámcové kupní smlouvy uzavřené na 1 rok.
Vozidlo pro přepravu osob a materiálu - speciální
Předmětem veřejné zakázky je nákup 3 kusů automobilů pro přepravu osob a speciálních sil.
Nákup 9 ks technologických vozidel pro projekt: Technické vybavení pro výkon trestního řízení
Předmětem veřejné zakázky je nákup 9 ks technologických vozidel
Služby operativního leasingu užitkových vozidel
Předmětem veřejné zakázky je pronájem nových motorových vozidel z výroby, která mají minimálně čtyři kola a používají se pro dopravu osob a nákladů, tj. užitkových automobilů kategorie N1T, N1C a Terénní pick up (dále také „vozidla“) ve smyslu Přílohy zákona č. 56/2001 Sb., o podmínkách provozu na pozemních komunikacích a o změně zákona číslo ...
Automobil užitkový do 12 tun - nákup
Předmětem veřejné zakázky (dále též "VZ") je nákup 12 kusů automobilů nákladních užitkových skříňových kategorie N2 se zvedacím čelem (dále jen "zboží").
Automobil zdravotní silniční
Předmětem VZ je dodávka 23 kusů silničních sanitních vozidel kategorie M1 nebo N1 s uzavřenou skříňovou karosérií se speciální sanitní nástavbou (18 kusů sanitních vozidel pro přepravu pacientů a 5 kusů sanitních vozidel pro převoz a základní péči pacientů).
Dodávka vozidla zajišťujícího přepravu osob pod vlivem návykových látek
Předmětem veřejné zakázky (dále jen „VZ“) je dodávka jednoho skříňového vozidla (dále jen „předmět plnění“) pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy včetně dopravy předmětu plnění na místo plnění.
Nákup vozidel pro projekt: Technické vybavení pro výkon trestního řízení
Předmětem veřejné zakázky je nákup 9 ks technologických vozidel a 4 ks monitorovacích vozidel pro výkon trestního řízení
Opravy užitkových a nákladních vozidel a dodávky ND pro vozy zn. Iveco a Mercedes
Předmětem veřejné zakázky jsou komplexní opravárenské práce, záruční a pozáruční servis (dále jen "Služby") užitkových a nákladních vozidel značek Iveco a Mercedes Benz, včetně dodávek ND dílů potřebných pro poskytované Služby a pro potřeby Objednatele.
Vozidla RZP č. 2
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy s jedním dodavatelem na dodávku až 30 nových vozidel pro rychlou zdravotnickou pomoc - RZP.
Dodání užitkových vozidel 4x4
Předmětem Veřejné zakázky jsou dodávky užitkových vozidel 4x4 v rámci obměny stávajících vozidel dle technické specifikace uvedené v příloze této ZD, spolu s poskytováním servisní podpory a dodávky náhradních dílů a to za podmínek, které jsou stanovené ve vzorech smluv a jejich přílohách. Bližší specifikace předmětu plnění Veřejné zakázky, ...
Dodání užitkových vozidel
Předmětem Veřejné zakázky jsou dodávky užitkových vozidel v rámci obměny stávajících vozidel dle technických specifikací uvedených v příloze zadávací dokumentace, spolu s poskytováním servisní podpory a dodávky náhradních dílů a to za podmínek, které jsou stanovené ve vzorech smluv a jejich přílohách. Bližší specifikace předmětu plnění Veřejné ...
Nákup 12 ks užitkových vozidel
Pořízení 3 ks izotermického skříňového vozidla, 1 ks nákladního užitkového vozidla – 6 míst + nákladový prostor, 3ks skříňových vozidel – cca 10 m3, 2 ks skříňových vozidel – cca 3m3 4x4, 3 ks skříňových vozidel – cca 3m3 pro potřeby ZSMV a MV
Pořízení kynologických vozidel pro CS ČR 2017
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 17 ks kynologických vozidel pro CS ČR 2017.
Nákup 7 ks malých dodávkových vozidel pro CS CŘ
Předmětem veřejné zakázky je nákup 7 ks malých dodávkových vozidel pro CS CŘ.
Nákup 3 ks vozidel 4x4 pro CS ČR
Předmětem veřejné zakázky je nákup 3 ks vozidel 4x4 pro CS ČR.
Nákup 14 ks velkých dodávkových vozidel pro CS ČR
Předmětem veřejné zakázky je nákup 14 ks velkých dodávkových vozidel pro CS ČR.
Servis vozidel
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření dvou rámcových smluv, a to na servis sanitních vozů a servis ostatních vozidel.
Vozidla pro inspektora a vedoucího složky IZS
Předmětem veřejné zakázky je dodávka dvou kusů nových silničních motorových vozidel – speciálního transportéru útvaru vnitropodnikové inspekce provozu (pro inspektora a pro vedoucího složky IZS). Zadavatel rozdělil zakázku na dvě části: Část 1 – „Vozidlo pro inspektora“ - dodávka nového silničního motorového vozidla – speciálního transportéru ...
Vozidla RZP
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy s jedním dodavatelem na dodávku až 30 nových vozidel pro rychlou zdravotnickou pomoc - RZP.