Vozidlo technologická doprava
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 (jednoho) kusu nového silničního motorového vozidla - mobilního transportu kusového materiálu (převoz kyslíku, lékárny, prádla, pošty mezi pracovišti zadavatele) na základě kupní smlouvy. Minimální požadavky na technickou specifikaci vozidla jsou uvedeny v Příloze č. 3 ZD.
Vozidlo údržby
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 (jednoho) kusu nového silničního motorového vozidla - mobilního servisu s možností transportu kusového materiálu na základě kupní smlouvy. Požadavky na technickou specifikaci vozidla jsou uvedeny v Příloze č. 4 ZD.
Nákup sanitních vozidel DZS - 3 ks
Předmětem veřejné zakázky (dále také jen „VZ“) je dodávka 3 ks sanitních vozidel typu DZS, včetně příslušenství pro dopravní oddělení Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha.
FZŠ - Protiplynový automobil
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks protiplynového automobilu v provedení redukovaném, kategorie podvozku 1 „pro městský provoz“, hmotnostní třídy M.
Dynamický nákupní systém pro dodávku vozidel kategorie N
Předmětem dynamického nákupního systému budou dodávky vozidel kategorie N. Podrobně bude předmět plnění jednotlivých veřejných zakázek zadávaných v DNS, včetně technických, obchodních, platebních a dalších podmínek, vždy vymezen ve výzvě k podání nabídek ve smyslu § 141 ZZVZ. Jednotlivé veřejné zakázky budou probíhat na území hlavního města ...
Pronájem sanitních vozidel
• Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem sanitních vozidel pro odbor dopravních služeb Všeobecné fakultní nemocnice v Praze (VFN). Dle normy ČSN EN 1789 patří do této kategorie vozidla pro dopravu nemocných, raněných a rodiček dříve označované jako DNRR, nyní jako sanitní vozidla kategorie A2.
Provádění servisu a oprav služebních dopravních prostředků KŘP hl. m. Prahy
Provádění servisu a oprav služebních dopravních prostředků Krajského ředitelství policie hl. m. Prahy. Dále viz Zadávací podmínky s přílohami č. 1-4 a veřejným klíčem k šifrování cenové nabídky. Předpokládaná hodnota VZ je 24 793 388 Kč bez DPH t.j. 30 000 000 Kč včetně DPH, která je nepřekročitelná.
Nákup osobních vozidel, mikrobusů pro potřeby příspěvkových organizací v působnosti odboru SOV
Předmětem veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na dodávku 10 kusů nových osobních vozidel pro 8 osob + řidič (mikrobus), podle TECHNICKÉ SPECIFIKACE VOZIDEL (pro vzorový vůz A1, A2, A3 a vzorový vůz B1, B2), pro potřeby příspěvkových organizací centrálního zadavatele, tj.: Domov pro osoby se zdravotním postižením Kytlice, Domov sociálních ...
DNS - Užitkový automobil N1 - nákup 2021-2024
Předmětem je zavedení dynamického nákupního systému k zabezpečení dodávky užitkových automobilů kategorie N1 za účelem obměny a zkvalitnění vozového parku pro zabezpečení spolehlivé a bezpečné přepravy osob v rámci činnosti jednotlivých složek ozbrojených sil ČR, resp. Ministerstva obrany.
VZ 93420 - Dodávka skříňových vozidel zajišťujících obnovu vozového parku Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 kusů skříňových dodávek pro Městskou policii hl. m. Prahy, včetně přepravy na místo plnění.
VZ 93320 - Dodávka užitkových vozidel zajišťujících obnovu vozového parku Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 7 kusů užitkových vozidel pro Městskou policii hl. m. Prahy. U 6 vozidel určených do přímého výkonu služby je součástí předmětu plnění i realizace speciální vestavby pro ukládání a přepravu TPZOV (tzv. “botičky“), dodávka a instalace výstražných zvukových a světelných zařízení, záznamových zařízení a polepů a ...
Nákup multifunkčního a měřicího vozidla
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodání a uvedení do provozu multifunkčního a měřicího vozu dle zadavatelem požadované specifikace. Součástí dodávky je taktéž provedení přejímacích zkoušek a teoretického a praktického výcviku pracovníků zadavatele, dodání veškerého požadovaného HW a SW vybavení, realizace úprav SW a zajištění poskytování ...
Nákup 9 ks vozidel zvláštního určení 4x4 pro CS ČR 2020
Jedná se o nákup 9 ks vozidel zvláštního určení pro všechny druhy terénu. Bližší specifikace je uvedena v Příloze č. 1 - technická specifikace.
Automobily dodávkové 5 místné
Předmětem je nákup 5 ks dodávkových automobilů pětimístných.
Dodávka užitkových vozidel pro záchrannou stanici
Předmětem plnění zakázky je dodávka spočívající v dodání 2 ks užitkového automobilu typu dodávka v rozsahu technické specifikace.
DNS - Pořízení vozidel do vlastnictví ČP
Cílem zadávacího řízení je zavedení dynamického nákupního systému (dále též „DNS“) sloužícího pro zadávání dílčích veřejných zakázek na nákup vozidel všech kategorií a druhů pohonu (klasická i alternativní paliva). DNS bude časově neomezený a otevřený po celou dobu svého trvání všem dodavatelům. DNS bude rozdělen do 3 kategorií. Další ...
Velká dodávková užitková vozidla
Předmětem je dodávka 1 ks velkého užitkového vozidla 4x4 a 1 ks dodávkového vozidla pro přepravu zařízení pro měření tramvajových tratí 4x2.
Speciální vozidlo pro detekci a kontrolu v oblasti omamných a psychotropních látek
Předmětem veřejné zakázky je nákup 1 ks speciálního vozidla pro detekci a kontrolu v oblasti omamných a psychotropních látek - speciálního kontrolně technického vozidla určeného pro provádění kontrol nebezpečných a potencionálně nebezpečných látek v rámci celé České republiky. Toto speciální vozidlo bude dodávkového typu (do 3500 kg) s požadovanou ...
Rámcová dohoda - Dodávka kolových traktorů a vyvážecích vleků
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody (dále též „RD“) s jedním účastníkem v souladu s § 131 ZVZ na každou část veřejné zakázky, přičemž celkem se jedná až o 13 strojů. V rámci každé části VZ zadavatel garantuje odběr 1 stroje. Součástí předmětu plnění je také zprovoznění strojů a jejich agregace s požadovanými nástavbami a ...
FZŠ - Nákup vyprošťovacího automobilu
Předmětem veřejné zakázky je nákup jednoho kusu vyprošťovacího automobilu kategorie 2 „pro smíšený provoz“ (schopný provozu na všech komunikacích a částečně i mimo komunikace, v provedení V „speciálním rozšířeném“, hmotnostní třídy S „těžké“.
Rámcová dohoda na přestavbu komerčních vozidel M1 na vozidla zvláštního určení SG - policejní speciál
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných na základě rámcové dohody budou dodávky komerčních vozidel přestavěných na vozidla zvláštního určení SG - policejní speciál dle technické specifikace uvedené v Příloze č. 1 RD. Blíže viz ZD.
Sanitní vozidlo RZP č. 2
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy s jedním dodavatelem na dodávku až 30 kusů sanitních vozidel rychlé zdravotnické pomoci. Vozidla budou zadavateli (kupujícímu) dodávána za podmínek uvedených v rámcové kupní smlouvě, a to na základě jednotlivých objednávek zadavatele. Rámcová kupní smlouva bude uzavřena s jedním ...
Dodávka užitkových vozidel
Předmětem plnění zakázky je dodávka spočívající v dodání 2ks automobilů typu dodávka v rozsahu technické specifikace a v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodávka vozidel typu pick-up
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 kusů nového nepoužitého vozidla typu pick-up v rozsahu technické specifikace a v souladu se zadávacími podmínkami.
Nákup osobních vozidel pro potřeby příspěvkových organizací
Předmětem veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na dodávku 5 kusů nových osobních vozidel pro 8 osob + řidič (mikrobu) podle TECHNICKÉ SPECIFIKACE VOZIDEL (vůz 1 až vůz 5), pro potřeby příspěvkových organizací centrálního zadavatele, tj.: Domov pro seniory Háje, Integrované centrum pro osoby se zdravotním postižením Horní Poustevna, Domov ...