Dodávka osobních vozidel
Dodávka osmi (8) kusů nových vozidel kategorie M1.
Záruční a pozáruční servis motorových vozidel tovární značky Hyundai na 4 roky
Předmětem veřejné zakázky je poskytování záručního a pozáručního servisu, dalších servisních úkonů a služeb na vozidlech tovární značky Hyundai (dále jen „předmět plnění“), ve prospěch Městské policie hl. m. Prahy (dále jen „MP HMP“) na dobu 4 let. Předmět plnění zahrnuje i veškeré náklady na dopravu spojenou s poskytováním předmětu plnění.
Nákup 14 ks osobních motorových vozidel
Předmětem plnění této veřejné zakázky v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami je dodávka 14 ks nových osobních automobilů kategorie kategorie M1.
Nákup velitelských automobilů
Pořízení dvou (2) kusů velitelských automobilů, kategorie podvozku 2 „pro smíšený provoz“, v provedení V (rozšířeném), s celkovou hmotností nejvíce 3500 kg, vybaveny ložnou plochou.
Pronájem osobních vozidel
Předmětem plnění je pronájem osobních vozidel pro potřeby Zadavatele. Jedná se o vozidla typu FABIA AMBITION 1,0 TSI 70 kW s 5-stupňovou mechanickou převodovkou v základní výbavě nebo vozidla obdobné kategorie. Všechna vozidla nesmí být starší čtyř let. Předpokladem je pronájem cca 20 - 30 vozidel.
Dodávka vozidel formou operativního leasingu
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytnutí služby na pronájem 3 kusů služebních vozidel formou operativního leasingu pro společnost Nemocnice Pardubického kraje, a.s. v souladu s podmínkami uvedenými v této zadávací dokumentaci. Délka operativního leasingu u všech 3 vozidel je 36 měsíců.
Osobní manažerské automobily
Předmětem Veřejné zakázky jsou dodávky nových manažerských a referentských vozidel, včetně poskytování servisních služeb a zajištění dodávek náhradních dílů.
SMV S03 SX - 5001/2021
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 ks nových vozidel.
VZ 92221 - Dodávka elektromobilů pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 vozidel s elektrickým duálním pohonem pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy včetně dopravy předmětu plnění na místo plnění. Součástí předmětu plnění je i dodávka a instalace výstražných zvukových a světelných zařízení ve skrytém provedení.
SMV pro S03 XV - 5001/2021
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 kusů nových osobních vozidel jedné tovární značky v provedení sedan.
SMV S03 S2 5001/2021
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 4 kusů vozidel různých specifikací a variant karoserií.
SMV S03 S1 - 5001/2021
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 kusu nového motorového vozidla v provedení combi a 1 kus nového motorového vozidla v provedení sedan.
Dodávky plug-in hybridních osobních vozidel
Předmětem Veřejné zakázky je dodávka až dvaceti (20) kusů plug-in hybridních osobních vozidel (PHEV) splňujících technická kritéria uvedená v příloze č. 4 této zadávací dokumentace. Dodávky budou probíhat na základě dílčích objednávek dle rámcové smlouvy, jejíž vzor tvoří přílohu č. 3 této zadávací dokumentace. Součástí předmětu plnění je i ...
Rámcová dohoda - Dodávka SUV vozidel
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem v souladu s § 131 ZVZ, přičemž celkem se jedná o dodávky až o 180 vozidel, součástí dodávek vozidel je i zajištění výroby a instalace firemního označení vozidel pro zadavatele a polymer vinylovými foliemi s požadovanými logy a texty. Zadavatel garantuje odběr 150 kusů ...
Nákup osobních vozidel s odkupem stávajících vozidel BMW
Zadavatel disponuje vozovým parkem 8 ks osobních automobilů vyšší třídy tovární značky BMW, která slouží k přepravě, osobní ochraně a plnění protokolárních záležitostí ústavních činitelů Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky. Tato stávající vozidla chce zadavatel obměnit za 13 ks nových vozidel pro stejné potřeby. Obměna těchto vozidel ...
SMV pro S03 XII - 5001/2021
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 2 kusů nových vozidel jedné tovární značky v provedení liftback a 4 kusy nových vozidel jedné tovární značky v provedení B-SUV.
Nákup osobního vozu Škoda Octavia Combi
Nákup nového vozu Škoda Octavia Combi. Nejnovější řada.
Nákup osobního vozu 7 míst
Nákup osobního vozu s minimálním počtem 7 míst k sezení.
Nákup automobilů 2021
Předmětem veřejné zakázky je centralizovaný nákup automobilů různých skupin segmentů trhu určené pro zadavatele a vybrané subjekty v rámci resortu Ministerstva životního prostředí.
SMV S03 G 5001/2021
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 1 ks nového osobního vozidla v provedení SUV.
Dodávka osobních vozidel zajišťující obnovu vozového parku Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 19 kusů nových osobních vozidel typu SUV nebo kombi, s pohonem 4x4 a automatickou převodovkou pro Městskou policii hl. m. Prahy. Součástí předmětu plnění je i přeprava do místa plnění.
Obnova autoparku Státního pozemkového úřadu pro rok 2021
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je dodávka nových osobních vozidel. Veřejná zakázka je rozdělena na 3 části: Část 1: Vozidla do terénu (7 ks); Část 2: Užitková vozidla (2 ks); Část 3: Osobní vozidla pro běžnou činnost (12 ks). Toto oznámení se týká Části 1: Vozidla do terénu.
Centrální nákup osobních vozidel - kategorie 4A benzín
Dodávky osobních silničních automobilů kategorie 4A benzín a to vždy včetně: • manuálu, tj. návodu k obsluze a údržbě daného Osobního automobilu v českém jazyce; • listinné a/nebo elektronické podoby servisní knížky k danému Osobnímu automobilu; • originálu velkého technického průkazu daného Osobního automobilu s řádným vypsáním a potvrzením ...
Automobil osobní terénní kategorie M1G-K pro speciální zásilku - nákup
Předmětem veřejné zakázky je pořízení 1 ks osobního automobilu balisticky zodolněného kategorie M1G-K a 1 ks duplicitního vozidla kategorie M1G-K bez balistické ochrany.
Obnova autoparku Státního pozemkového úřadu pro rok 2021
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je dodávka nových osobních vozidel. Veřejná zakázka je rozdělena na 3 části: Část 1: Vozidla do terénu (7 ks); Část 2: Užitková vozidla (2 ks); Část 3: Osobní vozidla pro běžnou činnost (12 ks). Toto oznámení se týká Části 2: Užitková vozidla.