Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů – Chlazení nástrojů
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka chlazení nástrojů pro výrobu prototypů strojů v rámci výzkumu a vývoje prováděného Zadavatelem.
Dodávka chladících zařízení pro gastroprovozy II
Předmětem veřejné zakázky je zajištění nákupu chladících zařízení pro gastroprovozy.
Rekonstrukce chladícího zařízení a rozvodů chlazení pro budovy M a M1
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace bez kondenzátorové chladící jednotky, oddělený kondenzátor. Součástí dodávky je rovněž instalace nového potrubí včetně tlakových nádob, ventilů a propojení se stávajícím chladicím systémem v budovách M a M1s následným zaregulováním.
Boxy mrazící 2018
Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je dodávka nových, nepoužitých zdravotnických prostředků – 4 ks chladících boxů pro využití na oddělení klinických laboratoří a transfúzní služby zadavatele. Součástí předmětu plnění je i doprava do sídla kupujícího, montáž – uvedení do provozu, provedení potřebných zkoušek k ...
Dodávka chlazené stolní centrifugy s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka stolní chlazené centrifugy včetně ovládacího programového vybavení. Podrobně viz ZD.
Kontejner chladídí a mrazící
Dodávky 18 kusů kontejnerů chladících a mrazících, z toho 6 kusů chladících a mrazících kontejnerů ISO 1C jednokomorových a 12 kusů chladících a mrazících kontejnerů ISO 1C dvoukomorových.
Dodávka strojních podskupin pro VaV speciálních obráběcích strojů - Chlazení
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka strojních podskupin a strojních součástek (chlazení) pro výzkum a vývoj speciálních obráběcích a frézovacích strojů.
Poptáváme mrazící box do kuchyně
Poptáváme mrazící box do kuchyně, volně stojící, mrazničky: pultová. Objem mrazničky užitný cca: 495 l.
Automatizácia výrobných procesov v spoločnosti Tatranská mliekareň a.s.
Predmetom zákazky je dodávka a montáž dvoch samostatných mliekarenských zariadení. Prvou časťou zákazky je dodávka a montáž technológie na chladenie a uskladnenie srvátkového syra a druhou časťou zákazky je dodávka a montáž technológie na výrobu hrudkového tvarohu. Podrobnejšie v súťažných podkladoch.
LF UPOL/CEREBIT – chlazené centrifugy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka chlazených centrifug. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také instalace, zaškolení obsluhy kvalifikovaným pracovníkem a zajištění záručního servisu. Podrobná technická specifikace je uvedena viz odst. 2.2 Dokumentace.
Poptávám použitou funkční mrazničku, menší velikosti
Poptávám použitou funkční mrazničku, menší velikosti.
Mrazicí a chladicí boxy pro High-tech technologicko-výukový pavilon FLD - II.
Předmětem plnění je dodávka mrazících a chladících boxů do nového výukového pavilonu FLD včetně jejich montáže a zprovoznění.
Samostatný zdroj chladu pre objekt UPJŠ, Teoretické ústavy LF, Tr. SNP 1, Košice
Predmetom zákazky je dodávka a inštalácia nových výrobníkov studenej vody o výkone 2x160 kW, ktoré budú zabezpečovať potreby chladu v objekte Teoretických ústavov LF. Súčasťou dodávky sú drobné stavebné úpravy, elektroinštalačné práce a osvetlenie miestnosti, v ktorej budú umiestnené výrobníky studenej vody.
Poptáváme gastro vybavení
Poptáváme gastro vybavení. Pizza stůl SP 903 + chladící vitrínka, nebo podobný produkt, celonerezové provedení, vnitřní ventilátor, automatické odmrazování, 3x rošt s vodicími lištami, granitová pracovní deska, kapacita GN - chladící vitrína - 6x GN 1/4, teplota chlazeného prostoru +2°C až +10°C, rozměr v cm: 136,5 x 70 x 110 v, chladící plyn: R ...
Částečné chlazení prádelny – NČV Nejdek
Předmětem zakázky je výběr dodavatele, který provede dodávku a instalaci zařízení do prádelny závodu Nejdecká česárna vlny a.s., na adresu Nádražní 1267 36221 Nejdek v rámci projektu podporovaného z OPPIK 2014 – 2020, Úspory energie III. Výzva, Registrační číslo projektu: CZ.01.3.10/0.0/0.0/17_101/0013586. Podrobnější specifikace zařízení a ...
Chladiarenské zariadenie
Predmetom zákazky je dodanie chladiarenských technológií a osvetlenia. Opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch v časti Opis predmetu zákazky.
Výroba bezlepkového mrazeného pečiva
Predmetom zákazky je nákup technológie na výrobu mrazeného bezlepkového pečiva, určeného tak pre bežných zákazníkov stravujúcich sa zdravo, ako aj pre ľudí trpiacich intoleranciou na lepok. Taktiež dané výrobky budú distribuované aj pre školské zariadenia. Uvedená technológia je inovatívna, nakoľko sa výrobky Pao de Queijo z maniokovej múky na ...
Poptávám termostat ke kombinované lednici Calex
Poptávám termostat ke kombinované lednici Calex.
Zimný štadión - naprojektovanie a vybudovanie chladiaceho systému
Predmetom tejto zákazky je najmä návrh, demontáž, montáž, oživenie, spustenie a skúšobná prevádzka novej technológie chladenia (výroby ľadu), výroby tepla, vodného hospodárstva, technologických oceľových konštrukcií, elektroinštalácie, automatického systému riadenia technologických procesov, detekčného systému, automatického systému varovania ...
Predpísané periodické prehliadky a výmeny komponentov technológie chladenia ľadových plôch
Predmetom zákazky sú predpísané periodické prehliadky a výmena resp. doplnenie predpísaných komponentov zariadení v zmysle prevádzkového manuálu.
Zníženie energetickej náročnosti priemyselnej budovy DANUBIUS spol. s r.o.
Predmetom zákazky je dodanie chladiarenských technológií a osvetlenia. Opis predmetu zákazky je uvedený v súťažných podkladoch v časti Opis predmetu zákazky.
Oprava a repasácia chladiaceho systému ľadových plôch na ZŠ O. Nepelu
Predmetom zákazky Oprava a repasácia chladiaceho systému ľadových plôch v objekte zimného štadióna O. Nepelu
Rekonstrukce technologie chlazení na zimním stadionu Uherský Brod
Projekt řeší rekonstrukci strojovny zimního stadionu, především inovace technologie chlazení, včetně úpravy trubního vedení s napojením na ledovou plochu. Realizací dojde k podstatnému snížení množství chladícího média (kapalného čpavku) v zařízení a na komplexní systém zajištění bezpečnosti provozu strojovny jak z požárního hlediska, tak z ...
Nákup strojov
Predmetom zákazky je nákup tovaru na zavedenie výroby potravinárskych polotovarov spoločnosti MONA - Family Food, s.r.o. Konkrétne ide o : 1, Robot univerzálny: 1ks 2, Škrabka zemiakov nerezová: 1 ks 3, Parná komora: 4 ks 4, Konvektomat č. 1: 1 ks 5, Konvektomat č. 2: 1 ks 6, Chladiaca skriňa na uskladnenie vajíčok a droždia: 1 ks 7, ...
Zimný štadión - Chladenie
Predmetom tejto zákazky je najmä návrh, demontáž, montáž, oživenie, spustenie a skúšobná prevádzka novej technológie chladenia (výroby ľadu),výroby tepla, vodného hospodárstva, technologických oceľových konštrukcií, elektroinštalácie, automatického systému riadenia technologických procesov, detekčného systému, automatického systému varovania ...