S. ARÁBIE; Koberce
Hledám výrobce a prodejce koberců.
Poptávám koupi  podlahové krytiny
Dobrý den, poptávám linoleum (PVC) sympatex.
Poptávám podlahovou krytinu vč. pokládky
Poptávám bambusovou vlysovou podlahu, káva horizontální, cca 32m2,levné, mohou být i zbytky ( 20+8+4) , vč. pokládky v Praze 8
EGYPT; Ručně tkané koberce
Poptáváme kontakty na importéry a velkoobchodníky ručně tkaných koberců, top kvality.
NEPÁL; Matrace, přehozy, pokrývky
Poptáváme prošívané matracové kryty a chrániče, přehozy na postele, prošívané pokrývky.
Poptáváme VO s textilními utěrkami
Sháním velkoprodejce textilních utěrek.
Poptávám podlahu zn. Domestic
Poptávám vinylovou podlahu Domestic 5360.Prosím cenové nabídky.
INDIE; Koberečky, rohožky, podložky
Hledáme obchodní spolupráci s improtéry exkluzivních koberečků, podložek, rohožek, výrobků bytového vybavení.
INDONÉSIE; Podlahy z tropického dřeva
Nabízíme podlahy z tvrdého tropického dřeva s bohatou texturou, pro vnitřní i vnější využití, vhodné do zahrad, na terasy, lodní plochy, koupaliště. Tropické dřevo je resistentní v horkém, zimním nebo deštivém období. Vice na http://www.kayumas.com Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
ČÍNA; Antistatická podlahovina
ChangZhou SanJing Anti-Static Equipment Co.,Ltd. je přední výrobce antistatické podlahoviny v Číně. Naším hlavním produktem jsou antistatické PVC dlaždice, vrstvené PVC dlaždice s vypouklou plošinou. Pro více informací můžete navštívit náš web www.esdfloorcn.com Výrobky jsou používány v telekomunikačním, elektronickém, mikroelektronickém ...
PÁKISTÁN; Textilní a řemeslné výrobky
Mám zásoby bavlny, povlaků na polštáře s ruční výšivkou a mnoho dalších řemeselných výrobků z kovu, onyxu, dřeva v Londýně. Hledám odběratele, prodám velmi levně.
EGYPT; Vinylové podlahy
Hledáme dodavatele vinylových podlah a dodavatele podlah se zvýšeným přístupem.
Poptáváme gumové nášlapy na schody
Gumové nášlapy na točité schodiště.
PÁKISTÁN; Bytový textil
Poskytujeme služby ve všech druzích bytového textilu v Pákistánu pro zákazníky z celého světa. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptáváme prodej palubovek
Palubka a podlahovky v okrese Liberec - prodej.
PÁKISTÁN; Výrobky z onyxu, mramoru, lazuritu
PMOW vyrábí výrobky z onyxu, mramoru a lazuritu. Dodáváme kvalitní výrobky za dobré ceny (obklady, mozaiky, bazény, vany, sloupky, urny apod.). Hledáme obchodní spolupráci s importéry.
PÁKISTÁN; Příze, látky, textilní výrobky
Jsme velmi aktivní obchodní zástupci pro všechny typy příze, surovou bavlnu (import a export), režnou látku, barvené / potištěné tkaniny, textilní výrobky, hotelový textil, nemocniční textil, bytový textil a kuchyňské potřeby. Prodáváme pákistánské textilní výrobky nejlepší kvality do celého světa. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce. ...
PÁKISTÁN; Tkaniny, bytový textil
Fazal Exports je textilní firma se sídlem v Pákistánu s moderním zařízením, vyrábí tkaniny včetně režných, bělených, barvených, potištěných, bytový textil a technické tkaniny, nemocniční a hotelové látky. Naše produkty: -režné tkaniny, -látky na pracovní oblečení, -ložní povlečení, -napínací prostěradla, -stolní prádlo, -povlaky na ...
Poptávám interiérovou roletu
Mám zájem o dodání interiérové rolety, která bude použita na zakrytí výklenku v chodbě, kde bude umístěná pračka. Rozměr rolety je cca 900x 2500 mm. Prosím nabídněte. Děkuji.
BANGLADÉŠ; Svetry, prostírání, tašky
Poptáváme importéry svetrů, pulovrů, kardiganů apod. Rovněž můžeme dodat jutové dveřní rohožky, prostírání, podložky (pod sklenice), běhouny, stolní ubrusy, jutové nákupní tašky, velké tašky, dámské peněženky atd.
Poptávám smrkové palubky
Poptávám smrkové palubky softline, síla 15mm, šiřka 96-118mm -36m2.
PÁKISTÁN; Koberce ruční výroby
Jsme výrobci a exportéři ručně dělaných koberů, hledáme obchodní spolupráci.
PÁKISTÁN; Ručně vyrobené koberce
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli ručně dělaných koberců a koberečků, textilií.
PÁKISTÁN; Látky, bytový textil
Jsem marketingový manažer velké textilní skupiny. Potřebuji adresy dovozců látek a firem, které se zabývají vybavováním bytů a dovážejí ze zahraničí.
PÁKISTÁN; Napínací prostěradla
Vyrábíme pletená napínací prostěradla od roku 1995. Našimi hlavními produkty jsou žerzejová, froté a žakárová napínací prostěradla ze 100% bavlněné a polybavlněné příze. Vyrábíme také napínací prostěradla z mikrovlákna a lycry. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.