Těžební činnosti – přibližování dříví potahem (rámcová smlouva) – LZ Židlochovice 2013
Předmětem veřejné zakázky je poskytování služeb v podobě provádění těžebních činností, spočívajících v přibližování dříví potahem. Tyto těžební činnosti zahrnují přibližování dříví od pařezu na vývozní místo nebo přímo na odvozní místo, uložení na skládky s roztříděním dle sortimentů včetně začelení. Blíže viz ZD.
Pěstební činnosti – pěstební služby (rámcová smlouva) – LZ Židlochovice 2013
Předmětem veřejné zakázky je poskytování služeb v podobě provádění pěstebních činností zahrnujících provedení služeb v pěstební činnosti ručně, ručním postřikovačem nebo drobnými mechanizačními prostředky, např. křovinořezem, a to dle konkrétních požadavků zadavatele na lokalitě Lesního závodu Židlochovice. Pěstební činnosti nezahrnují provedení ...
Zpracování lesního hospodářského plánu – lesní hospodářský celek obce Želešice
zpracování lesních hospodářských plánů pro nadcházející desetiletí při hospodaření v obecních lesích obce Želešice na roky 2013 - 2022
Poptávám pšenici
Ráda bych zakoupila 10kg pšenice špaldy a 10 kg pšenice obyčejné. Prosím o zaslání nabídky- ceny, zp. balení a možností dopravy.
Zpracování lesního hospodářského plánu – lesní hospodářský celek obce Želešice
zpracování lesních hospodářských plánů pro nadcházející desetiletí při hospodaření v obecních lesích obce Želešice na roky 2013 - 2022
Ochrana lesa proti zvěři - ochrana kmenů repelenty, Divize Plumlov, Lesní správa Rychtářov, 4.Q.2012
Ochrana lesa proti zvěři - ochrana kmenů repelenty, Divize Plumlov, Lesní správa Rychtářov, 4.Q.2012
Výroba dříví na OM - těžba JMP + vyvážení vyvážecími soupravami a vyvážecími traktory, Divize Plumlo
Výroba dříví na OM - těžba JMP + vyvážení vyvážecími soupravami a vyvážecími traktory, Divize Plumlov, Lesní správa Rychtářov, 4.Q.2012
Poptáváme nákup zemědělských komodit
Nakupujemy hrach zulty, zeleny, psenice, jecmen, oves nahy, lesknicu, pelusku, slunecnice
Obhospodařování zemědělských pozemků v k. ú. Měnín vč. dodávky pšenice a kukuřice pro roky 2013 a 20
Předmětem zakázky je pěstování obilovin na zemědělských pozemcích v katastru Měnín, které jsou ve vlastnictví ČR s právem zadavatele na nich hospodařit.
Sháním broskvoň Saturn
Mám zájem o broskvoň SATURN (plod má ploskatý tvar)
Poptávám dodavatele ovoce a  zeleniny pro MO
Ovoce a zelenina od českých pěstitelů. Hledám české pěstitele ovoce,zeleniny,popřípadě i hub (žampiony,hlíva...),i stolních hroznů.... Rád bych otevřel prodejnu se zbožím zaměřenou převážně na české pěstitele. Prodejna by byla v okrese Vyškov (popřípadě Brno - venkov). Pokud by jste měl někdo zájem,ozvěte se s nabídkou na email. Děkuji.
Obnova kriticky ohrožených větrolamů na Lesní správě Znojmo III.
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění výkonu lesnických činností za účelem obnovy kriticky ohrožených větrolamů na Lesní správě Znojmo.
Monitorizační obora Rousínov
Předmětem této veřejné zakázky je výstavba monitorizační obory. Podrobný popis zakázky je uveden v zadávací dokumentaci.
Tvorba lesního hospodářského plánu
Tvorba lesního hospodářského plánu pro lesní hospodářský celek Národní park Podyjí s předpokládanou dobou platnosti od roku 2014 do roku 2023.
Poptávám sadbu cínie
Poptávám sadbu cínie
Poptávám ovocné stromky
Poptávám ovocný strom mirabelku "Bellamiru".
Poptávám prodejce kuřat, brojlerů
Poptávám prodejce brojlerových kuřat
Poptávám dodavatele stromků
Hledáme dodavatele stromků jírovec červený,pavie červená,lípa velkolistá,lípa krymská,jírovec pavie pro svaz včelařů Jevišovice u Znojma uveďte ceny čím lacinější,tím více odebereme
Poptávám ovocné stromky
Dobrý den! Mám zájem nakoupit ovocné stromky -meruňky, broskve,švestky nebo ryngle a jiné. Můžete mi poslat nějaký nabídkový leták i s cenami?
Obnova lesa, Divize Plumlov, Lesní správa Rychtářov, jaro 2012 (mezivlna)
Obnova lesa, Divize Plumlov, Lesní správa Rychtářov, jaro 2012 (mezivlna)
Těžba a přibližování dříví
Část I. veřejné zakázky je těžba dříví, provedení prořezávek, odstranění škodících dřevin, zpřístupnění porostů, vyvětvování a manipulace dříví motorovou pilou (dále také "práce s JMP") v lokalitě určené Zadavatelem. Část II. veřejné zakázky je přibližování dříví traktorem nebo vyvážecí soupravou. Tato část veřejné zakázky zahrnuje přibližování ...
Poptávám dodavatele vánočních stromků
Poptávám dodavatele vánočních stromků řezaných pro náš obchod.
Dodávky květinových darů pro Pohřební a hřbitovní služby města Brna a.s.
Předmětem VZ je uzavření smlouvy na dobu neurčitou na komplexnídodávky květinových darů pro Pohřební a hřbitovní služby města Brna a.s.
Poptávám dodavatele krmiva pro zvířata
Dobrý den, hledám dodavatele krmiva pro zvířata, hlavně granulí pro psi všech značek za ceny konkurenceschopné v kameném i internetovém obchodě. Děkuji za nabídky, Pavel Urbánek.
Dodávky květinových darů pro Pohřební a hřbitovní služby města Brna a.s.
Předmětem VZ je uzavření smlouvy na dobu neurčitou na komplexní dodávky květinových darů pro Pohřební a hřbitovní služby města Brna a.s.