Pěstební činnosti - pěstební služby (rámcová smlouva) - LZ Židlochovice 2016
Předmětem této veřejné zakázky, je poskytování služeb v podobě provádění pěstebních činností (PČ) zahrnujících celý rozsah pěstebních prací prováděných ručně, ručním postřikovačem nebo drobnými mechanizačními prostředky dle konkrétních požadavků zadavatele s výjimkou prací prováděných motorovou pilou. Blíže viz ZD.
Těžební činnosti - těžba a práce motorovou pilou (rámcová smlouva) - LZ Židlochovice 2016
Předmětem této veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, je poskytování služeb v podobě provádění těžebních činností (TČ) spočívajících v těžbě a práci s motorovou pilou. Těžba motorovou pilou zahrnuje kácení stromů motorovou pilou v porostech, jejich odvětvení včetně obracení a měření, výrobu sortimentů a adjustaci dřevní hmoty. Předmětem ...
Těžební činnosti - přibližování dříví potahem (rámcová smlouva) - LZ Židlochovice 2016
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování služeb v podobě provádění těžebních činností (TČ) spočívajících v přibližování dříví živým koněm z lokality pařez na lokalitu vývozní místo nebo odvozní místo, třídění dříví dle sortimentu včetně navalování a začelování dříví na skládkách. Blíže viz ZD.
Těžební činnosti - přibližování dříví traktorem (rámcová smlouva) - LZ Židlochovice 2016
Předmětem této veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, je poskytování služeb v podobě provádění těžebních činností (TČ) spočívajících v přibližování dříví traktorem nebo vyvážecím vlekem. Tyto těžební činnosti zahrnují přibližování dříví z lokality pařez nebo vývozní místo na lokalitu odvozní místo včetně jeho třídění na sortimenty a ...
Poptávám višně
Poptávám 150 kg višní.
Poptávám výkup květů, listů, klasů a trávy
Poptávám výkup květů, listů, klasů a trávy. Zašlete prosím aktuální ceník a u méně známých druhů, foto nebo přesný název. Děkuji.
Poptávám floristické práce ze sušených květin
Dobrý den, poptává floristické práce ze sušených květin. Je možné uvázat a poslat kytku ze sušených slaměnek? Děkuji. S pozdravem Petra Slaměnová Dr.Joklíka 645 Kyjov 697 01
Poptávám krmnou pšenici pro slepice
Dobrý den, poptávám pšenici pro slepice. Měl bych zájem o metrák i více. Děkuji.
Výroba dříví na OM - těžba JMP + soustřeďování UKT, Divize Plumlov, Lesní správa Rychtářov, 2.Q.2015
Výroba dříví na OM - těžba JMP + soustřeďování UKT, Divize Plumlov, Lesní správa Rychtářov, 2.Q.2015
Výroba dříví na OM - těžba JMP + vyvážení vyvážecími soupravami a vyvážecími traktory
Výroba dříví na OM - těžba JMP + vyvážení vyvážecími soupravami a vyvážecími traktory, Divize Plumlov, Lesní správa Rychtářov, 2.Q.2015
Poptávám ovocné stromky
Vážení! Chtěl bych v letošním roce obnovit zahradu a nakoupit několik ovocných stromků.Proto Vás žádám o zaslání seznamu druhů ovocných stromků a ceny,za které je možno stromky u Vás koupit.Dále bych prosil o radu,kdy je možné stromky odebrat.
Poptávám koupi prasete
Mám zájem o koupi prasete.Mužete mi zaslat cenu a velikost prasete.Děkuji
Poptávám přípravek pro králíky ACIDOMID
Dobrý den koupím ACIDOMIT pro králíky cca v litrovém balení.
Pěstební činnosti – příprava ploch k zalesnění (rámcová smlouva) – LZ Židlochovice 2015
Předmětem plnění je příprava půdy pro obnovu lesa na Lesním závodě Židlochovice -mechanizovaně půdní frézou. Blíže viz ZD.
Obnova lesa, Divize Plumlov, Lesní správa Rychtářov, jaro 2015
Obnova lesa, Divize Plumlov, Lesní správa Rychtářov, jaro 2015
Poptávám rostlinu Eukalyptus
Dobrý den, prosím, dal by se u vás koupit stromek nebo keřík rostliny Eukalyptus globulus nebo Eukalyptus citriodora? Při procházení internetu jsem všude našla jen semena pro vypěstování rostlin. Děkuji za odpověď,Fraňková, Brno.
Poptáváme dodavatele surového řepkového oleje
Poptáváme surový řepkový olej CDRO do 10 a 30 PPM autocisterny, v režimu CMR. Množství 2 až 4 LKW denně. Zahájení spolupráce ihned.
Výroba dříví na OM - těžba JMP + soustřeďování UKT, Divize Plumlov, Lesní správa Rychtářov, 1.Q.2015
Výroba dříví na OM - těžba JMP + soustřeďování UKT, Divize Plumlov, Lesní správa Rychtářov, 1.Q.2015
Realizace prvků ÚSES k.ú. Lipov
Založení prvků ÚSES na celkové ploše 144 733 m2 včetně souvisejících prací a následné péče po dobu jednoho roku po výsadbě.
Realizace protierozních opatření v k.ú. Lipov
Vytvoření krajinářsky hodnotných ploch a rozptýlenou zelení za účelem posílení protierozní funkce krajiny na celkové ploše 109 440 m2 včetně souvisejících prací a následné péče po dobu jednoho roku po výsadbě.
Poptávám stromek jabloně
Poptávám jabloň M9 Topas.
Rámcová smlouva na provádění lesnických činností 2015 – 2016
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování lesnických činností na lesních pozemcích Mendelovy univerzity v Brně spravovaných Školním lesním podnikem Masarykův les Křtiny, a to především pěstebních a těžebních činností. Plnění veřejné zakázky bude probíhat průběžně na základě dílčích objednávek po dobu 24 měsíců. Rámcová smlouva bude uzavřena ...
Poptávám realizaci živého plotu z tújí
žívý plot,z tůjí,délka cca50m,výška cca 2.00m,stále zelený,v okrese mikulov
Poptávám travní semena
Dobrý den, potřeboval bych poradit jaké travní semena jsou vhodné na osázení do betonových zatravňovacích dlaždic o velikosti 40 x 40 x 8 cm na kterých budou občas parkovat i osobní auta? Celková plocha dlažby je asi 50 m2. Prosím tedy o radu jaké semena mám zakoupit, kolik by jich bylo třeba na výše uvedenou plochu, kolik by to stálo a zda je ...
Realizace prvků ÚSES k.ú. Lipov
Založení prvků ÚSES na celkové ploše 144 733 m2 včetně souvisejících prací a následné péče po dobu jednoho roku po výsadbě.