Těžba a manipulace dřeva harvestorem (rámcová smlouva)
Předmětem veřejné zakázky je (1) těžba dřeva včetně druhování a manipulace harvestorem, (2) rozřezání neužitkové hmoty vztahující se k těžené dřevní hmotě, (3) ukládání klestu na přibližovací linky za účelem ochrany půdního povrchu, (4) ukládání klestu na hromady nebo řady v soustředěných mýtních úmyslných těžbách.
Přihnojení jednotlivých sazenic v mladých lesních porostech 2012
Předmětem zakázky je poskytnutí služby přihnojení jednotlivých sazenic v mladých lesních porostech v rozsahu a na lokalitách specifikovaných v příloze závazného návrhu smlouvy.
Provádění lesnických činností s prodejem dříví při pni na území SÚJ 16402, číslo zakázky 164190
Předmětem veřejné zakázky je provádění pěstebních a těžebních činností včetně případné dodávky sadebního materiálu (lesnické činnosti) a dále prodej vytěženého dříví zájemci.
Vyhotovení LHP s platností od 1.1.2013
Předmětem veřejné zakázky je vyhotovení lesních hospodářských plánů pro 13 lesních hospodářských celků(LHC). Podrobná specifikace předmětu plnění je součástí zadávací dokumentace.
Těžba a manipulace dřeva harvestorem (rámcová smlouva)
Předmětem veřejné zakázky je:1) těžba dřeva včetně druhování a manipulace harvestorem, 2) rozřezání neužitkové hmoty vztahující se k těžené dřevní hmotě, 3) ukládání klestu na přibližovací linky za účelem ochrany půdního povrchu, 4) ukládání klestu na hromady nebo řady v soustředěných mýtních úmyslných těžbách
Provádění lesnických činností - podzim 2010
Předmětem plnění veřejné zakázky je provádění lesnických činností, a to pěstebních a těžebních činností dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci, ve 48 částech veřejné zakázky.