Provádění lesnických činností s prodejem dříví
Předmětem veřejné zakázky je poskytování lesnických činností, tj. služeb spočívajících v činnostech souvisejících zejména s hospodařením v lesích ve smyslu ustanovení § 2 písm. d) zákona č. 289/1995 Sb., o lesích a o změně a doplnění některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, v rámci smluvní územní jednotky (SÚJ) č. 13702 - Výzkum. Lesnické ...
Těžba, manipulace a přibližování dřeva harvestorovým uzlem (rámcová smlouva)
Předmětem veřejné zakázky je (1) těžba dřeva včetně druhování a manipulace harvestorem, (2) vyvezení vytěženého dřeva na odvozní místo vyvážecí soupravou, roztřídění dle vyrobených sortimentů, (3) rozřezání neužitkové hmoty vztahující se k těžené dřevní hmotě, (4) ukládání klestu na přibližovací linky za účelem ochrany půdního povrchu, (5) ...
Přibližování dřeva vyvážecí soupravou (rámcová smlouva)
Předmětem veřejné zakázky je vyvezení vytěženého dřeva na odvozní místo vyvážecí soupravou, roztřídění dle vyrobených sortimentů.
Těžba a manipulace dřeva harvestorem (rámcová smlouva)
Předmětem veřejné zakázky je (1) těžba dřeva včetně druhování a manipulace harvestorem, (2) rozřezání neužitkové hmoty vztahující se k těžené dřevní hmotě, (3) ukládání klestu na přibližovací linky za účelem ochrany půdního povrchu, (4) ukládání klestu na hromady nebo řady v soustředěných mýtních úmyslných těžbách.
Tvorba lesních hospodářských plánů
Tvorba a zpracování lesních hospodářských plánů (LHP) pro LHC pro Správu KRNAP s předpokládanou platností od 2015 do 2024.
Pěstební činnost na území KRNAP a jeho OP
Jedná se o provedení pěstebních prací na území KRNAP a jeho OP - obnova lesa sadbou, ochrana mladých lesních porostů, chemickými, mechanickými, individuálními ochranami, zhotovení oplocenek, odstraňování klestu atd.
Přihnojení jednotlivých sazenic v mladých lesních porostech 2012
Předmětem zakázky je poskytnutí služby přihnojení jednotlivých sazenic v mladých lesních porostech v rozsahu a na lokalitách specifikovaných v příloze závazného návrhu smlouvy.
Dokončené přibližování dřevní hmoty vyvážecím traktorem s vytříděním sortimentů na OM
Dokončené přibližování dřevní hmoty vyvážecím traktorem s vytříděním sortimentů na OM na území KRNAP a jeho OP v množství 17210 m3 v předpokládané hodnotě 3196500 CZK.
Těžba a přibližování sortimentů lanovkami na území KRNAP a jeho OP
Těžba a přibližování sortimentů lanovkami na území KRNAP a jeho OP v množství 30203 m3 v předpokládané hodnotě 22 579 000 CZK.
Těžba a přibližování na OM na území KRNAP a jeho OP
Těžba JMP, manipulace, dokončené přibližování s vytříděním sortimentů na OM v rozsahu a způsobem uvedeným v technické specifikaci v množství 21666 m3 v předpokládané hodnotě 10234288 CZK.
Provádění lesnických činností s prodejem dříví při pni na území SÚJ 16402, číslo zakázky 164190
Předmětem veřejné zakázky je provádění pěstebních a těžebních činností včetně případné dodávky sadebního materiálu (lesnické činnosti) a dále prodej vytěženého dříví zájemci.
Vyhotovení LHP s platností od 1.1.2013
Předmětem veřejné zakázky je vyhotovení lesních hospodářských plánů pro 13 lesních hospodářských celků(LHC). Podrobná specifikace předmětu plnění je součástí zadávací dokumentace.
Těžba a manipulace dřeva harvestorem (rámcová smlouva)
Předmětem veřejné zakázky je:1) těžba dřeva včetně druhování a manipulace harvestorem, 2) rozřezání neužitkové hmoty vztahující se k těžené dřevní hmotě, 3) ukládání klestu na přibližovací linky za účelem ochrany půdního povrchu, 4) ukládání klestu na hromady nebo řady v soustředěných mýtních úmyslných těžbách
Provádění lesnických činností - podzim 2010
Předmětem plnění veřejné zakázky je provádění lesnických činností, a to pěstebních a těžebních činností dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci, ve 48 částech veřejné zakázky.
Poptávám konstrukční řezivo - fošny, tl. 50mm
Konstrukční řezivo - fošny tl. 50 mm, šířka 80,100,120...240 mm (+adekvátní nadměrky), délky 4,5,6 m, třída SI