FN Motol - Referenční elektrody pro 3D mapovací a navigační systém EnSite Precision
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových povrchových referenčních elektrod pro FN Motol
Arteriální a žilní kanyly
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek arteriálních a žilních kanyl pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
FN Motol -Zakázkové prodlužovací sety k i.v. aplikaci II.
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky zakázkových prodlužovacích setů k i.v. aplikaci sloužících pro aplikaci cytostatik.
Intervenční kardiologie II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek SZM pro intervenční kardiologii II pro Nemocnici Na Homolce.
Postupné dodávky spotřebního materiálu pro podávání enterální výživy
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu k podávání enterální výživy a bezplatná zápůjčka příslušné technologie v počtu 60 ks enterálních pump včetně příslušenství a to pro hospitalizované pacienty, pro potřeby Ústřední vojenské nemocnice - Vojenské fakultní nemocnice Praha v souladu se zadávacími ...
Zdravotnický materiál pro SOST II
Předmětem veřejné zakázky je nákup materiálového vybavení pro zabezpečení plnění schopnosti SOST (Special Operations Surgical Team) při poskytování odborné zdravotní péče v polních podmínkách.
Dodávky SZM - Dodávky spotřebního materiálu k přístroji MultiFiltrate
Předmětem této veřejné zakázky jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu (SZM) v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích a o změně některých souvisejících zákonů, v platném znění (dále jen Zákon o zdravotnických prostředcích“), a to dodávky spotřebního materiálu kompatibilního k přístroji MultiFiltrate PRO a Ci+Ca ...
FN Motol - Dodávky systémů zajištění léčby hydrocephalu
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky systémů pro zajištění léčby hydrocephalu pro potřeby Neurochirurgické kliniky dětí a dospělých 2. LF UK a FN Motol.
Postupné dodávky spotřebního materiálu vč. bezplatné výpůjčky technologie pro kombinované operace
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního materiálu pro operace předního a zadního segmentu oka pro Oční kliniku 1. LF UK a ÚVN v rozsahu a v souladu se zadávací dokumentací a jejími přílohami. Předmětem plnění VZ je dále bezplatná výpůjčka 2 ks mikrochirurgických jednotek pro kombinované operace oka pro potřeby Ústřední ...
Dynamický nákupní systém - materiál a pomůcky pro inkontinenci, absorpci, péči o kůži
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky materiálu a pomůcek pro inkontinenci, absorpci, péči o kůži, sběr moči a jednorázových dětských plen určených k užívání a spotřebě na klinikách a odděleních FNB v rámci poskytování zdravotní péče.
FN Motol -  Odběrové stříkačky ke stanovení parametrů acidobazické rovnováhy a elektrolytů
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky odběrových stříkaček ke stanovení parametrů acidobazické rovnováhy a elektrolytů (dále jen „SZM“) pro potřeby FN Motol.
Instrumentárium pro invazivní elektrofyziologické vyšetření
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek spotřebního materiálu pro invazivní elektrofyziologické vyšetření (SEEG) pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
SZM k Shaveru Fusion Compact
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek SZM k Shaveru Fusion Compact pro Nemocnici Na Homolce.
Dodávky spotřebního materiálu k insuflátoru Aesculap PG150
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro insuflátoru Aesculap PG150, který je v majetku NNH, pro oddělení centrální HMOS, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
SZM k inzulínovým pumpám a systémy pro monitoraci hladiny glukózy I
Předmětem veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou opakované dodávky zdravotnických prostředků ze skupiny spotřebního materiálu k inzulinovým pumpám a systémy pro monitoraci hladiny glukózy.
Dodávky SZM - Dodávky endoskopických katétrů
Předmětem této veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu (SZM) v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění (dále jen „Zákon o zdravotnických prostředcích“), a to jednorázových sterilních extrakčních balónků, dilatačně biliárních balónkových katétrů, ...
Infúzní technika a komunikační rozhraní
Předmětem veřejné zakázky je dodávka infúzní techniky pro pracoviště zadavatele, opakované průběžné dodávky spotřebního materiálu infúzních setů k dodané infúzní technice a poskytování pozáručního servisu dodané infúzní techniky a stávající infúzní techniky podle zadávací dokumentace.
FN Motol - Zakázkový set na TEP kyčle
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky zdravotnického spotřebního materiálu, zakázkových setů na TEP (totální endoprotézu) kyčle k zarouškování pacienta při operaci pro potřeby Fakultní nemocnice v Motole.
FN Motol - Sety pro žilní vstupy typu PICC
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky setů pro žilní vstupy typu PICC pro potřeby FN Motol, a to v rozsahu dle Přílohy č. 1 Kupní smlouvy - Seznam zboží s jednotkovými cenami.
Dodávka respirátorů třídy FFP 2 pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 100 000 kusů respirátorů třídy FFP 2 pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy, včetně dopravy na místo plnění.
Dodávky SZM - Aortální stentgraft hrudní k ošetření krátké léze
Předmětem této veřejné zakázky jsou opakované dodávky speciálního zdravotnického materiálu (SZM) v souladu se zákonem o zdravotnických prostředcích v platném znění, a to aortálních stentgraftů k léčbě pacientů na pracovišti intervenční radiologie.
Šitý gázový tampón sterilní
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek zdravotnických gáz, šitých gázových tampónů sterilních s tkanicí a s RTG kontrastní nití pro Nemocnici Na Homolce, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.
SZM pro oddělení RDG II
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek SZM pro oddělení RDG II pro Nemocnici Na Homolce.
Operační rukavice
Předmětem zakázky je uzavření rámcové dohody na dodávky operačních rukavic pro Nemocnici Na Homolce dle aktuálních potřeb zadavatele, a to po dobu trvání rámcové dohody ode dne nabytí její účinnosti.