Pacientská lůžka pro nově budovanou psychiatrii s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky pro všechny části VZ je dodávka nových souborů zdravotnické technologie - Pacientská lůžka a poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným ZT.
Fluidní lůžko
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 2 systémů Fluidních lůžek s příslušenstvím pro oddělení popáleninové medicíny a rekonstrukční chirurgie, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným ZT a dodávek spotřebního zdravotnického materiálu. Bližší informace jsou uvedeny v Zadávací dokumentaci.
FN Ostrava - Lůžko resuscitační včetně matrace II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového souboru zdravotnické technologie tj. dodávka nového 1 systému lůžka resuscitačního (bariatrické) včetně matrace, příslušenství a vybavení nutného pro instalaci, uvedení do provozu a bezproblémový provoz. Předmětem plnění VZ je dále též poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k ...
Dodávka zdravotnického spotřebního materiálu pro LF II
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na dodávku zdravotnického spotřebního materiálu pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity v rámci projektu Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání.
Dodávky Inkontinenčních pomůcek
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky inkontinenčních pomůcek a to po dobu 36 měsíců od účinnosti Kupní smlouvy.
Dodávky injekčních stříkaček, jehel - Injekční stříkačky trojdílné LL, opakované vyhlášení
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky injekčních stříkaček a jehel a to po dobu 3 let od uzavření Kupní smlouvy. Jedná se o opakovanou zrušenou 4.část veřejné zakázky: „Dodávky - Injekčních stříkaček, jehel“.
Dodávky jednorázových laryngeálních masek s indikátorem tlaku manžety
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné a opakované dodávky spotřebního zdravotnického materiálů-jednorázových laryngeálních masek s indikátorem tlaku manžety pro Kliniku anesteziologie, resuscitace a intenzivní medicíny FN Ostrava
Dodávka spotřebního materiálu pro LF OU - speciální výrobky z plastu
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu - speciálních výrobků z plastu pro Lekářskou fakultu Ostravské univerzity dle aktuálních provozních potřeb zadavatele a všech jeho součástí na dobu do 31.12.2023. Specifikace spotřebního materiálu - speciálních výrobků z plastu a jejich předpokládaný množstevní odběr po dobu do ...
Spotřební materiál k injekčnímu systému pro aplikaci kontrastní látky
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné a opakované dodávky spotřebního zdravotnického materiálu - k injekčnímu systému pro aplikaci kontrastní látky.
Dodávky zdravotnického materiálu pro intervenční radiologii
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky speciálního zdravotnického materiálu a to konkrétně materiálu potřebného k léčbě tepen a žil pacientů na Oddělení RZM - Radiologie a zobrazovací metody.
Dodávka nemocničních lůžek včetně pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických prostředků, záruční servis včetně uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručních servisních služeb. Nabízená lůžka musí splňovat minimální technické parametry uvedené v Technické specifikaci, příloha č. 2 ZD. Předmět plnění veřejné zakázky je rozdělen na 2 části: 1. část - Dodávka ...
Biorobot pro ELISA
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového 1 ks biorobotu pro ELISA včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5 let. Součástí předmětu plnění jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu.
Infuzní technika
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nových souborů zdravotnické technologie - infuzní techniky (dále jen "ZT"), poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů a průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu k dodané ZT (dále jen "SZM"). Další informace viz bod VI.3) tohoto oznámení. Bližší informace jsou ...
Přístroje pro ohřev pacienta
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou v jednotlivých částech veřejné zakázky dodávky nových souborů zdravotnické technologie - ZT (ohřev pro neonatologické pacienty, ohřevy pro pacienty - pojízdné), včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5 let. Součástí předmětu plnění dále jsou průběžné dodávky ...
Systém pro katétrovou implantaci aortální chlopně
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné a opakované dodávky spotřebního zdravotnického materiálů - systém pro katétrovou implantaci aortální chlopně (TAVI) pro Oddělení kardiovaskulární FN Ostrava.
Dodávky rukavice vyšetřovací nitrilové bezprašné
Místem plnění je sklad zdravotnického materiálu na adrese Nemocniční 898/20A, 728 80 Ostrava - Moravská Ostrava, Oddělení sklad zdravotnického materiálu.
Dodávka zdravotnického spotřebního materiálu pro LF
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření kupní smlouvy na dodávku zdravotnického spotřebního materiálu pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity v rámci projektu Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání, dále „OP VVV“, Simulační centrum "Cvičná nemocnice" s reg. č. CZ.02.2.67/0.0/0.0/18_057/ 0013366.
Dodávky svorek pro uzávěr ouška levé síně pro otevřenou kardiochirurgii
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu-Svorek pro uzávěr ouška levé síně pro otevřenou kardiochirurgii , které jsou blíže specifikovány v příloze č. 1 ZD, Technická specifikace
Set pro endoskopický odběr žilního/tepenného štěpu
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné a opakované dodávky spotřebního zdravotnického materiálu - set pro endoskopický odběr žilního/tepenného štěpu .
Dodávky - Injekčních stříkaček, jehel
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky injekčních stříkaček a jehel a to po dobu 3 let od uzavření Kupní smlouvy.
Obnova amortizovaných systémů
předmětem plnění je dodávka zdravotnické technologie, která je blíže specifikována u jednotlivých částí, předmětem plnění je též poskytování pozáručních servisních služeb bez náhradních díl po dobu 5 let
Spotřební materiál pro jednorázovou lipoproteinovou aferézu a reoferézu
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné a opakované dodávky spotřebního materiálů pro jednorázovou lipoproteinovou aferézu a reoferézu a výpůjčka potřebné zdravotnické techniky.
FN Ostrava - Lůžka resuscitační s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky pro všechny části VZ je dodávka nových souborů zdravotnické technologie a poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným ZT.
Dodávka zdravotnických prostředků  pro neurointervence
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky speciálního zdravotnického materiálu a to konkrétně materiál potřebný k léčbě pacientů s cévním onemocněním na oddělení RZM - Radiologie a zobrazovací metody a to po dobu 3 let. Zboží, které bude předmětem dodávek, musí splňovat požadavky uvedené v Příloze č. 1, Technická specifikace. Součástí plnění ...
Dodávka spotřebního materiálu pro projekt Inovativní léčebné metody - ostatní spotřební materiál
Předmětem veřejné zakázky je dodávka ostatního spotřebního materiálu pro Lékařskou fakultu Ostravské univerzity v rámci projektu OP VVV Inovativní léčebné metody pohybového aparátu v úrazové chirurgii, reg. č. CZ.02.1.01/0.0/0.0/17_049/ 0008441. Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je doprava a vynáška zboží na místo plnění a předání ...