Jednorázové rouškování - Sterilní sety pro Pavilon Akademika Bedrny, Oddělení urgentní medicíny
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových sterilních operačních setů pro Pavilon Akademika Bedrny, Oddělení urgentní medicíny a Plicní kliniku, které slouží k zarouškování pacienta na operačním sále, a to po dobu 4 let podle aktuálních potřeb zadavatele.
Jednorázové rouškování - Sterilní sety pro Porodnickou a gynekologickou kliniku
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových sterilních operačních setů pro Porodnickou a gynekologickou kliniku, které slouží k zarouškování pacienta na operačním sále, a to po dobu 4 let podle aktuálních potřeb zadavatele. Veřejná zakázka je rozdělena na 2 části. CPV kódy: 33141620- 2 Zdravotnické sady 33140000- 3 ...
Jednorázové rouškování - Sterilní sety pro ORL a dětskou chirurgii
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových sterilních operačních setů pro ORL a dětskou chirurgii, které slouží k zarouškování pacienta na operačním sále, a to po dobu 4 let podle aktuálních potřeb zadavatele.
Jednorázové rouškování - Sterilní sety pro oční kliniku
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových sterilních operačních setů pro oční kliniku, které slouží pro zarouškování pacienta na operačním sále, a to po dobu 4 let podle aktuálních potřeb zadavatele.
Jednorázové rouškování - Sterilní sety pro neurochirurgii a radiologii
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových sterilních operačních a zákrokových setů pro neurochirurgii a radiologii, které slouží k zarouškování pacienta na operačním sále, a to po dobu 4 let podle aktuálních potřeb zadavatele.
Zápůjčka resterilizovatelného bateriového motorizovaného stapleru
Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávek spotřebního materiálu a bezplatné zapůjčení 2 ks resterilizovatelných bateriových motorizovaných staplerů, nebo dodávka jednorázových bateriových motorizovaných staplerů dle potřeb zadavetele pro Oddělení centrálních sálů a sterilizaci Fakultní nemocnice Hradec Králové, a to po dobu 48 měsíců.
Zavedení dynamického nákupního systému pro dodávky osobních ochranných pomůcek
Předmětem zadávacího řízení je zavedení DNS pro zadávání veřejných zakázek na dodávky osobních ochranných pomůcek pro Fakultní nemocnici Hradec Králové.
Jednorázové rouškování - Set pro KATLAB
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky jednorázového sterilního operačního setu - Set pro KATLAB používaný na operačním sále při invazivním zákroku v katetrizační laboratoři, pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové, a to po dobu 4 let podle aktuálních potřeb zadavatele.
Jednorázové inkontinenční pomůcky
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky jednorázových inkontinenčních pomůcek dle aktuální potřeby FNHK, a to na období 4 let.
Zápůjčka bateriového motorizovaného stapleru včetně dodávek spotřebního materiálu
Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávek spotřebního materiálu a bezplatné zapůjčení 2 ks bateriových motorizovaných staplerů pro Oddělení centrálních sálů a sterilizaci Fakultní nemocnice Hradec Králové, a to po dobu 48 měsíců.
Balónkové katétry pro periferní angioplastiku 2
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky balónkových katétrů pro periferní angioplastiku pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové na období 4 let formou konsignačního skladu.
Zajištění imunohistochemických vyšetření pro Fingerlandův ústav patologie FN HK
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky reagencií a spotřebního materiálu (včetně podložních skel nejméně ve třech rozlišujících barvách) potřebných pro imunohistochemická vyšetření a in situ hybridizační vyšetření po dobu trvání tohoto smluvního vztahu, vyjma dodávek primární protilátky včetně zapůjčení barvicích automatů pro ...
Pláště návštěvnické
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky jednorázových návštěvnických plášťů po dobu 4 let dle aktuálních potřeb účastníků společného zadávání.
Zajištění imunohematologických vyšetření pro Transfuzní oddělení FN HK
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky diagnostik a veškerého kontrolního a dalšího spotřebního materiálu potřebného k provádění imunohematologických vyšetření v požadovaném rozsahu, struktuře a provozní době pracovišť zadavatele, včetně bezplatné výpůjčky minimálně 2 nových plně automatických analyzátorů potřebných pro provádění ...
Fakoemulsifikační přístroj včetně dodávek spotřebního materiálu a zajištění servisu
Předmětem veřejné zakázky je obnova fakoemulsifikačního přístroje Infinity pro přední oční segment zakoupeného v roce 2009 na oční klinice v sídle zadavatele. Součástí plnění veřejné zakázky je také zajištění pozáručního servisu na dobu neurčitou a zajištění dodávek spotřebního materiálu na dobu neurčitou.
Ochranné obličejové masky II
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky nových, nepoužitých jednorázových ochranných obličejových masek pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové, po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Fakoemulsifikační přístroj včetně dodávek spotřebního materiálu a zajištění servisu
Předmětem veřejné zakázky je obnova fakoemulsifikačního přístroje Infinity pro přední oční segment zakoupeného v roce 2009 na oční klinice v sídle zadavatele. Součástí plnění veřejné zakázky je také zajištění pozáručního servisu na dobu neurčitou a zajištění dodávek spotřebního materiálu na dobu neurčitou.
Dodávka diagnostik a výpůjčka přístrojového vybavení pro provádění hematologických vyšetření
Zajištění dodávek diagnostik, příslušenství a dalšího spotřebního materiálu potřebného k provádění hematologických vyšetření krevního obrazu a analýzy krevních nátěrů a provozu nabízených analytických systémů na základě uzavřené Rámcové kupní smlouvy, - bezplatná výpůjčka, instalace a servis analytických systémů dle požadavků této ZD (viz ...
PCR systémy včetně dodávek spotřebního materiálu a pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je v části 1 zajištění statimové diagnostiky respiračních virů u imunosuprimovaných pacientů na automatickém systému pro multiplexní PCR (vč. dodání systému a zajištění jeho pozáručního servisu), v části 2 je pak předmětem zajištění detekce a kvantifikace HCV RNA a HBV DNA pomocí SZM požadovaných parametrů včetně ...
Zavedení dynamického nákupního systému pro průběžné dodávky speciálního zdravotnického materiálu
Předmětem zadávacího řízení je zavedení DNS pro zadávání veřejných zakázek na dodávky speciálního zdravotnického materiálu pro jednotlivá pracoviště Fakultní nemocnice Hradec Králové.
99Mo-99mTc-generátor
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky 99Mo-99mTc-generátoru o aktivitě minimálně 3,1 GBq 99mTc v eluátu v den kalibrace, včetně pomůcek a lahviček pro provádění eluce generátoru, a to do 21.8.2021 dle aktuálních potřeb zadavatele.
Analoga GnRH
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky analog GnRH po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Modernizace a obnova přístrojového vybavení onkogynekologického centra FN HK
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky anesteziologických přístrojů vč. zajištění pozáručního servisu a dodávek unikátního spotřebního materiálu.
Dodávky jednorázového rouškování
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění dodávek jednorázového rouškování pro pověřující zadavatele. Pro každou z částí veřejné zakázky bude uzavřena rámcová dohoda s jedním dodavatelem.
Antidekubitní matrace
Předmětem veřejné zakázky je postupná dodávka antidekubitních matrací, po dobu 4 let a v části 2 a 3 veřejné zakázky je předmětem zároveň pozáruční servis.