Ochranné obličejové masky II
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky nových, nepoužitých jednorázových ochranných obličejových masek pro potřeby Fakultní nemocnice Hradec Králové, po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Fakoemulsifikační přístroj včetně dodávek spotřebního materiálu a zajištění servisu
Předmětem veřejné zakázky je obnova fakoemulsifikačního přístroje Infinity pro přední oční segment zakoupeného v roce 2009 na oční klinice v sídle zadavatele. Součástí plnění veřejné zakázky je také zajištění pozáručního servisu na dobu neurčitou a zajištění dodávek spotřebního materiálu na dobu neurčitou.
Dodávka diagnostik a výpůjčka přístrojového vybavení pro provádění hematologických vyšetření
Zajištění dodávek diagnostik, příslušenství a dalšího spotřebního materiálu potřebného k provádění hematologických vyšetření krevního obrazu a analýzy krevních nátěrů a provozu nabízených analytických systémů na základě uzavřené Rámcové kupní smlouvy, - bezplatná výpůjčka, instalace a servis analytických systémů dle požadavků této ZD (viz ...
Poptávám klozetové křeslo
Poptávám WC židli nebo přenosné WC.
PCR systémy včetně dodávek spotřebního materiálu a pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je v části 1 zajištění statimové diagnostiky respiračních virů u imunosuprimovaných pacientů na automatickém systému pro multiplexní PCR (vč. dodání systému a zajištění jeho pozáručního servisu), v části 2 je pak předmětem zajištění detekce a kvantifikace HCV RNA a HBV DNA pomocí SZM požadovaných parametrů včetně ...
Zavedení dynamického nákupního systému pro průběžné dodávky speciálního zdravotnického materiálu
Předmětem zadávacího řízení je zavedení DNS pro zadávání veřejných zakázek na dodávky speciálního zdravotnického materiálu pro jednotlivá pracoviště Fakultní nemocnice Hradec Králové.
99Mo-99mTc-generátor
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky 99Mo-99mTc-generátoru o aktivitě minimálně 3,1 GBq 99mTc v eluátu v den kalibrace, včetně pomůcek a lahviček pro provádění eluce generátoru, a to do 21.8.2021 dle aktuálních potřeb zadavatele.
Analoga GnRH
Předmětem zakázky jsou průběžné dodávky analog GnRH po dobu 4 let dle aktuálních potřeb zadavatele.
Modernizace a obnova přístrojového vybavení onkogynekologického centra FN HK
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky anesteziologických přístrojů vč. zajištění pozáručního servisu a dodávek unikátního spotřebního materiálu.
Dodávky jednorázového rouškování
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění dodávek jednorázového rouškování pro pověřující zadavatele. Pro každou z částí veřejné zakázky bude uzavřena rámcová dohoda s jedním dodavatelem.
Antidekubitní matrace
Předmětem veřejné zakázky je postupná dodávka antidekubitních matrací, po dobu 4 let a v části 2 a 3 veřejné zakázky je předmětem zároveň pozáruční servis.
Poptávám vodní masážní lůžko HydroJet
Hledám dodavatele pro masážní vodní lůžko HYDRO-JET.
Výcviková a školící základna pro zdravotnickou záchrannou službu Královéhradeckého kraje Heliport LZ
Předmětem veřejné zakázky je dodávka realistických figurín mladistvých, dospělých a dětí určených pro nácvik manipulace s pacientem, jejich přepravu a vyprošťování a dalších simulátorů dle dále uvedené specifikace.
Dodávka diagnostik a výpůjčka přístrojového vybavení pro provádění hematologických vyšetření
Předmětem této zakázky je: - zajištění dodávek diagnostik, příslušenství a dalšího spotřebního materiálu potřebného k provádění hematologických vyšetření krevního obrazu a analýzy krevních nátěrů a provozu nabízených analytických systémů na základě uzavřené Rámcové kupní smlouvy, - bezplatná výpůjčka, instalace a servis analytických systémů dle ...
Zajištění diagnostik pro stanovení specifických IgE protilátek UKIA
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky diagnostik a veškerého dalšího potřebného spotřebního materiálu a kalibrátorů pro stanovení specifických IgE protilátek proti alergenům po dobu 4 let pro Fakultní nemocnici Hradec Králové. Součástí veřejné zakázky je také bezplatná výpůjčka analytického systému.
Lůžka standardní vybavená kompletní
Předmětem veřejné zakázky je obnova celkem 23 ks lůžek standardních, kompletních (jsou tvořena inkubátory pro standardní péči s vysokým hygienickým standardem). Dále je předmětem veřejné zakázky zajištění pozáručního servisu dodaných lůžek na dobu neurčitou.
Rehabilitační přístroje pro fyzikální terapii
Předmětem této zakázky je dodávka 7ks nových rehabilitačních přístrojů pro fyzikální terapii do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Přístrojová lymfodrenáž
Předmětem této zakázky je dodávka nových přístrojů - 2ks přístrojů pro lymfodrenáž vč. příslušenství do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Lůžka resuscitační, intenzivní a standardní vyhřívaná kompletní
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka 3 ks lůžek resuscitačních vyhřívaných kompletních pro porodní sál, 6 ks lůžek intenzivních vyhřívaných kompletních pro NJIP a 3 ks lůžek standardních vyhřívaných kompletních. Dále je předmětem zajištění pozáručního servisu na dobu neurčitou na dodávaná lůžka.
Antigravitační trenažér chůze
Předmětem této zakázky je dodávka nového přístroje - 1ks antigravitačního trenažéru chůze do Oblastní nemocnice Jičín a.s..
Lůžka resuscitační a standardní vybavená kompletní
Předmětem veřejné zakázky je modernizace a obnova přístrojového vybavení pro vysoce specializovanou péči v perinatologickém centru, jehož je Fakultní nemocnice Hradec Králové nositelem. Součástí plnění veřejné zakázky je také zajištění pozáručního servisu na dobu neurčitou.
Dodávky obvazového materiálu
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění dodávek obvazového materiálu pro pověřující zadavatele. Veřejná zakázka bude plněna na základě rámcových dohod uzavíraných vždy s jedním účastníkem (vybraným dodavatelem) pro každou z 33 částí veřejné zakázky.
Výpůjčka analyzátoru a dodávka diagnostik pro zajištění vyšetření moče chemicky a morfologicky
Cílem zadávacího řízení je uzavření těchto dvou smluv mezi zadavatelem a vybraným dodavatelem: a) Rámcové dohody - Rámcové kupní smlouvy na dodávky diagnostik, příslušenství a dalšího spotřebního materiálu potřebného k provádění vyšetření moče chemicky a morfologicky a provozu nabízených analytických systémů dle § 131 odst. 1 ZZVZ. Rámcová dohoda ...
Materiální zajištění biochemických a imunochemických vyšetření pro Ústav klinické biochemie
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky reagencií včetně veškerého spotřebního materiálu, kalibrátorů, kontrolního materiálu a provozních roztoků potřebných k provádění biochemických a imunochemických vyšetření v požadovaném rozsahu a struktuře dle aktuálních potřeb zadavatele, včetně bezplatné výpůjčky 2 automatických analyzátorů potřebných pro ...
Lůžka resuscitační vč. příslušenství
Předmětem této zakázky je dodávka 4 kusů nových resuscitačních lůžek vč. příslušenství do Oblastní nemocnice Jičín a.s..