Dodávka magnetického zachycovače částic
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka magnetického zachycovače částic do nově budovaného Výzkumného a výukového centra v dopravě (dále jen VVCD). Podrobná specifikace předmětu plnění je uvedena v zadávací dokumentaci.
Dodávka laboratorní polohovací lavice ke tvrdoměru
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka laboratorní polohovací lavice ke tvrdoměru do nově budovaného Výzkumného a výukového centra v dopravě (dále jen VVCD). Podrobná specifikace předmětu plnění je uvedena v zadávací dokumentaci.
Dodávka laboratorního vybavení pro ÚOCHT a KBBV
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu laboratorního zařízení včetně příslušenství pro řešení projektu MŠMT FRVŠ 851/2012/A/a - Biomedicinální laboratoř a pro Katedru biologických a biochemických věd, a to ve třech částech: 1. část - Chladící zařízení 2. část - Vakuová zařízení 3. část - Další laboratorní ...
Dodávka analytického ferrografu
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka analytického ferrografu do nově budovaného Výzkumného a výukového centra v dopravě (dále jen VVCD). Podrobná specifikace předmětu plnění je uvedena v zadávací dokumentaci.
Dodávka laboratorního stolu pro přípravu metalografických vzorků
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka laboratorního stolu pro přípravu metalografických vzorků do nově budovaného Výzkumného a výukového centra v dopravě (dále jen VVCD). Podrobná specifikace předmětu plnění je uvedena v zadávací dokumentaci.
Dodávka elektrické pece
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka elektrické pece do nově budovaného Výzkumného a výukového centra v dopravě (dále jen VVCD). Podrobná specifikace předmětu plnění je uvedena v zadávací dokumentaci.
Krabicový smykový přístroj
Předmětem veřejné zakázky je dodávka krabicového smykového přístroje dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Dodávka elektrické pece
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka elektrické pece do nově budovaného Výzkumného a výukového centra v dopravě (dále jen VVCD). Podrobná specifikace předmětu plnění je uvedena v zadávací dokumentaci.
Dodávka osteosyntetických materiálů pro Chrudimskou nemocnici, a.s.
Předmětem zakázky je dodávka osteosyntetických materiálů pro Chrudimskou nemocnici, a.s. dle specifikace uvedené v Zadávací dokumentaci.
Dodávka rastrovacího elektronového mikroskopu pro projekt UNIT
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu rastrovacího elektronového mikroskopu s ovládáním.
Dodávka staplerů pro Chrudimskou nemocnici, a.s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka staplerů pro Chrudimskou nemocnici, a.s. dle vymezení uvedené v příloze č. 1 Zadávací dokumetnace.
Endoskopické vybavení pro interní obory Svitavské nemocnice a.s.
Předmětem zakázky je dodávka endoskopického vybavení pro interní obory, instalace a uvedení do provozu včetně zaškolení obsluhy. Součástí dodávky je i doprava na místo určení a následný servis po celou dobu záruční lhůty.
Léčivé přípravky III.
Dodávky léčivých přípravků pro Lékárnu FN Ostrava ve specifikaci dle jednotlivých částí veřejné zakázky a dle požadavků zadavatele uvedených zadávací dokumentaci. Veřejná zakázka je rozdělena na 7 částí.
Digitalizace mamografického pracoviště
Dodávka a montáž mamografického digitálního přístroje, jedné akviziční stanice, dvou diagnostických stanic, monitorů, IT příslušenství. Součástí dodávky bude dodávka a montáž provozního datové propojení jednotlivých prvků pracoviště, napojení na archivační systém nemocnice. Součástí předmětu plnění je záruční, pozáruční servis a dodávka vybraných ...
Digitalizace mamografického pracoviště
Dodávka a montáž mamografického digitálního přístroje, jedné akviziční stanice, dvou diagnostických stanic, monitorů, IT příslušenství. Součástí dodávky bude dodávka a montáž provozního datové propojení jednotlivých prvků pracoviště, napojení na archivační systém nemocnice. Součástí předmětu plnění je záruční, pozáruční servis a dodávka vybraných ...
Dodávka technologického vybavení pro centrální sterilizaci
Předmětem plnění je dodávka přístrojů a zařízení pro oddělení centrální sterilizace dle specifikace vymezené v zadávací dokumentaci.
Dodávka přístrojů pro termickou analýzu
Předmětem plnění podlimitní veřejné zakázky je dodávka přístrojů pro termickou analýzu: termogravimetrického analyzátoru (TGA) s příslušenstvím, diferenčního skenovacího kalorimetru s tepelným tokem (heat flow DSC) s příslušenstvím a adiabatického kalorimetru (accelerating rate calorimeter ARC) s příslušenstvím.
Nákup zdravotnických přístrojů
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnické přístrojové techniky. instalace, uvedení do provozu, komplexní vyzkoušení a zaškolení obsluhy. Součástí dodávky je i doprava na místo určení, údržba a servis po celou dobu záruční lhůty. Jedná se o dodávku 1 kusu skiagrafického RTG přístroje a 1 kusu kostního denzinometru. Jedná se o dodávku 1 kusu ...
Dodávka rastrovacího elektronového mikroskopu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu samostatného vysokorozlišovacího nízkovakuového rastrovacího elektronového mikroskopu s autoemisním zdrojem, všemi pomocnými zařízeními nezbytnými pro provoz přístroje, EDS analyzátoru, a naprašovacího systému. Podrobná specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
Dodávka mikroskopu atomárních sil s nanoindentací
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka mikroskopu atomárních sil s nanoindentací včetně dodávky software.
Anesteziologický přístroj
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka pěti nových anesteziologických přístrojů, jejichž podrobná specifikace je součástí zadávací dokumentace k tomuto zadávacímu řízení.
Poptávám zdravotní pomůcky
Poptávám zdravotní pomůcky na vstup a výstup z vany.
Ddodávka plazmového sterilizátoru
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka plazmového sterilizátoru s generováním plazmatu přímo v komoře dle specifikace uvedené v zadávací dokumentaci.
Zkvalitnění léčebné péče a zavedení efektivnějších metod léčby v HL Luže - Košumberk
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zdravotnických přístrojů a zařízení uvedených v příloze č.2 ZD v rozsahu přístroje a systémy pro rehabilitaci, invalidní vozíky a diagnostické přístroje a defibrilátor včetně montáže, instalace, elektro revize, uvedení dodaného zařízení do provozu s předvedením funkčnosti a zaškolení obsluhy.
Vybavení integračního centra sociálních aktivit v Pardubicích
Předmětem Veřejné zakázky je dodávka věcí pro projekt „Vybavení integračního centra sociálních aktivit v Pardubicích“ včetně poskytnutí služeb nebo stavebních prací spočívajících v umístění, montáži či uvedení takového zboží do provozu. Předmětem Veřejné zkázky je pořízení zboží, a to zejména formou koupě. Záměrem je vybavit nově vybudované ...