Kombinovaný oftalmologický laser pro SLT, YAG a vitreolýzu s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nového kombinovaného oftalmologického laseru pro SLT, YAG a vitreolýzu s příslušenstvím (1 systém), včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5 let. Předmět plnění je určen pro Oční kliniku FN Ostrava. Bližší informace jsou uvedeny v Zadávací dokumentaci ...
Dodávka lůžkového vybavení včetně příslušenství a pozáručního servisu
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nového vybavení včetně příslušenství a uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu.
Defibrilátory
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nových 6 ks defibrilátorů, včetně poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5 let. Součástí předmětu plnění dále jsou průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu.
Dodávka zdravotnických prostředků pro neurochirurgii II
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky speciálního zdravotnického materiálu, a to konkrétně materiál potřebný k léčbě pacientů na oddělení Neurochirurgie.
Intraoperační elektrofyziologický monitoring v.č spotřebního materiálu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka Intraoperačního elektrofyziologického monitoringu pro Neurochirurgickou kliniku, předmětem plnění VZ je též poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodanému ZT a průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu. Blíže viz. ZD.
Služby metalografické laboratoře
Předmětem zakázky je uzavření rámcové dohody s jediným poskytovatelem laboratorních služeb. Laboratorní služby budou v oblasti metalografie, tj. ve vztahu k mikrostrukturám povrchů a objemů kovových komponent. Předmětem laboratorních služeb bude provádění měření povrchové drsnosti, mikrostruktury povrchu, definice složení materiálu pomocí ...
Pronájem a správa operačního instrumentária
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou komplexní služby v oblasti správy chirurgických nástrojů a nástrojového vybavení zahrnující zejména pronájem chirurgických nástrojů a nástrojového vybavení, pronájem sterilizačních kontejnerů, dodávky souvisejícího spotřebního materiálu, dodávky nástrojových sít, servisní služby a údržba nástrojů a ...
Vyšetřovací/zákrokové světlo na porodní sály
Předmětem plnění VZ je dodávka vyšetřovacích / zákrokových světel na porodní sál s příslušenstvím“ (dále také jen systém) dle technických parametrů a k medicínským účelům uvedeným v příloze č. 1 ZD-Medicínsko/technická specifikace předmětu plnění (dále jen „zdravotnické technologie“ nebo „ZT“), včetně poskytování záručních a pozáručních servisních ...
Dodávky činidel a spotřebního materiálu pro stanovení parametrů acidobazické rovnováhy
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky spotřebního materiálu pro stanovení testů ABR a bezplatná výpůjčka zdravotnické techniky - 10 kusů acidobazických analyzátorů typu cartridge, včetně SW pro vzdálenou správu.
Mobilní zákrokový stůl
Předmětem této veřejné zakázky je právní závazek vybraného dodavatele řádně a včas provést dodávku, instalaci a uvedení do provozu požadovaného zdravotnického prostředku - mobilního zákrokového stolu v sídle zadavatele.
Dodávky zdravotnického materiálu pro intervenční radiologii, opakované
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky speciálního zdravotnického materiálu a to konkrétně materiálu potřebného k léčbě tepen a žil pacientů na Oddělení RZM - Radiologie a zobrazovací metody. U 1., 2., 12. části se jedná o opakované zadávací řízení, které bylo zrušeno. 13. část je nově vzniklý požadavek pro nákup zboží.
Multifunkční robotický systém pro endoskopické operování
Předmětem zakázky je dodávka, instalace a uvedení do provozu 1 ks multifunkčního robotického systému pro endoskopické operování včetně plného servisu po ukončení záruky na dobu 8 let. Podrobnosti viz zadávací dokumentace, která je zveřejněná na profilu zadavatele.
Systém na vibrační proprioceptivní stimulace akutních imobilních pacientů vč. příslušenství
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka 1 ks vibračního stimulačního systému vč. příslušenství určeného pro neurorehabilitaci akutních imobilních pacientů-přístroj pro aplikace fokálních vibrací na horní i dolní končetiny/pro senzomotorickou stimulaci pomocí cílených vibrací (dále také jen „systém“ nebo „ZT“) ,včetně poskytování záručních a ...
Automatická disekce tkáně pro následnou genovou analýzu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka automatické disekce tkáně pro následnou genovou analýzu (dále jen “ZT“), (včetně příslušenství) pro přípravu vzorků z parafínových řezů, pro Ústav klinické a molekulární patologie a lékařské genetiky.
Dodávky - rukavice vyšetřovací latexové bezprašné
Rukavice vyšetřovací latexové bezprašné
Dodávky nitroočních čoček z hydrofobního akrylátu
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky speciálního zdravotnického materiálu a to konkrétně nitroočních čoček z hydrofobního akrylátu pro oddělení Oftalmologie po dobu 36 měsíců.
Spotřební materiál a pozáruční servis pro elektroforetický analyzátor Hydrasys 2 Scan Focusing
Předmětem veřejné zakázky uzavření servisní smlouvy pro zajištění pozáručního servisu a smlouvy na průběžné dodávky spotřebního materiálu pro elektroforetický analyzátor Hydrasys 2 Scan Focusing.
Dodávky - Břišní roušky a Tampony stáčené
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky zdravotnického materiálu dle technické specifikace a to po dobu 24 měsíců od účinnosti Kupní smlouvy.
Dodávka RTG skiaskopického kompletu vč. stavebních úprav
Předmětem veřejné zakázky je dodávka, instalace, uvedení do provozu - univerzální skiaskopicko-skiagrafický multifunkční komplet. Předmětem veřejné zakázky jsou rovněž stavební práce a záruční a pozáruční servis přístroje.
Přístroje k neinvazivní periferní cévní diagnostice horních i dolních končetin
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka přístroje určeného k neinvazivní periferní cévní diagnostice horních i dolních končetin a monitoru transkutánního kyslíku, předmětem plnění VZ je též poskytování záručních a pozáručních servisních služeb k dodaným ZT a průběžné dodávky spotřebního zdravotnického materiálu. Blíže viz. ZD.
Dodávky - Gáza hydrofilní a komprese
Předmětem veřejné zakázky je vybrat dodavatele a sjednat smlouvy (jednu nebo více) na opakující se dodávky Gaza hydrofilní a komprese v předpokládaném rozsahu, dle aktuální potřeby zadavatele, v souladu se zadávacími podmínkami a technickou specifikací. Dodávky budou probíhat po dobu 24 měsíců od účinnosti smlouvy. Zboží, které bude předmětem ...
Laboratoř pro emisní testy EMI
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Rámcové dohody s jedním dodavatelem bez obnovení soutěže na provádění služby laboratoře elektromagnetických emisí, měření elektrických veličin a modifikaci parametrů desek plošných spojů. Rámcová dohoda bude uzavřena s jedním dodavatelem.
Nemocniční lůžka pacientská s příslušenstvím
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nemocničních lůžek pacientských (pro dětské i dospělé pacienty) s příslušenstvím pro různá odborná pracoviště ve FN Ostrava a poskytování záručních a pozáručních servisních služeb bez náhradních dílů po dobu 5 let.
Dodávka přístrojové techniky včetně příslušenství a spotřebního materiálu pro dětské lékařství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a instalace nových přístrojů včetně příslušenství a uzavření smlouvy na průběžné dodávky spotřebního materiálu. Nabízené přístroje musí splňovat minimální technické parametry uvedené v technické specifikaci, v příloze č. 2 a 3. Veřejná zakázka je rozdělená na 2 části ve smyslu ustanovení § 35 ZZVZ
Sítnicový laser pro oční lékařství včetně pozáručního servisu
SÍTNICOVÝ LASER PRO OČNÍ LÉKAŘSTVÍ VČETNĚ POZÁRUČNÍHO SERVISU